Bölüm 6 - Hadi canım !

55.7K 193 36
                                    


Medya : Tolga

Pislik bu, vallahi pislik bu cocuk! Resmen geneleve getirmis beni te Allam ya! Kapinin onune ciktim, sinirliyim zaten aklim Esra'ya soyledigim sacmaliklarda bir de simdi bu.

Etrafima bakindim, gelenler gidenler Amca senin ne isin var burda? Bir elinde baston hafif kamburlasmis kafasinda sapkasi gecerken bana selam bile verdi o sapkasiyla, bu yasta bu heyecan ne hooss. -.-

20 dakikaya yakin zaman oldu, sklmaya basladim, bizimkini ariyorum cevap yok cikmaya niyeti de yok anlasilan. Gitmeye karar verdim, zaten sinirliyim birde bunun cenesini cekemem cikinca. Donus yolunda otobus daha az kisiydi kafa dinledim biraz, otobusten inmemle onu gormem bir oldu, kizil guzellik! Ama bir dakika, bir sorun var hemde benim icin cok onemli bir sorun!

Birden icimdeki butun sevgi, sicaklik cekildi sanki, yani butun hafta begendigim kiz bu muydu ? "Merhaba Mert" dedi beni gorunce sicaklikla, anlasilan sozlerim herhangi bir sekilde tavir yapmasina sebebiyet vermemisti. Ama bu sozler uzerine icimin titremesi gerekirken, bana neredeyse hicbir tesiri olmamisti. Basimi onaylar bicimde salladim ve cok kabaca soguk bir sekilde davrandigimi fark ettim. Hizla uzaklasmaya baslamistim bile. Resmen kosar adim gidiyordum, sanki hayallerim yikilmis gibi, sanki kucuk bir cocugun elinden en sevdigi oyuncagi alinmis gibi.

Arkamdan kosan ayak sesleri isittim, kenara cekildim simdi salagin tekiyse carpmasin bana diye. "Mert, nolur dur artik bittim!" dedi icimi gidiklayan ses. Dondum, Esra karsimda nefes nefese kalmis, bir eli gogsunde soluklanmaya calisiyor.

"Neden bana soguk davraniyorsun, naptim ben sana cok merak ettim acikcasi?" dedi. Gozlerine duygusuz ve soguk bir sekilde baktim, gercekten icimde bazi seyler degismisti, "Bunun icin mi kostun arkamdan?" dedim, o ara bizim pislik Tolga aradi Esra'yla birlikte oldugumu soyledim.(neden soylediysemm?)

"Evet, bunun icin kostum tabiki. Bir hata mi yaptim, bir kusur mu isledim nolur soyler misin?" diye beklentiyle bana bakmaya basladiginda o guzel kahve gozlerine yenik dusmemeye calistim. Konusmak istemiyordum, her insanin hayatinda kendine gore istekleri ve kurallari vardir ya iste benimkisi de boyleydi denebilir. "Sonra konusuruz olur mu ? Moralim bozuk biraz yalniz kalmak istiyorum" dedim. "Sorun benimle mi alakali peki? Bak oyleyse nolur soyle konusalim halledelim, kesin yanlis birsey yaptim off yaa!" diye sokagi inletti resmen. Aslinda gercekten de birsey yapmadi bilincli olarak ama iste, bazi seyler beni o insanlardan uzak tutmaya yetiyor. "Sonra konusuruz, sen birsey yapmadin merak etme" dedigimde biraz daha rahatlamis gorundu. Basimla ufak bir selam verdikten sonra yurda dogru gitmeye basladim.

--

"Ask cocugu nabeer? Ulan niye biraktin beni orda iyiki donus param vardi baya masrafli oldu anlarsin ya ?" dedi bay manyak yurda geldiginde. 3 numarali bakisimi attim once, "Tolga sen ne yaptigini saniyorsun? Oraya gitmek de nerden cikti? Beni ne kadar taniyorsun da oraya gidebilecegimi dusundun?" diye cikistim. Mal mal bana bakti, "sanki yapmadigin sey anasini satiyim nolmus yani?" diye sordugunda istemsizce gozlerimi kacirmis bulundum.

