LIII

744 34 5
                                    

P.o.v. Sofie
Zayn en ik stapten uit. We waren weer thuis. Ik zag dat de auto's van de andere er ook weer stonden. Zayn en ik liepen naar binnen en liepen naar de woonkamer omdat we daar vandaan veel geluid hoorden. We zagen dat Harry, Liam, Louis en Niall het nieuws zaten te kijken. 'Hey' zei ik aangezien niemand ons nog had opgemerkt. Ze draaiden zich om. 'Hey!' Zeiden ze. Ik klom bij Niall op schoot en hij zette een kusje op mijn wang. 'Hoe was het?' Vroeg hij. 'Leuk!' Zei ik. 'Ze heeft echt talent' zei Zayn die ook was gaan zitten. 'Echt? Stoer sis!' Zei Louis. Ik liet een foto zien van wat ik had gemaakt. 'Awh! Love you too prinses' zei Niall en hij zette zijn lippen op die van mij. 'Hoe was het bij jou?' Vroeg ik aan hem. 'Ging wel goed! Ze waren tevreden' zei hij. 'Dat kan ook niet anders! Als ze niet tevreden zouden zijn met jou was ik naar ze toe gegaan om even te vertellen dat ze niet goed wijs zijn!' Zei ik. Niall bloosde en ik leunde tegen hem aan. 'Hoe was je dansles?' Vroeg Liam aan Louis. Ik zag Louis blozen en er verscheen een grote glimlach op zijn gezicht. 'Goed!' Zei hij alleen. 'Tell us more!' Zei ik. 'Ze vind me best goed voor een beginneling' voegde hij er tenslotte aan toe. 'Das mooi' zei Liam.
'Wat kunnen we vandaag nog doen?' Vroeg ik verveeld. 'Het is pas 4 uur 's middags' voegde ik eraantoe. 'Is mijn sissie bored?' Lachte Louis. 'Nog al ja! Wat kunnen we gaan doen?' Vroeg ik. 'We kunnen vanavond een rondje kroegen doen' stelde Harry voor. 'Ik ga dan niet mee. Ik moet morgen vroeg weer naar dansles' zei Louis. 'Dansles is toch 's middags?' Vroeg Niall. 'Ja, maar Floor heeft gevraagd of ik morgen ochtend al kan komen zodat we samen kunnen oefenen' vertelde hij. 'Oeh! Wel veilig he broer!' Lachte ik. 'We gaan dansen! Niet naar bed' zei Louis. 'You never know' lachte ik. 'Maar ik ga ook niet mee... Ben niet echt in de stemming' zei Liam. 'Je kan ook gewoon zeggen dat je uit gaat met Sophia' zei Zayn met een knipoog. 'Nee ze kan niet. Ze moest naar een modeshow' zei Liam. 'Ik denk ook niet dat ik meega...' Zei Niall. 'Why not Nialler?' Vroeg Harry. 'Ik heb besloten dat ik niet meer wil drinken' zei hij. 'Dan neem je toch gewoon cola' zei Harry. 'Nee dankje, door die geur van alcohol wil ik ook drinken' zei Niall. 'Ik wil wel mee' zei ik. Niall keek me onbegrijpelijk aan. 'Wat? Mag dat niet?' Vroeg ik. 'Ja tuurlijk mag je! Ik had het alleen niet verwacht' zei Niall. 'Oke dan gaan wij vanavond samen' zei Harry tegen mij. 'Oke' zei ik. 'Stoer hoor sis' zei Louis. Hij stond op en liep naar boven. Toen hij langs mij liep ging hij met zijn hand door mijn haren. Ik stond op en liep ook naar boven gevolgd door Niall. We liepen zijn kamer in en gingen op zijn bed zitten. 'Vind je het trouwens niet erg dat ik met Harry naar de kroeg ga vanavond?' Vroeg ik. 'Nee hoor, Prinses. Als je maar oppast' zei hij. 'Oppast?' Vroeg ik onbegrijpelijk. 'Ja, Harry heeft al wel eens vaker rare dingen gedaan...' Zei hij. 'Ik ga niet zo veel drinken' zei ik. Niall glimlachte en pakte mijn hand. 'Als er iets is mag je me altijd bellen, dat weet je toch?' 'Ja Niall dat weet ik! En ik zal niet alleen over straat gaan als ik terug naar huis ga, oke?' 'Oke, dankje Prinses!' Hij zette zijn lippen op die van mij en legde zijn hand op mijn been. Ik legde mijn hand op zijn wang en streelde met mijn tong zijn onderlip. Hij opende zijn mond en onze tongen dansten om elkaar heen. Na een tijdje trokken we beide terug. 'Ik hou van je Honey' zei ik. 'Ik hou ook van jou prinses' zei hij.

