Deel 77

387 16 2
                                    

Pov Jorik
Ik zie verdriet in haar ogen.. Maar waarvan? Wat is er vraag ik bezorgt. Niks zegt ze en gaat normaal zitten. Ik zie dat ze een foto van mij en een meisje zoenend heeft. Ze kijkt me aan. Ik zie in haar ogen tranen. Ik heb haar nog nooit zien huilen. Ze pakt haar tas en loopt boos weg. Ronell kijkt me boos aan. Zie je nou echt niet wat je laat lopen dombo.

Pov Brechje
Marloes loopt weg. Huilt ze nou? Ja. Samuel ziet het ook. We rennen haar achterna. Samuel pakt haar beet. Wat is er vraag ik. Hij gaat alleen maar vreemd snikt ze. Jorik en Ronell komen aan lopen. Ze veegt snel haar tranen weg en zet haar zonnebril op. Die foto is nep zegt Ronell en laat het aan haar zien. Er komt een traan onder haar zonnebril weg.

Pov Marloes
Jorik en ik liggen op de bank (zie media) ik snap niet waarom ze dat doen zegt ik. Ze zijn jaloers op zo een meisje als jij. Ik kijk hem aan. Hij zoent me. Ik doe mijn ogen open. Hij heeft zijn ogen ook open. Ondertussen zoenen we nog. Zijn ogen zijn zo mooi. Hij grijnst tegen mijn lippen aan waardoor onze tanden elkaar raken.

Bad girl, Brave boy. (B-Brave)Where stories live. Discover now