Deel 1

1.3K 33 2
                                    

Pov Marloes

Ik sta op uit mijn bed. Doe een zwart broek met een witte buiktopje en daarover een leren jasje. Mam ik ga roep ik droog en stap op mijn brommer. Als ik op school aankom zie ik Max bij zijn auto staan. Hoii liefje zegt hij en zoent me. Hij legt zijn hand op mijn bil, een paar 1e klassers kijken ons aan. Kan je het zien snauw ik. We lopen naar binnen waar Brechje en Lens staan. Ik geef Brechje een knuffel en Max geeft Lens een brohug. Dana komt ook binnen. Kater vraag ik lachend. Maybe zegt ze droog en gooit haar tas bij ons op tafel.

Pov Dana

Ik moest gisteren nooit uitgaan ik voel me zo brak. Wat heb je met je hand gedaan vraagt Brechje. Gisteren ruzie gehad met een wijf zeg ik. Ahahah. Er komen 5 nieuwe jongens aanlopen. Ja we kennen iedereen hier op school. Marloes legt haar voeten op tafel. Wesley en Roy komen er ook aan lopen. Wesley tilt me op gaat zitten op mijn stoel en zet me op zijn schoot. Ik ben geen baby snauw ik. Ik ga op tafel zitten met mijn hoofd naar Wesley toe. Hij kijkt me grijnzend aan. Hij schuift zijn stoel naar voren zodat hij kan leunen op zijn armen. Hij legt zijn hoofd op mijn been.

Pov Sinnety

Ik loop vermoeiend school binnen. Hoii ik ben nieuw hier weet je misschien waar lokaal 115 is? vraagt een Chinese jongen ofzo boeien wat voor afkomst hij heeft. Nee zeg ik chagrijnig en loop naar Roy. Ik knuffel hem van achteren en hij zoent me. Wat zie je er weer mooi uit zegt hij. Neh heb geen make-up op ofzo zeg ik. Nou en heb je niet nodig zegt hij en zoent me weer.

Pov Brechje

Oh jezus wat een dag. Maandag weer naar school. Ik duw de deur van school open en kut kinderen rennen door school. We zijn niet op de kleuter school zeg ik droog. Houd je bek slet zegt een jongen. Bij de meeste meisjes zal het pijn doen maar ik heb mijn gevoelens uitgeschakeld. Wat zei je zeg ik dreigend en loop op hem af. Lens komt eraan. Schatje wat doe je vraagt hij. Hij noemde me een slet zeg ik boos. Lens loopt op de jongen af en slaat hem op zijn lelijke smoel. Lens duwt me tegen hem aan en zoent me. Kom schatje we gaan naar de les.

Pov Edisona

Wat wil je nog meer? Te laat komen op school na de vakantie. Ja ik Edisona ben te laat op school. Ik ren naar de les. Ja mevrouw waarom ben je zo laat. File verzin ik. Naast Mick is geen plek meer dus moet ik naast een getinte jongen zitten. Hoi ik ben Cassius zeg hij, Das mooi voor je zeg ik en gooi mijn spullen op tafel.

Bad girl, Brave boy. (B-Brave)Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt