Deel 96/Epiloog

417 17 4
                                    

4jaar later
Pov Jorik
Mylene ben jij met Daan van Dana en Dioni gilt Marloes. Ik vind hem leuk zegt de 8jarige Mylene. Marloes zucht. Babe doe even rustig je bent hoog zwanger zeg ik tegen haar. Marloes word gebeld door Dana. Hee gilt de door de telefoon. Ja Daan en Mylene zucht Marloes en gaat op de bank zitten.

Pov Brechje
Roosje kom eens roep ik naar Rosa. Ze komt huppelend naar Samuel toe. Samuel is Sophia aan het voeden. Ik heb Sophia ook op aarde gezet. Ze is 1jaar. Samuel en Sophia zijn beste vriendjes. Rosa en ik zijn beste vriendjes.

Pov Edisona
Ik ben zwanger van Kaj. Amal en Kaj zijn uitelkaar gegaan. Ik moet nog 2maanden voor de bevalling. Babe roept Kaj en komt binnen lopen. Hee schatje lach ik en geef hem een kusje. Will you mary me vraagt hij en gaat op zijn knie. Ja ik wil gil ik.

Pov Dana
Dioni en ik zijn getrouwd we hebben 2 kinderen. We hebben Daan erbij gekregen die smoor verliefd is op Mylene. Dioni en ik hebben een eigen huisje gevonden in Amsterdam want voor de kinderen is het makkelijker met school enzo.

Heei nou het boek is afgelopen!! Ik wil mijn lezers heeel erg bedanken voor de bijna 5K! Thanx. Ik hoop dat jullie het leuk vonden.

Bad girl, Brave boy. (B-Brave)Onde histórias criam vida. Descubra agora