Deel 4

877 25 2
                                    

Pov Brechje

Marloes komt binnen lopen, heee popjee komt je hier zitten. Max komt ook apart binnen. Wat is er gebeurd tussen hun? Max heeft een bloed lip. Ze lopen allebei met de rector mee.. Daarachter aan komen 3 van de nieuwe jongens. Als ik het goed heb, Dioni, Kaj en Samuel. 

Pov Samuel

Hier zitten zegt de rector tegen Max. Marloes, Dioni, Kaj en ik moeten mee naar binnen. Waarom sloegen jullie Max in elkaar? Hij sloeg Marloes! Je slaat geen meisjes! roept Kaj. Marloes is dat zo? Ze knikt langzaam. Max word naar binnen gestuurd. Hij kijkt walgend naar ons. Max gaat op zijn knieën bij Marloes zitten. Ze slaat haar armen over elkaar heen en haar been over de andere. Ze kijkt de andere kant op in plaats naar Max. Kijk me beveelt hij. Sla je me dan weer snauwt Marloes. Ik moet mijn lach inhouden. Natuurlijk niet snauwt hij terug. Ze blijft onze kant opkijken. Tyf op zegt ze walgend tegen Max. 

Ik wil dat jullie nu gaan en Max jij mag je elke ochtend melden. Ik loop de kamer uit. Max houd Marloes haar arm stevig vast. Jij blijft bij mij snauwt Max naar haar. Ik trek Marloes naar mij , Laat haar met rust zeg ik boos. Anders zegt Marloes lachend tegen mij en loop boos weg. Ik hielp haar waarom word ze dan boos. 

Pov Dana

Wat heb jij nou weer gedaan zeg ik tegen Marloes. Max hij sloeg me en toen hebben die andere het voor me opgenomen. Hij sloeg je? Wesley.. hij sloeg mij ook gisteren toen ik niks deed wat hij zei.. Wat zegt Marloes boos en staat op en loopt naar het tafeltje waar Max enzo zitten. Ik loop haar achterna, Jij blijft met je poten van Dana af snauwt ze en gaat voor Wesley zijn gezicht staan, en anders lacht hij. Marloes zet de punt van haar hak hard in zijn ballen. Dat zegt ze en loopt weg.

Bad girl, Brave boy. (B-Brave)Where stories live. Discover now