Bölüm 28 - Eylül mü Elif mi?

19.4K 82 5
                                    

"Yapmadın değil mi?"

"Yaptım." diye cevap vermişti. Yüzünde mutluluk vardı, ama bu biraz değişik bir mutluluktu. Tolga'yı bu şekilde pek görmeye alışkın değildim. 

"Anlat." dedim. Baştan başladı, pek tasvip etmesem bile nerede ne yaptıklarını en ince detayına kadar anlattı. Ama bir farklılık vardı, bakla da zaten çok fazla ağzında kalmadı. 

"Ama bir tuhaflık var be Mert, yani canını acıtmamak için çok uğraştım ve gerçekten mutlu olsun, tatmin olsun istedim. Yani tamam başlarda kesinlikle amacım her zamanki gibiydi ama sonra konuşunca ve onu o şekilde görünce bir tuhaf oldum. Ve itiraf etmeliyim ki Eylül gerçekten hoş kız. Teni de güzel ve yatakta gerçekten çok iyiydi. Tabi bu kadar iyi olmasını bazı toz karışımlara da bağlamak mümkün." dedi. 

"Hayırdır ? Bak aşık felan oluyorum dersen inanmam biliyorsun değil mi?" diye sordum.

"Yok be oğlum, ne aşkı? O iş benden geçti, yani çok zor bundan sonra belli de olmaz tabi ama yani hoş kız böyle bir değişik aslında hiç bana göre değil belki de bu yüzden böyle tuhaf hissettim. Tuhaf diyorum ama aslında güzel bir his. Lakin bu çok uzun sürmeyecek galiba." dedi. 

Şöyle bir bakışlarımla tarttım onu, sonra konuşmaya devam etti.

"Bizim üniden bir kız ekledi beni, Elif diye bir kız, soyadını da tam hatırlayamıyorum açıp bakmam lazım, neyse bende baktım güzel kız kabul ettim. Sonra kız yazdı bana felan biraz konuştuk. İşte en sonunda neden eklediği belli oldu. Bu rast gelmiş felan sonra beni de beğenince şansını denemek istemiş ve eklemiş."

"Ya oğlum sende şeytan tüyü mü var bilmiyorum ama yani kızlar da nerde sen gibi tip var ona yapışıyorlar." dedim.

"Yani işte, bu kız da hoş gibi ve bu kızın muhabbeti baya sardı beni böyle gayet normal konulardan ve ilişkilerden konuşabiliyoruz. Yani düşün, ben ve normal ilişki."

"Evet bu gerçekten de çok normal değil. Ee sonra?"

Kolasından bir yudum aldı ve devam etti.

"Ya işte Eylül'de hoş kız şimdi evet beraber oldum ve gerçekten tuhaf şeyler hissettim ama bu kız tam bir felaket yani müthiş güzel ve böyle minyon tipli çok resmi de yok aslında sanki daha yeni açmış gibi hesabını ama tam bana göre.. Ve normal de konuşabiliyoruz, bilmiyorum yani aklım çok karıştı."

"Biz de bir görelim bakalım bu çok güzel kızı madem, göster."

"Yooo, şimdi olmaz, olur da bağlarsam kızı ki çok da zor olmasa gerek sen yengeyi alırsın bende kızı alırım takılırız haftasonu olmaz mı? O zaman görürsün işte."

"Yani olur olmasına da siz hele bir sonuca bağlayın durumu bakarız." dedim.

--- 

Günler geçti, ben de cuma günü Ayşen'e haber vermeden dersten erken çıktım ve alışveriş merkezine gittim. Ona ufak bir hediye almak gelmişti içimden. O sırada Mustafa ile denk geldik ama bu şaşırtıcı bir denk gelme olmuştu. Beni görünce biraz rengi attı. 

"Mert naber ?Eee şey.."

"İyidir kardeşim, iyi olmasına da ne iş?" çok da utandırmak istemedim onu ama gülümsememe engel olamamıştım. Yanında sade, hoş sayılabilecek bir kız vardı. 

"Canım bana bir beş dakika müsade et, sen geç ben geliyorum" dedi kıza.

Neyse, benim koluma girip biraz uzaklaştırdı. 

"Oğlum çok fenayım ya, ben fena heyecanlıyım bak kızla ilk buluşmamda bir de sana denk geldim. Aslında bir nevi iyi oldu, bana taktik ver yahu kitlenip kalıyorum kızın yanında." dedi.

Üniversite (+18)Where stories live. Discover now