Deel 52

505 23 1
                                    

Pov Marloes
Vandaag hebben we een meiden dag. En de jongens een jongens dag, "duhhu" we gaan eerst naar het strand en dan kijken we wel. Vanacht is er iets gebeurd maar ik weet niet meer wat. Ik lag op Ronnie zijn borst en op Jorik. Naast me lag Bokoesam. Ik ren naar beneden alleen bots tegen iemand op en knal met mijn billen op de grond. Zo druk lacht Bokoe. Ik voel dat ik moet blozen dus kijk snel de andere kant op. Je bent schattig zo.

Pov Brechje
Ik krijg veel haat op twitter.. Fack denk ik. Kunnen we gaan vraagt Dana. Iedereen stemt in. Ik geef Sam nog snel een kus de andere doen het ook bij hun vriendje. Behalve Jorik en Marloes. Marloes rolt met haar ogen, en loopt naar de auto. Ze zet alle tassen in de auto. Wie gaat er rijden vraagt ze daarna. Jij zeggen we tegelijk. Ze loopt naar Bokoe heeft die een knuffel, Ronnie geeft ze ook een knuffel en kusje op wang. Ze blijft bij Jorik staan. Ze kijkt naar beneden. Jorik tilt haar kin omhoog en zoent haar. Ze rent snel naar de bestuurder kant. Ze start ze auto en rijd naar het strand. Ik draai de volume hoog aan. We zingen mee.

Pov Edisona
Jammer genoeg kan Dana nog niet mee. Ik trek mijn jurkje uit. (Zie in media wie wat aan heeft) Marloes smeert haar in met zonnebrand. Mag ik ook vraag ik. Ze gooit het na me toe. Marloes doet haar, haar in een staart. Ze doet haar zonnebril op. Laten we naar de zee gaan stelt Brechje voor. Marloes rent naar de zee maar heeft niet door dat er jongens voor ons liggen. Ze valt over ze heen. Brechje valt om van het lachen. Ik lach ook en ga zitten. Kan je niet uitkijken waar je ligt hoor ik haar zeggen. Ze staat op en loopt met een knal rood hoofd naar ons toe. De jongens kijken haar achterna. Komen jullie nog lacht ze. Uit kijken waar je loopt lach ik.

Dit word vervolgt!

Bad girl, Brave boy. (B-Brave)Where stories live. Discover now