P.o.v. Harry
Het was inmiddels 21:56 en ik stond met mijn jas aan bij de voordeur. 'Soof, schiet je op?' Riep ik. Ik hoorde dat ze de trap af kwam en niet veel later stond ze voor me. Ze had een zwart glitter jurkje aan met zwarte hakken en een klein tasje. Ze deed een leren jasje aan en bekeek zichzelf in de spiegel. 'Klaar?' Vroeg ik. 'Jep!' Zei ze. Ik opende de voordeur en op dat moment kwam Niall aanrennen (vanaf binnen niet vanaf buiten). 'Nog een laatste kus prinses!' Zei hij. Sofie glimlachte en legde haar handen in zijn nek en Niall zette zijn handen op haar heupen. Hun lippen raakten elkaar en dansten vrolijk op elkaar. Na een tijdje begon ik nep te hoesten. Ze trokken meteen terug en bloosden allebei. 'Klaar?' Vroeg ik nogmaals. 'Ja' zei Soof. We liepen naar buiten en stapten in mijn auto. 'Niall boft wel met zo'n vriendin als jij' zei ik toen ik mijn gordel om deed. 'Ben je jaloers?' Vroeg ze zonder dat ze me aankeek. 'Nee, ik bedoel, ik hoop dat ik ook zo'n lieve vriendin vind' zei ik. 'Die vind je wel' zei ze glimlachend. 'Maar ik ben niet verliefd op je als je dat dacht' zei ik. 'Weet ik, anders had je me dat wel verteld' zei ze. Ik knikte en startte de auto.
Na nog geen kwartier kwamen we aan bij een parkeerplaats in de staar van allemaal leuke kroegen en dat soort dingen. Ik parkeerde de auto en we stapten uit. We liepen de straat in en keken rond. 'Wat is jouw favoriete kroeg hier?' Vroeg Sofie. 'Die daar' zei ik wijzend op de een na laatste kroeg. 'Zullen we daar dan heen gaan?' Vroeg ze. 'Is goed' zei ik. Zo gezegd zo gedaan. We liepen de kroeg in en werden al meteen omringd door harde muziek. De beveiliger aan de deur vraagde aan Sofie haar ID-kaart. (Hij vroeg het niet aan mij omdat ik hier al heel vaak ben geweest). Sofie liet hem zien en we liepen naar binnen. 'Wil je wat drinken?' Vroeg ik aan Sofie. 'Ja lekker' zei ze. Ze ging ergens zitten en ik haalde 2 Bacardi cola. Ik gaf haar haar drankje en we keken een beetje rond. Er draaide leuke muziek en er dansten veel mensen. Je voelde gewoon de gezellige zweer. Ik zag dat er een jongen wat verderop aan de bar stond die naar Sofie stond te kijken. Ik draaide me naar Sofie om. 'Er staart een jonge naar je' zei ik tegen haar. 'Nice' zei ze grijnzend. Ik glimlachte naar haar. 'Wat ben je van plan?' Vroeg ik. 'Niet veel. Gewoon even dollen enzo' zei ze. 'En als hij je zoent?' 'Dan ben ik meteen bij hem weg' zei ze. 'Zal ik hem dan slaan en doen alsof ik je vriendje ben?' Vroeg ik grijnzend. 'Van mij mag je' lachte ze. Ze zette haar lege glas op de bar en liep op de jongen af die naar haar keek. Ik zag dat ze in gesprek raakten en niet veel later liepen ze samen de dansvloer op. Ik zat nog steeds aan de bar en keek rond. Hoe meer ik meiden met jongens zag dansen en zoenen hoe jaloerser ik werd. Ik zou zo graag een vriendin willen waarmee ik leuke dingen kon doen. Maar mijn geflirt werkt blijkbaar niet meer.
Na een uurtje stond Sofie met allemaal jongens te dansen. Wij hadden samen ook al wat gedanst maar dat viel wel mee. Ik zag vanuit mijn ooghoeken een best sexy meisje aan de bar staan. We kregen oog contact en ik knipoogde naar haar. Ik zag haar glimlachen en ze knipoogde terug. Ik begon een beetje met mijn haar te spelen en ik zag haar lachen. Ik stond op van mijn barkruk en liep naar haar toe. 'Hey' zei ik. 'Hallo' zei ze. 'Zeg is er geld hier een hele strenge regel' zei ik met een glimlach. 'En dat is?' Vroeg ze. 'Mooie dames mogen niet alleen staan' zei ik grijnzend. 'O, en jij bent zeker een man van de regels?' Vroeg ze. 'Helemaal! Dus wat dacht je ervan om samen re dansen?' Vroeg ik. 'Dan heb jij zeker nog nooit van regel 2 gehoord?' Vroeg ze. 'En dat is?' 'Mooie meiden mogen alleen dansen met mooie jongens' zei ze. 'Dat is precies de rede waarom ik vraag of jij met me wilt dansen' zei ik met een knipoog. 'Ik zou graag willen, maar ik dans nooit met iemand voordat ik met degene gezoend heb' zei ze uitdagend. Mijn ogen werden groot en vrijwel meteen zette ik mijn lippen op die van haar. Na nog geen minuut voelde ik dat iemand me bij haar weg trok. Ik opende mijn ogen en zag dat er een grote gespierde man voor me stond. 'Wat denk jij te doen?' Riep hij. 'Ik zoende deze bloedmooie dame' zei ik simpel. 'Deze bloedmooie dame is toevallig wel mijn vriendin, vriend!' Riep hij. Mijn ogen werden groot. 'Owh' zei ik. 'En weet je wat ik met jongens doe die met mijn vriendin zoenen? Die sla ik in elkaar!' Zei hij kwaad. Ik bekeek hem en slikte. Dit gaat waarschijnlijk niet zo goed aflopen voor mij...
_____________________________
Hey awesome readers!
Wat zal er met Harry gaan gebeuren?? Who knows? I do!!
Hopelijk vonden jullie het weer een leuk hoofdstuk!
Xx my

Ontvoerd door 1D? {VOLTOOID✔️}Where stories live. Discover now