Bölüm 9 -Ilk defa (part 1) (+18)

85.1K 201 4
                                    

Medya : Mert

Endise duydugum universite hayati birden cok kolay ve guzel olmustu. Esra ile daha fazla birbirimizi tanimak ve cogu konuda anlasabildigimizi gormek bana iyi gelmisti. Zaten hazirlik okuyordum, cok fazla ders calisma derdim yoktu, ben de zamanimi Esra ile geciriyordum daha cok.

Cok fazla ders calismayi sevmezdi surekli ders calistigimiz zamanlarda beni operek calismamizi boluyor, "askim cok yorulduum birakalim mii?" diye naz yapiyordu. Nazi bile guzel essek sipasinin.

Universite de birinci ayimi tamamlamistim, artik dersler de yogunlasmaya baslayinca Esra'yla daha cok ders calismak zorunda kaliyorduk, yabanci dili 0 a yakindi hakikaten. Ama her calismamiz, opusmeyle son buluyordu. Artik daha rahattik cunku, abisi askere gitmis ve abisinin arabasi ona kalmisti, ailesi onun surmesine nasil izin veriyor anlamiyordum. Ehliyeti almis ama nasil almis? Direksiyonu berbat denebilir yani kac defa kamyon altinda kalma, sollama yuzunden carpisma, yanlis oncelik yuzunden ezilme tehlikesi gecirdik.

"Bu kiz seni oldurecek benden soylemesi kanki" diyordu Tolga her zamanki piskinligiyle.

Dersleri asmak bizim icin olagan olmustu artik, araba da olunca kampusun en ucra koselerine cekip birbirimizle rahat vakit gecirebiliyorduk. Malum ikinci ogretim olunca karanligin da faydasi oluyordu. Ama ne yalan soyleyeyim , ne kadar ona karsi duymus oldugum sevgi fazla olsa da, hersey biraz hizli ilerliyordu.

Gunler su gibi akip giderken, 3 vize olacagimizi ogrendigimiz zaman siniftaki cogu arkadastan isyan sesleri yukselmeye baslamisti. Cunku dersi kotu olanlar daha adam akilli calismaya baslamamisti. Bunlara Esra da dahil tabi. Ders calismalarimiz artik sevismelere donuyor ve ben rahatsiz oluyordum, bu kiz sinavlardan dusuk alirsa suclu olacagim diye.

Ders calismak icin kutuphaneye gidecektik ama o yine kuytulara cekti arabayi. "Esra ders calismamiz gerek iki hafta kaldi sinava farkindasin dimi?" dedigimde o sicak gulumsemesi yayildi yuzune. " ama askim ya zaten son hafta calisicaz, birak birazcik vakit gecirelim. Omzunda yatayim birazciiik" diye sevimli moda gecti tabi.

"Ben biliyorum o omuza yatma isini, once omuz sonra boyun ve dudak derken bir bakmissin ustume cikmissin!"

"Insanin sevdigiyle boyle seyler paylasmasi kadar normal ne var kiii?" diye sorunca da ona yari kizgin yari onaylar bakis attim. " tamam ama sonra calisicaz yoksa giderim bak" dedim.

"Peki sevgiliiim" dedi bayan kizil. Essek bu kadar sevimli olmasan gorurdun sen.

Basini omzuma yasladi, sag elini belime dolarken, sol eliyle de kazagimin ustunden gogsume daireler ciziyordu. Tabiki arka koltugun rahatligiyla bende yayilmistim. Basini kaldirip bana bakti ve "azicik yaramazlik yapaliimm miii?" diye sordu, ama cevap beklemedigi asikardi. Basini hafif kaldirdi ve boynuma ufak opucukler kondurmaya basladi.

"Bitanem ama olmaz ki simdi" derken ben, dudaklarini dudaklarimda hissettim. Bu sefer kucagima cikmamisti ama sol bacagini ustume atmisti. Tutkuyla opuyordu, sanki birseylere susamisti. Ordan tekrar boynuma indi, once opuyor sonra diliyle bazen daireler ciziyor bazen de sert darbeler yapiyordu. Neden bu kadar huylaniyorum ben bu boynumdan ??!

Nefes alis verislerim iyice hizlanmisti, bunu fark etmemesi cok zayif bir ihtimaldi. Opusleri cok daha siddetli bir hale gelmisti artik ve eskisine gore oldukca islakti. Dilini her zamankinden fazla kullaniyor bir yandan da kendi de zevk alir gibi hafif iniltiler cikariyordu. "Bi-bi-taneemm, biraz daha boyle giderse elimden kaza cikicak ama.." dedim istemsizce.

"Ciksiiiin" dedi hala dudaklari boynumdaydi, yavas yavas kulak mememe ufak opucukler konduruyordu. Nefesi cok sicakti, her emisinde kulak mememi nefesini kendine cekiyor sonra yavas yavas birakiyordu.

Üniversite (+18)Where stories live. Discover now