Deel 18

562 28 6
                                    

Pov Brechje

Samuel doet al de hele week kortaf tegen me. Samuel wat is er nou sis ik boos. Ik wil het kind niet Brechje zegt hij zacht. En waarom ineens wel niet dan roep ik. Ik heb een fucking carrière roept hij nu ook. Kaj en Marloes kunnen het toch ook roep ik weer. Bekijk het zegt hij en loopt weg. Loop nou niet weg watje schreeuw ik. JE DENKT VERDOMME ALLEEN MAAR AAN JE ZELF ZOLANG JIJ HET KIND MAAR HOUD HE MAAR DENK OOK EENS AAN MIJ schreeuwt hij en klapt door voordeur dicht. Ik zucht en laat me op de bank vallen.. Straks maakt hij het uit?

Pov Samuel

Ja het spijt me hoor dat is zo tegen haar doe maar ze denkt echt alleen maar aan haar zelf. Break denk ik direct. Ik loop weer terug naar het huis. Brechje roep ik door huis. Wat hoor ik haar zeggen. Ik wil een break zucht ik. Ze kijkt op en tranen vullen haar ogen. Sorry ik heb tijd nodig Brech zeg ik. Zal wel snauwt ze. Ik hou van je zeg ik. Ja moest je maar eerder bedenken voor dat je een break wilt. 

Ik loop naar Kaj zijn huis. Gast wat doe jij hier nog zo laat zegt hij als hij de deur open doet. Brechje we hebben een break zucht ik. Kom binnen bro en hij laat me binnen. Ik hou wel van der maar ze denk zo aan haar zelf enzo. Brechje gaat uit met Jasha zegt Marloes die binnen komt maar is direct stil als ze mij ziet. Oh uh Samuel zegt ze. Ik knik. Marloes is niet zwanger zegt Kaj.. Wat maar waarom?? Die zwangerschaptest was helemaal niet goed zegt Marloes en gaat zuchtend naast me zitten. hmm ze is best wel mooi.. Wat,  wat zeg je nou weer Samuel denk ik. 

Bad girl, Brave boy. (B-Brave)Where stories live. Discover now