Bölüm 10 - Ilk Defa (Part 2) (+18)

88.3K 207 6
                                    

"Sen ne dediginin farkinda misin Esra?"

Sasirip kalmistim, o zamana kadar yasadiklarimdan cok olmasa da utanmistim ama bu cok farkliydi, biriyle beraber olmak fikri aklimda hic yoktu. En azindan bu aksam yoktu. Evet bu isi yaparsam sevdigimle yapmak isterim ama biraz hizli mi oldu sanki?

"Canim daha bir aydir felan beraberiz farkindasin degil mi ? Yanlis anlama beni bu yasadiklarimiz bile fazla belki ama tedirginlik olustu bende isin acikcasi" dedigimde surarini asti. Uzerindeki kazaginin yakasini yukari cekmis altinda pembe kiloduyla somurtarak yanima oturdu.

"Herseyin farkindayim, ama sevginin de farkindayim. Bilmiyorum farkinda misin? Ama kiz olan benim. Burda birsey kaybedicek olan da benim, ben bu kadar telas yapmiyorum sana noluyor?" diye cikisti bana.

"Guzelim tamam da yani ben pismanlik duymani istemem ileride ne olacagini kim bilebilir?"

"Isin dogrusu ne Mert biliyor musun ? Asil ben senin pismanlik duymani istemem. Suna bak, bence sen beni begenmiyorsun, soyunmaya basladikca bakislarin moralin herseyin degisti. Ben sana boyle yapmadim, bahaneler uretiyorsun bence!"

Konusma gittikce kavgaya dogru mu gidiyordu ben mi yanlis dusunuyorum ?

Ikimizde sustuk bir sure, nerede yanlis bir kaniya vardigimi dusundum. Ben bu kizi seviyor muyum ? Evet. Bunun gibi kirk tane soruya yanit buldum.

"Derdin ne ? Anlat!" Emir veriyordu artik.

"Neden kiziyorsun ya? Allah allah! Hadi simdi yaptik diyelim, evet bende birseyler bozulmuyor ama hadi diyelim 3 ay sonra ayrildik. Ya pisman olursan? Keske yapmasaydik dersen? Daha 18 indesin farkinda misin bilmiyorum? Ileride bunlarin basima kakilmasini istemem tamam mi ? Hasta etme adami!"
Artik bende bagirmaya baslamistim. Sinirimi kontrol edemezsem kotu soz soylemekten korktum.

"Ben bundan emin olmasam seni istiyorum der miyim ? Ne zannediyorsun beni surtuk felan mi ? Ikimiz yapiyor olacagiz bunu, bana tecavuz felan etsen hadi neyse, ama birlikte istiyor olacagiz yapmayi. Zaten bir kisinin istemesiyle de olacak is degil. Beni istemeyen, begenmeyen birisiyle olmak istemem." dedi.

Bazen bu kizlarin laflari anlayis bicimine hayran kalmiyor degilim. Ben begenmemekle ilgili tek laf ettim mi simdi?

"Lanet olasica, gel buraya!" diye cagirdim. "Nerden cikariyorsun bu begenmeme isini? Penisimin hareketlenmesi icin bacaklarina bakmam bile yeterli!" diyip bembeyaz bacaklarina gozum ilisti. Gercekten de oldu, hafiften sertlesmeye baslayan penisim yavas yavas da kalkiyordu.

Siniri biraz da olsa gecmis gibiydi, cunku gozlerini azicik devirdigini gordugume yemin edebilirim. Ayaklarindaki coraplari da cikardi ve altinda sadece donla kaldi. " Altinda don, ustunde kazakla cok seksi gorunuyorsun canım" dedim.

"Kapa ceneni de kapinin oraya gec!" dedi. Ben bir kapidaydim simdi o bir kapida karsilikli oturuyorduk. Ustunu cikardi komple, artik sadece pembe kilodu vardi altinda. Montlarimizi camlarin onune askiliklara astik, icerisi biraz daha karanlik oldu. Hem gorunmemek icin iyiydi bu. Allah'im beyaz tenli kizlar cok guzel degil mi ?

Iyice sertlesmeye baslamistim ayaklarini bana uzatti, once kasiklarima ordan penisimi kavradi. Once elleriyle, agziyla simdi de ayaklariyla. Kendimden gecmek uzereydim. Yavas yavas, yukari asagi onu kavradikca muhtesem bacaklari gozerimin onunde beni daha da cok azdiriyordu. "Eger boyle yapmaya devam edersen bacaklarina gelirim" dedim. Actim onlari ve uzerine egilip dudaklarina yapistim.

Sanki demin birseyler karistiran biz degildik, cok farkli bir sehvetle opusuyorduk simdi. Uzerimdekilerden kurtulmaya calisti, biraz zor olsa da ben de ciplak kaldim. Penisim kiloduna baski yapiyordu, bende bilerek biraz daha bastiriyordum. Bastirdikca inledi, inledikce dudaklarima hafif isiriklar birakmaya basladi.

Üniversite (+18)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin