Deel 21

516 22 1
                                    

Pov Samuel

Ze loopt naar die jongen toe en dan verstijft ze. Jorik fluistert ze heel zacht. Ik sta achter haar. Ze is niet zo groot zonder hakken dus ik kan over haar heen kijken. Jorik is een rapper ik ken hem wel maar mag hem niet echt. Babe zegt Jorik. Noem me geen babe Jorik zegt ze met tranen in haar ogen. Waar kent ze hem van? Laat ons even alleen Samuel zegt Jorik. Ik loop terug naar mijn handdoek.


Pov Marloes

Je wou me redden toch sis ik. Luister ik dacht dat het makkelijk ging zegt Jorik. Max heeft me veranderd lul vloek ik. Marloes luister even. Wat snauw ik. Ik durfde je niet meer onder ogen te komen.. Ik kijk hem aan. Hij meent het.. Ik hou van je Marloes zegt hij daarna. Ik glimlach even. Samuel ik vind hem leuk Jor zeg ik. Ik zie dat hij schrikt. Hij knuffelt me. Je ziet er goed uit flirt hij. Ik ga terug oke? vraag ik. Is goed ik ook zegt Jorik. Als er iets is ik ben er voor je zegt hij nog voordat ik weg loop. Ik knik.


Pov Samuel (Sorry dit hoofdstuk gaat over Marloes en Samuel..)

Ze loopt weer op me af. Man ik vind haar echt leuk hoor. Ze gaat op haar buik liggen. Ik ook en schuif wat verder naar haar toe. Ze kijkt me lachend aan. Waar ken je hem van fluister ik. Max zucht ik. Hij wou me redden toen ik verliefd werd op hem want hij wist dat Max slecht was fluistert ze terug. Ik sla mijn arm om haar heen en ga wat op mijn zei liggen. Wil je mijn rug insmeren zegt ze verlegen. Ik knik en maak haar bikini los. Ik ben blij dat we ook vrijheid hebben zonder fans zegt Kaj. Ik kijk hem lachend aan. Ik ben blij dat ik geen ruzie met hem heb omdat ik Marloes leuk vind. Hij kijkt mij ook lachend aan. Wil je mijn rug ook doen vraag ik. Nee zegt ze en rent weg. Kut scheld ze als ze door heeft dat haar topje nog niet vast zit. Iedereen gaat helemaal stuk. Ze probeert het weer vast te maken wat niet helemaal lukt. Ik loop naar haar toe en maak het topje weer vast. Vlug rent ze weer weg. Jorik en zijn vrienden gingen ook stuk op het gekluns van Marloes. Ik ren achter haar aan. Man ze is best wel snel. Ze rent naar het water. Ze stop ineens maar ik kan niet snel genoeg afremmen. Ik bots tegen haar aan. Ze draait zich om. Voordat ik het weet voel ik haar zachter lippen op die van mij. Onze lippen bewegen zachtjes over elkaar heen. Ze kijkt me lachend aan als ze stopt. 

Ik vind je leuk Sam zegt ze en kijkt naar beneden. Ik til haar hoofd op. Ik jou ook schatje zeg ik. Ze word helemaal rood. Je bent wel een kleine kluns lach ik. Ze duwt me omver. Fuck niet met me Leijten zegt ze.

Bad girl, Brave boy. (B-Brave)Where stories live. Discover now