LV

780 31 1
                                    

~~~~~een week later~~~~~~
P.o.v. Sofie
Er was niet veel veranderd de afgelopen dagen. Behalve dat de jongens steeds meer gingen opnemen en naar de studio moesten en al die dingen... Dus (je raad het al) ik zat vaak alleen thuis. Daardoor heb ik wel de tijd gehad om na te denken. Ik besloot om weer naar school te gaan en een opleiding te gaan volgen. Ik zocht op of mijn opleiding hier in de buurt te volgen is en toevallig is dat wel zo! Ik kan er met de bus heen! Ik moet het de jongens nog wel vertellen... Maar dat doe ik vanmiddag wel. Ze zitten namelijk weer in de studio... Ik mis echt gezelschap om me heen... Perrie is helaas druk met Little Mix, Sophia met fotoshoots ofzo en Floor met dansles. Dus ik heb vrienden nodig! Ik heb de afgelopen dagen wel veel films gekeken, maar dat was ook best wel eenzaam... Mikky vond het wel leuk dat ik vaak alleen thuis ben, dan krijgt zij meer aandacht! Oja! Harry heeft nog steeds geen vriendin, voor als jullie het wilden weten.
Ik zat (zoals bijna altijd) op de bank een film te kijken. Dit keer Pitch Perfect 2. Ik hou van die film, maar ik heb hem nu al heel vaak gezien... Ik schrok uit mijn gedachten toen ik een berichtje binnen kreeg. Ik pakte mijn mobiel en keek meteen.
Niall❤️: hey prinses! We zijn onderweg naar huis en hebben eten mee! See you soon! X Niall
Stond er. Ik glimlachte en zette de tv uit. Ik bekeek mezelf en rende vervolgens meteen naar boven. Ik had een trainingspak aan en ik wilde wel leuk overkomen als ik ze vertel over mijn opleiding. Ik pakte een croptop uit mijn kast samen met een lichte skinny jeans. Ik trok het aan en bekeek mezelf. Ik rende naar de badkamer en deed make-up op. Niet te veel, want dan is het niet mooi meer. Ik rende naar beneden en begon meteen de tafel te dekken. Het was inmiddels al 17:50. Ik pakte mijn mobiel en ging weer op de bank zitten. Ik keek op twitter en zag allemaal leuke berichten over mij en Niall. Dat is wel heel erg veranderd in een korte tijd. De meeste haters zijn gestopt met haten en ik word meer geaccepteerd, waar ik super blij mee ben! Niall had wel gezegd dat het minder zou worden als ik het zou negeren, maar dat dat echt waar was had ik niet verwacht. Niet dat ik hem niet vertrouw, maar het leek me onwerkelijk.
De deurbel ging en ik sprong meteen op en rende naar de voordeur. Ik opende die en zag 5 vrolijke jongens staan. 'Jullie hebben de sleutel! Wat doen jullie moeilijk?' Lachte ik. 'Dit vonden we leuker' lachte Louis terwijl hij me optilde en me ronddraaide. 'Heb je je een beetje vermaakt sissie?' Vroeg hij. 'Ja hoor' zei ik. 'Hallo? Mag ik mijn vriendin terug?' Hoorde ik Niall zeggen. 'We hebben even een broeder-zuster momentje!' Zei Louis lachend. Hij zette me na een tijdje toch maar neer en ik rende meteen naar Niall die me vervolgens in zijn armen sloot. 'Hey prinses' zei hij. 'Hey Honey!' Zei ik voordat ik mijn lippen op die van hem zette. 'Zijn de tortelduifjes klaar? Dan kunnen we eten' mokte Harry. Ik en Nialls stopten meteen en ik keek Niall vragend aan. 'Wat heeft hij?' Vroeg ik toen Harry weg was. 'Hij zit er mee dat hij single is...' Zuchtte Niall. 'Arme jongen...' Zuchtte ik. Niall en ik liepen naar de eetkamer waar de rest al zat. Ik zag dat ze Chinees eten hadden gehaald. Lekker! Niall en ik schoven aan en we gingen eten.
Toen iedereen bijna klaar was legde ik mijn bestek neer en haalde diep adem. 'Jongens, wat zeggen jullie als ik zeg dat ik een opleiding heb gevonden die me leuk lijkt hier in de buurt?' Vroeg ik. 'Dat zou super zijn! Als je dat echt zou willen' zei Liam. 'Ja! Dan zit ik ook niet vaak alleen thuis en kan ik weer wat vrienden maken' vertelde ik. 'Dan betaal ik dat' zei Louis meteen. 'Nee, dat doe ik!' Riep ik meteen. 'Nee ik ben je grote broer en dat bepaal ik!' Zei hij vast besloten. Ik zuchtte, 'jij je zin'. 'Wanneer begint die opleiding?' Vroeg Niall. 'Volgende week volgens mij' zei ik. 'Dan zou ik je maar snel inschrijven als ik jou was!' Zei Zayn. 'Wilde ik ook doen, maar ik wilde het eerst met jullie overleggen' vertelde ik. 'Tuurlijk mag dat!' Zei Harry. 'Thanks boys' zei ik. 'Wat voor opleiding is het eigenlijk?' Vroeg Louis. 'Journalistiek' zei ik. 'Gaaf!' Zei Niall. 'Misschien mag ik jullie dan ooit interviewen' lachte ik. 'Is er iets dat je dan nog niet weet van ons?' Vroeg Harry. 'Dat niet, maar dan zou ik wel heel makkelijk interviews kunnen krijgen met hele beroemde mensen' zei ik. 'Zeker weten! We hebben veel goede contacten' zei Zayn. Ik lachte en knikte.
Na het eten pakte ik meteen mijn laptop en ging terug naar de site en schreef me in. Toen dat was gedaan klapte ik hem weer dicht en legde hem weg. 'Waar is die school?' Vroeg Niall. 'In het centrum' zei ik. 'Mooi! Dan kan ik je brengen en halen' zei hij. 'Dat hoeft niet! Er gaat een bus die daar voor stopt en die hier vlakbij stopt' zei ik. 'Nee! Wij brengen en halen je!' Zei Liam. 'Gekke jongens' lachte ik. 'Je heb het wel over je huisgenoten he' zei Zayn. 'Ik weet best over wie ik het heb' zei ik en ik stak mijn tong uit. We lachten en al snel trok Niall me op zijn schoot. 'Zullen we naar het strand gaan met z'n allen?' Vroeg Liam opeens. 'Wie is met z'n allen?' Vroeg Zayn. 'Gewoon wij met de meiden' zei hij. 'Gaaf! Ik ga bellen!' Riep Louis meteen.
Een uur later kwamen we aan op het strand. Perrie, Floor en Sophia waren er al. We liepen het strand op en keken zoekend rond. Mikky hadden we ook meegenomen. Opeens begon ze te blaffen en ze rende een kant op. Ik keek zoekend in de richting waar ze heen ging en zag dat ze Perrie, Floor en Sophia al had gevonden en eropaf rende. We volgde haar en legden allemaal een handdoek neer. 'wie gaat er mee de zee in?' Vroeg Perrie. Iedereen stemde in en al snel spetterden we elkaar nat in de zoute golven. Ik was al een paar keer onderwater geduwd, maar dat had ik ook al bij anderen gedaan. Niall zette me op zijn nek en hij rende door de golven. Ik hield me goed aan hem vast. We gilde het uit toen we omvielen en in de koude zee terecht kwamen.
Na een tijdje te hebben gespeeld in de golven, merkte ik dat Harry het water uit was gegaan. Ik liep de zee uit en liep naar hem toe. 'Hey, gaat het?' Vroeg ik. Ik ging naast hem op een handdoek zitten. 'Ja... Ik merk alleen dat ik me enorm alleen voel...' Zuchtte hij. 'Kan ik je helpen?' Vroeg ik. 'Ik denk het niet, maar dankje' zei hij. 'Hey, mister Styles gaat toch hier niet zitten te vervelen' lachte ik. Hij lachte lichtjes mee maar zijn glimlach verdween snel weer. 'Kom op! Ik haat het om je zo te zien! Moet ik je anders zoenen?' Vroeg ik lachend. 'Doe dan' zei hij uitdagend. Ik lachte en zette mijn lippen op zijn wang. 'Tevreden?' Lachte ik toen ik ze weer los liet. 'Je weet best wat ik bedoel' zei hij. 'Misschien wilt Mikky je wel zoenen' zei ik. 'Doe maar niet...' Zei hij. Ik glimlachte en sloeg een arm om hem heen. 'Zal ik op mijn nieuwe school posters op hangen? Dan zet ik erop: "gezocht: miss Styles".' Lachte ik. 'Zou je dat serieus doen?' Vroeg hij. 'Alles om jou gelukkig te zien' zei ik. 'Alles?' Vroeg hij speels. 'Bijna alles, Harold' lachte ik. Hij glimlachte en omhelsde me. 'Dankje Soof' zei hij. 'Geen dank Harry, ik wil je zo graag gelukkig zien! Mister Styles verdient ook een vriendin!' Zei ik. Hij glimlachte dankbaar naar me. 'Dankje' zei hij. 'Geen probleem!' Ik stond op en stak mijn hand naar hem uit. 'Ga je mee de zee in?' Vroeg ik. 'Nee dankje, ik blijf hier even liggen enzo' zei hij. Ik knikte en rende de zee weer in. Mikky was druk aan het springen door de golven. Ze zag er heel blij uit.

Ontvoerd door 1D? {VOLTOOID✔️}Where stories live. Discover now