Deel 51

400 25 2
                                    

Pov Brechje
We lopen een random club in. Ik zie aan Marloes en Jorik dat er spanning is tussen hun. Jorik kijkt de heletijd naar Marloes maar Marloes ontwijkt zijn oogcontact. Ik trek Sam mee de dans vloer op. Ik leg mijn handen op zijn borst. Hij legt zijn handen op mijn heupen. Ik zie Marloes een pil pakken.. Wat is dat?

Pov Jorik
Marloes doet heel geheimzinnig over haar tas. Ze pakt een doosje eruit en daaruit haalt ze een pil. Ik herken het doosje uit duizenden. Een afval pil. Ik loop naar haar toe maar Ronnie is me al voor. Wat was dat voor pil hoor ik hem vragen. Wat voor pil vraagt ze onzeker. Ik loop naar haar toe. Afval pil zeg ik droog. Marloes kijkt me geschrokken aan. Niet houd ze vol. Ik pak haar tas en haal het doosje eruit. Jezus Marloes zegt Ronnie

Pov Marloes
Ik word wakker van een lichaam die beweegt. Ik doe mijn ogen open en lig op een borst. Een getinte borst. Ik kijk omhoog en zie Ronnie slapen. Fuck ik wil me omdraaien maar merk dat ik op iemand lig. Onder me ligt Jorik. Ik wil van hem afrollen maar lig nu op Bokoe die al wakker is. Ughh kater en dan dit nog!

Pov Samuel
Brechje ligt nog als een roosje te slapen. Cute zeg ik hardop. Ze word wakker. Ze kreunt hard en grijpt naar haar hoofd. Kater grinnik ik. Ze staat op en loopt naar de douche. Ik kleed me uit en we gaan samen douchen.

Bad girl, Brave boy. (B-Brave)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu