Deel 14

648 26 3
                                    

Pov Marloes

Ik word een kamer in geduwt. Er zit een schaduw in een hoekje. Als ik goed kijk wat moeilijk gaat want het is een donkere ruimte. Dana zeg ik zachtjes. De schaduw staat op en rent naar me toe. O my god ik dacht dat je dood was zegt ze. Waar is Edisona vraag ik direct. Ja ik weet waar we zijn zegt ze mijn vraag ontwijkend. Vertel zeg ik en ga op een afgetrapte bed zitten. We worden hoeren zeg ze droog. Niet! Dat is niet waar zeg ik vast besloten. Edisona werd net meegenomen om haar om te kleden later kwam ze terug in een lingerie, later werd ze weer meegenomen maar ik weet niet waar heen zegt Dana snel achter elkaar. Dana wil je mee komen zegt een heksenstem. 

Pov Dana

Ik word een kamer ingeduwd waar allemaal kleren hangen. Zoek maar wat uit zegt ze en sluit de deur. Ik hoor dat het op slot gaat. Ik pak een lingerie met een kort jurkje. Je gaat beneden voor de ramen zitten. Als er een klant is dan komt iemand je halen. Waag niet te ontsnappen meisje want dan. Ze maakt haar zin niet af. Ik loop haar achterna en word een klein hokje ingeduwd. Als ik me omdraai zie ik nog een meisje bang zitten. Edi kan ik nog net uitmaken. Edisona draait zich om en stormt in mijn armen. 


Pov Edisona

Edi hoor ik een gebroken stem zeggen. Dana komt er in me op en ik draai me om. We gaan op een stoeltje zitten en kijken wat naar mannen die voor de ramen komen lopen of staan. De deur achter ons word vloekend open gemaakt en er valt een meisje hard op de grond. Godver kijk eens uit vloekt het meisje maar de deur word alweer dicht gesmeten. Marloes vraagt Dana. Het meisje heeft haar haar los Marloes heeft haar haar altijd in een staart. Het meisje draait zich om. Het is inderdaad Marloes. Wat een hufter scheld ze en gaat op de laatste stoel zitten. Woow ze ziet er echt goed uit met los haar. Ik zie een bekende jongen lopen. Jasha? Ik klop op het raam en hij draait zich naar ons toe. Zijn ogen worden snel groot en rent naar het raam. Ik zeg help maar hij snapt het al. Hij belt iemand op en een paar minuten later komt er een auto in de straat. Ik zie Samuel en Kaj voorin de andere ramen zijn geblindeerd. Kaj zegt Marloes huilend. Maar ze horen haar niet. Er komen allemaal sirenes de straat in en ik hoor allemaal geschreeuw en schoten...

Bad girl, Brave boy. (B-Brave)Where stories live. Discover now