Deel 62

431 17 0
                                    

Kijk wat ze aan hebben in de media!

Pov Ronnie
Marloes laat zich boven op me vallen. Ze rolt van me af en pakt haar tas. Ze gooit Haar portemonee en mobiel erin. Mag mijn mobiel er ook in vraag ik. Ze houd haar tas open en ik gooi mijn mobiel erin. Die van Jorik doet ze er ook in en Bokoe heeft m in zijn broekzak. Marloes pakt haar iphone 6 en kijkt waarschijnlijk hoelaat het is. Ze heeft witte nagellak op. Gaan we zeurt ze. Ik knik en Jorik en Bokoe staan al beneden. Marloes zoent Jorik en ze lopen hand in hand.

We lopen een club in. Marloes loopt direct naar de bar. Ze komt met allemaal flessen terug en zet het op tafel. We zitten in de vip ruimte. Een jongen op de dansvloer probeert contact te zoeken met Marloes.

Pov Marloes
Ik voel een jongen die contact zoekt maar ik negeer het. Ronnie kijkt wat voor drinken hij moet nemen. Ik lach als hij niet kan kiezen. Jorik komt naast me zitten. Ik kruip op zijn schoot. Ik ruik pure alcohol uit zijn mond komen. Hij kijkt me grijnzend aan. Hij drukt zijn lippen op die van mij en ik doe mee. Hij duwt me op de bank en ligt op me. Ik vergeet alles om me heen. Maar al snel kom ik terug. Ik duw hem van me af en neem een slokje van mijn wodka. Hij kijkt me grijnsend aan. Beetje dronken pest ik hem.

Bad girl, Brave boy. (B-Brave)Where stories live. Discover now