Deel 53

397 21 1
                                    

Pov Marloes
Sinds ik over een jongen ben gevallen. Kijken ze onze kant de heletijd op. Een paar meisjes kijken Brechje arrogant aan. Waarom kijken ze je zo aan vraag ik aan haar. Weet ik niet zegt ze. Krijg je haat? Jup zegt ze. Laten we gaan zwemmen zegt Brechje. We lopen naar het strand. Ik vel iets scherps onder mijn voet wat fucking veel pijn doet. Auu gil ik en val. Edisona en Brechje komen naar me toe gerent. Omg je hebt een schelp in je voet gilt Brechje. Ik krijg tranen in mijn ogen. Dit doet zo pijn he! Hé dat zijn Samuel enzo zegt Brechje. Brechje rent naar ze toe en ik zie haar helemaal wijzen enzo. Edisona helpt me met opstaan. Godver vloek ik.

Pov Brechje
Samuel hijg ik als ik aan kom. Wat is er vraagt hij. Marloes ze heeft een dikke schelp in haar voet zeg ik als ik op adem ben. Hij zit er ver in zegt ik er vlak daarna. Ze werd helemaal wit. Bokoe, Ronell en Jorik rennen naar haar toe. Ik ren terug naar Marloes. Jorik tilt haar op en Bokoe kijkt naar haar voet. Die jongens waar ze over viel kijken jaloers naar Samuel en de anderen. De meisjes steken hun middelvinger naar me op. Kaj zag het want loopt bezorgt naar me toe. Heb je haar vraagt hij. Ik knik langzaam. Hij loopt direct naar Sam. Ik loop snel naar Marloes. We moeten naar ehbo zeg ik en loop alvast voor.

Bij de ehbo zet Jorik Marloes op een stoel. Ze heeft haar zonnebril nog steeds op dus ik weet niet of ze huilt. Ze doet haar zonnebril in haar haar. Kom maar zegt een nederlander. Oeh ja dat is diep zegt een vrouw. Wie waren erbij zegt ze. Ik en Edisona steken onze hand op. Dit kan even pijn doen. Ze pakt een pincet. Marloes pakt mijn hand vast. Brechje sorry als je hand dood is lacht ze. Ze knijpt echt hard. Zo we hoeven niet te hegten maar het kan nog wel pijn doen zegt de dokter. Ze knikt. Valt wel mee hoe pijn het nu doet zegt ze.

Dit word vervolgt!

Bad girl, Brave boy. (B-Brave)Kde žijí příběhy. Začni objevovat