Bölüm 5 - Fırlama (+18)

118K 252 25
                                    

Kaldim oyle, aklimdan neler geciyor, Allahim nolur kizmasin, bagirmasin, ne diyorsun ya sen gibisinden cikismasin... Oldugu yerde kaldi ve kafasini bana cevirdi. Yuzumu egdim o bana bakinca, pancar gibi oldum beni boyle gormemeli. Sesi kizmis gibi degildi, "haftaya gorusuruz" dedi ve gitti. Kendimi tuhaf hissettim, bu iyi miydi kotu mu ? Ben ne yaptim salak Mert!

Yurda geldim bi hisimla, kafami yastiga koyup mumkunse yorganin altina gomulmek istedim, Tolga da beni gorunce birakir mi tabi.. "Her detayi istiyorum sekerim, yere bakan yurek yakan cikti bizim karsimiizz heytt beee" diyerek beni hic sasirtmadi tabiki. Sonra konusuruz gibisinden birseyler mirildanip yattim uyandigimda hava yeni aydinlaniyordu..

--

Tolga'nin agzindan

Uyandigimda coktan kalkmisti bizikisi.. Dun gece konusmak bile istemedi, ne oldu ki bu cocuga bir haftada? Neyse ben onun nesesini yerine getirmesini bilirim hem kendimize de faydamiz olsun uzun zaman oldu :).

"Mertcigim bugun benimlesin anam hicbiryere birakmam bir yere gezintiye cikicaz seninle" dedigimde meraklandi. "Hayirdir nereye gidiyoruz ?"

"Yeni bir yer ogrendim, hergun giydiklerini giy hele bir kahvalti edek, enerji lazim" dedim. Bu nane birsey cakmadi hala saf mi lan bu cocuk ? Yok yok asik bu :) . Ben kahvaltimı bitirdigimde bu zeytiniyle oynuyordu, "hadi be arkadas azicik eglenicez kendine gel, hadi ben cikiyorum ustumu giyinmeye bitir gel sende" dedim ve odaya ciktim. Bizim leyla da 15 dakikaya felan geldi. Ustune bi tisort gecirdi ve yola ciktik. 10 numarali otobuse binmek icin duraga gittik ve yarim saate yakin bekledikten sonra bindik. "Tolga nereye gidiyoruz oglum hic havamda degilim bak" dedi, "kac ayliksin kuzum sen bekle az guzel bir mekana gidiyoruz" dedim. Yaklasik 40 dakika sonra felan otobusten indik, binaya geldigimiz zaman kapida gorevliler bize kimlik sordu, her zamanki gibi, bizimki sasirdi tabi.

Mert'in agzindan

Nereye geldik arkadas ya, disko falan mi disko icin daha saat erken degil mi ? Kimlik felan ? Neyse kontrollerimiz yapildi girdik iceriye. Biraz yuruduk ve buyuk bir salon gibi bir avluya ciktik. Cikmamla birlikte gozlerim faltasi gibi acildi. En az 15 tane kadin sandalyelerde, koltuklarda, kimisi yari ciplak, kimi tamamen, oturuyorlardi. Ulan Tolga! Tahmin ettigim sey mi ?

"Lan oglum nereye getirdin bizi manyak misin sen ?" diye soruyordum ki "baya olmustu aksiyon yapmayali hadi isimizi gorup donelim karsim bendensin" dedi. Kafa mi buluyo bu benle ?

"Lan oglum sacma sapan konusma, girmem ben buraya salak misin nesin gidip hastalik felan kapicaksin" dedim. Bu dondu bana baya sinirli bir sekilde "hanimevladimisin be hadi yarim saatlik isimiz var en fazla enerjimizi bosaltip gelicez" dedi. Boyle pat diye de gelinmezki arkadas bende sinirlendim bunun konusmalarina " ben cikiyorum ne bok yiyorsan ye disardayim" diyip cikisa yoneldim. Hem benim bu konuda baska hayallerim var.

