XXIII

1.1K 43 9
                                    

P.o.v. Niall
Ik liep het huis in en schopte mijn schoenen uit. Ik deed mijn jas uit en hing die aan de kapstok. 'Ben thuis' zei ik chagrijnig. Ik kon nu wel heel vrolijk gaan doen, maar dat ben ik niets, dus ja... 'Hey Niall' hoorde ik 4 jongens vrolijk zeggen. Ik liep naar de woonkamer en bleef in de deur opening staan. 'Wat is er?' Vroegen ze toen ze mijn chagrijnige gezicht zagen. 'Ik heb Soof weer gezien' zei ik zuchtend. De gezichten van de jongens klaarden op. Ik hoorde meteen vragen zoals: "hoe is het met haar?" En "waar is ze?". 'Ze reageerde boos toen ze me zag en zei dat ze me nooit meer wilde zien' zei ik zonder adempauze. 'Wat? Hoezo?' Vroeg Liam. 'Geen idee...' Zei ik schouder ophalend. 'Wat kunnen we doen?' Vroeg Louis. 'We ontvoeren haar!' Riep Harry ineens. Iedereen keek hem met grote ogen aan. 'Dat kan je niet menen! De vorige keer was een ongeluk!' Zei Zayn. 'Klopt, maar denk eens na! Als we willen weten wat er is moeten we alleen met haar zijn! Alleen dan komen we daar achter!' Legde hij uit. We keken elkaar bedenkelijk aan. 'Ik ben bang dat hij gelijk heeft...' Zuchtte Liam.
Een uurtje later zaten we met z'n allen om de keuken tafel heen. We hadden toch maar besloten om Sofie te gaan ontvoeren. Het klinkt hard, maar het is volgens mij het beste idee. 'Oke, dus we moeten alleen nog een busje en bivakmutsen regelen' zei Louis. 'Ik regel de mutsen wel' zei Zayn. 'Top, ik het busje!' Zei Liam. We knikten en stonden op. Morgen na Sofies werk zouden we haar in het busje trekken. Dan rijden we naar het huis en word alles weer zoals het was. Hopelijk...

___________________
Hey lezers,
Er was nog al een probleempje met dit hoofdstuk. Opeens stond er alleen nog: "p.o.v. Niall" wat natuurlijk niet de bedoeling was. Ik heb zo veel mogelijk van het originele hoofdstuk hier herschreven. (Ik ben het origineel namelijk kwijt).
Hopelijk klopt het weer een beetje!
Sorry voor het ongemak!!

Xx me

Ontvoerd door 1D? {VOLTOOID✔️}Where stories live. Discover now