"Lan? Yoksa? Yapmamis olamazsin dimi? Bakir misin oglum sen ? Saka de nolur?" diye dalga gecer gibi sorular ardi ardina geldi. "Evet yapmadim, bakirim nolmus? Seks manyagi olmadim hicbir zaman elim neyime yetmiyor? Daha 3 ay oldu 18 e gireli surekli kadin duskunlugum de olmadi bu yasima kadar, bu utanilacak birsey mi ?" diye cikistim. "Tamam illa bunu evlenecegim kizla yapacagim diye bir kafa yapim yok, ama ben bu isi yapacaksam sevdigim kisiyle yapmak isterim, tanimadigim insanla degil!" dedigimde Tolga bana igrenerek bakiyordu. "Sen tam bir ask cocuguymussun be, bu kadar duygusallik fazla oglum cok uzulursun bu hayatta bak bu gidisle. Tamam saygi duyarim bu konuda sana ama, hergun okula giderken ayaklarin kicina vura vura gidiyordun, ne degisti iki gunde ? Noldu oglum sen hoslaniyordun bu kizdan ? Ne degisti sevgilisi felan mi varmis ya da sevdigi birisi falan?" diye sordu.

Uzun uzun konustuk, bunu Tolga'ya anlatmam ne kadar mantikli bilmiyorum ama anlattim iste. Mustafayla konusmak isterdim o daha bir mantikli ona gore ama Mustafa bizim sinifta simdi ona anlatmak ne kadar dogru olur bilemedim. Konusmamiz bittiginde, "boyle seyleri bu kadar dert ettigini bilmiyordum kanki, ama cok buyuk bir sorun mu bu ? Sevgi herseyin ustesinden gelir be oglum, daha dur bakalim kendini cekme hemen ne olur ne biter bu hayatta belli olmaz" dedi. Bu sozleri Tolga mi soylemisti ? Hayret ettim ne yalan soyliyim.

Bugunun en guzel ve keyfimi yerine getiren olayi bizim katta oturan Kaan sayesinde oldu. Her katta tuvalet ve banyo ortakti bizim yurtta. Kaan da bizim yan odada kalan cocuk onla da sohbeti ilerletmistik 1-2 gunde. Iyi bir cocuga benziyor, biraz Tolga gibi cok konusuyor ama olsun. Tolga'yla koridora cikip asagi yemeye inecekken Kaan'i elinde laptopu tuvaletten cikarken gorduk. Tuvalette laptop! Tabi Tolga susar mi ? "Laaaan, Kaan napiyorsun oglum o bilgisayarla tuvalette ?" diye bagirdiginda eminim diger kattakiler de duymustur yani. Cocuk resmen kirmizi bir renk aldi, oglum internet cekmiyor benim odadan pek iyi bende film indireyim demistim sey yaparken" dedi. Yani ben bile bu yalana inanmadim kusura bakmayin, hahaha ulan ya bu cumleyi duyunca biz yerlere yattik resmen, yememistik tabi bu yalani ama laptop nedir oglum telefondan izle bari :) .

Tolga her zamanki picligiyle, "oglum bende iyi arsiv var lan, ihtiyacin olursa gel atayim sana bir kac tane bilgisayarla zor olur" dediginde gulmekten karnim agrimisti artik. Cocuk bize hem mahcup hem de kizgin bir bakis attiktan sonra odasina gitti, biz de yemege inene kadar bunun geyigini yaptik.

--

Diger hafta iki uc gun Esra ile tek kelime bile konusmadim, boyle bir beklentiyle bana bakisini yakaliyordum bir kac kez dersteyken icim eriyordu ona bakinca, ama haftasonu ondan biraz da olsa sogumami saglayan an gelince kendime geliyordum malesef. Okul cikislarinda onu bekliyordum konusmak icin ama yoktu. Cok erken cikip gozden kayboluyordu anlasilan, daha numarasini da almamistim.

Carsamba gunu okul cikisinda bilerek erken ciktim, Tolga'ya mesaj attim sen bekleme beni gec gelicem diye. Ve fakultenin cikisinda bir banka oturdum ve beklemeye basladim.. 10-15 dakika sonra Esra cikti. O zaman anladim ki o erkenden ortadan kaybolmuyormus, ciktiktan sonra tuvalete gidiyormus. Basini yapmak icin. Evet, benim icin en buyuk sorun bu.

Esra kapali bir kiz.

Okuyan arkadaslar sayi cok az biliyorum ama en azindan, ufak da olsa yorumlarinizi esirgemeyin lutfen. Ben de nasil yazdigimi bileyim bir kac bolum sonra duruma gore hikayeye devam edip etmeyecegime karar vereyim. Simdilik okunma durumu fena degil en azindan bekledigimden fazla. Umarim skilmadan okumaniza yardimci oluyorumdur. Yazim hatalari olduysa affola, Simdiden tesekkur ederim. :)

Üniversite (+18)حيث تعيش القصص. اكتشف الآن