Tolga'nin agzindan

Bizimki hakkaten hanimevladi cikti ya, suna bak bir suru meme, kadin, bir de bendensin dedik adama nerde bulucak bir haftada daha iyisini salak herif. Neyse gelmisken donmek olmaz diyerekten avluya ilerledim, her taraftan yaslisi genci beni kendine cekmek icin kirk takla atiyor, anam teyze sen kac yasindasin o memelerin hali ne oyle ya.. Lisedeyken eve atardik kizi oyle is yapardik ama burda daha cok yeniyiz mecbur boyle idare edicez bir sure, yoksa bende sevmem bu ney arkadas boyle bir teyze daha bana geeel geeel hareketi yapiyor.

Neyse ben gezerken adamin biri beni durdurdu, "kardes karar veremedin sanirim yardimci olayim" dedi. Bende "olur abi, yalniz yas 30 u gecmemesi lazim ben yasli sevmiyorum" dedim. Fiyat niteliklere gore belirleniyordur sanirim, onume birkac tane kadin geldi en buyugu 28 yasinda tas gibi hatun, memeler hafif sarkmis bu yasta neden ki ? Fena degildi parasi da iyiydi hem, digerleri 23,25 ve 22 yasindaydi. Ben aslinda yasima yakin olanla daha iyi yaparim bu isi ama begenmedim arkadas zorla degil ya bu nasil 22 baksan 30 bu :(. 25 in fizigi hosuma gitmedi, 23 un adi aylin mis, hersey tam takir yerinde ama vajinasi bile gorunmuyor kadinin insan bi temizlenir degil mi ama :( . Ben de 28 i tercih ettigimi soyledim ve adam hersey dahil mi diye sordu ? Bende kafamla onayladim ve kadin benim elimden tutarak 4 numarali odanin onune dogru yurumeye basladi. Bir kadinla birsey yapacagim diye bu kadar para verecegimi dusunmezdim, bizim ki iyiki caymis yapmaktan ahaah.

Kapiyi acti kadin ve yataga serildi cuval gibi. Bu ne arkadas boyle yaticak mi birsey yapmadan ? Bakislarimdan anlamis olcak ki konustu "ne bekliodun? Hadi tak basligini da basla". Bu ne ya ? Boyle mi olcak arkadas, ben seni yola getirmesini bilirim. Kadinin ustunde sadece kirmizi donu var ben de yavas yavas ustumu cikardim, cok kasli birsey sayilmam ama yag tulumu da degilim, kararinda. ustum ciplak kaldi ve pantolonu acmaya gectim, kadin uflayip puflamaya basladi. Sen misin ot gibi duran biraktim pantolonu bir hisimla donunu cektim aldim altindan, biraz kahve rengine yakin koyu pembe vajinasi gozlerimin onune geldi. Napiyorsun der gibi bakislar atmaya basladi, belki de tam konusacakken kafami vajinasina gomdum.

Biraz sert olmus olacakki, hafif inleme hafif bagirma karisimi bir ses cikti, dudaklarimla ufak opucukler kondurmaya devam ettim, karnina dogru cektigi bacaklari yavas uavas asagiya salinmaya basladi, ot gibi duran kadindan az da olsa belli olmayan sesler cikiyordu. Ellerimi kalcasinin altina yerlestirip biraz daha kaldirdim ve basimin tam hizasina getirdim, sagina, soluna ve arka deligiyle vajina arasina kadar dilimle darbeler vurmaya basladim, alt taraf hafif gri bir siviyla islanmaya basladi. Opuslerimi bilerek yavas ama sert yapiyordum ve yuzune bakmiyordum. Sadece seslere odaklandim, hafiften inlemeleri artiyordu, onu optukce benim minik de hareketlenmeye basladi. "Lanet olasi herif hadi bitir isini de git!" Inlemeli bir sekilde soylemisti, kafami kaldirip baktim demin gordugum kadina hic benzemiyordu, basini arkaya atmis beli havaya kalkmis meme uclari sismis ve one gelmis. Bir eliyle saclarini tutarken digeriyle sol memesini kavriyordu.

Bundan cesaret, dilimle devam ettigim vajinasina iyice dudaklarimi bastirdim ve hic dilimi kullanmadan onu emmeye basladim, sulari artik agzima dolmaya kalca kismi da titremeye baslamisti baktim inlemeler iyice artti birden kendimi cekip durdum ve ona baktim. "Neden durdun lanet herif tam gelecektim ahh" diye inledi. "Sira sende, eger guzel muamele yaparsan devam edicem" dedim. istemeye istemeye pantolonumu cikarmaya geldi, yapmak zorundaydi bir nevi herseyin parasini verdim sonucta. Sadece boxerim ustumde kalmisti ve onu da tam cikarirken bir elimi cenesinin altina digerinj kafasina koydum ve benim minigi agzina soktum. Ellerimle onu yonlendirdim basta sonrasini ona biraktim ve dimdik ayakta dururken beni yataga cekti. "Nerede baslik ?" diye sordu bende pantolonumun cebini gosterdim, cikartti tam acacakken bir hisimla onu ustumden ittim ve altima aldim. "O kadar cabuk degil guzellik" dedim ve ustune ciktim. Once dudaklarina yumuldum, yavas yavas boynuna ve goguslerine geldim. Bir memesini emerken digerini avucluyordum.

"Seni pislik, azdirdin beni genelde gelenler isini gorup giderler, karsisindakini dusunmeden" dedi. Uzuldum ona da o an aslinda ne kadar sevilerek yapilir ki bu is o zaman ? Goguslerinden gobegine indim ve hafif hafif operken dilimi de kullaniyordum arada ufak isiriklar da birakiyordum. Kadinlar bedeninin yanlarindan cok huylanirlar yani sag ve sol kisimlarindan, oralari yukari asagi yalayip opmeye basladim, altimda kivrandikca inlemeleri artiyor, icine girmem icin birseyler mirildaniyordu. Tekrar kasik bolgesine geldim ve opmeye basladim, iyice sulanan vajinasi artik minik icin hazirdi. Basligi aldim ve gecirdim, tam minigi rayina koyacakken beni ustunden atip altina aldi. "Ustunde ziplayip, toplarini patlatacagim" dedi, ne azmisti bu kadin yahu. Minigi eline aldi ve guzel vajinasina surtmeye basladi, yine titremeye basladi "gelme sakin, daha girmedim" diyince direk aldi icine minigi. Bir ohh sesi cikardim ki ben bile sasirdim, uzerimde resmen zipliyordu bacaklarini bu kadar acmasina hayran kalmistim. Kalcalari tenime vurdukca cikan ses beni daha cok azdiriyordu, oyle guzeldi ki hersey. Karsimda resmen bust gibi duruyordu, kendini geriye vermis gogusleri karsimda diklesmis ritmik sekilde zipliyordu. Minik iyice atmaya baslamisti icinde hissediyordum. "Geliyorummm!" dedikten hemen sonra ustumden attim yine onu. Bana kizginlikla ve merakla bakiyordu, "ben misyonerde gelmeyi severim" dedim ve bacaklarini araladim ve birden kokledim minigi.

Artik kendimi neredeyse geri cekmiyordum surekli ileri gidiyordum sanki, sertce ileri iteklerken altimda kasilmaya basladi kalcalari, "aaaahhhhhh!" Sanirim geldiii :) . Daha da hizlandim, artik tatmin olduguna gore patlayabilirdim, "geldim ben yavasla artik" demesini umursamiyordum bile, artik birbirimize degen tenlerimizin sesi basimi dondurmustu. Siddetle bosaldim ve uzerine yigildim.

--

Tam cikacakken bana tekrar geldigimde indirim yapabilecegini soyluyordu Azra. Evet ablamizin adi Azra'ymis cok iyi geldi ve iyi stres attim valla. "Tamam ablacim" diyerek yine firlamaligimi yaptim ve disari yol aldim. Etrafta Mert'i aradim ama bulamadim. Telefon actim, "karsiiim ben ciktim nerdesiiin ?" o da cevap verdi, dogru mu duydum lan ? Bu beni ekip Esra'nin yanina mi gitti ??

Hikayemiz daha cok yeni, umarim okunma sayimiz artar. Merak edenler icin ben yazariniz da bu hikayede bir karakterim, yeni bolumu yakin zamanda atarim umarim :)

Üniversite (+18)Место, где живут истории. Откройте их для себя