Deel 34

488 22 5
                                    

Pov Marloes
Dana ga je mee ijsje halen? Ik wil ook mee roept Dioni. Me to zegt Jorik. Ik ook krijst Jai. Kom dan zeg ik droog. Sam (bokoesam) loopt ook mee samen met Ronell. Ik doe mijn kort broekje met rood topje aan (zie media). We staan bij de ijs salon dinges. Ik kan geen fuck zien omdat ik te klein ben. Ik ga op mijn tenen staan. Ik ben 1,55 jorik is 1,67. En de rest iets van 1,70 dus ik ben gewoon te klein. Kan je het zien lacht Bokoesam. Ik hoor Jorik lachen. Ik doe mijn zonnebril omhoog en kijk hem met opgetrokken wenkbrauw aan. Nu lacht hij nog harder. Red bull en smurfen pleas zeg ik. Smurfen past wel bij je grapt Jai. Dankje. Ik loop alvast naar buiten waar ik tegen een jongen aan bots. Zo dat lijf tjezus. Sorry zeg ik. Geef niet mooie meisjes vergeef ik. Alex stelt hij zich voor. Marloes lach ik. Jorik komt eraan en slaat zijn arm om me heen. Kuch jaloezie kuch.

Pov Brechje
Samuel stop zeg ik als hij verder wil gaan. Waarom vraagt hij. We liggen op het strand babe zeg ik lachend. Hij knikt en gaat weer liggen. Marloes, dana, Jorik, Dioni, Ronell, bokoesam en Jai komen er weer aan lopen. Ze ploffen op onze handdoeken. Marloes trekt haar kleren weer uit en ligt weer in haar bikini. Mag ik proeven vraagt Marloes en Jorik. Jorik smeert het ijs op haar neus. Jorr gilt ze. Iedereen gaat helemaal stuk van het lachen. Ik ga tegen Samuel liggen. Ik hou van je babe zegt hij en geeft een kus op mijn haar.
Kutt gilt Marloes ineens. Wat is er vraag ik. 2 dingen. Ze springt op. Ze is net een kreeft. Een spin! Jorik haal het weg gilt ze. Iedereen moet helemaal lachen enzo. Haal weg krijst ze. Neeee hij loopt op mijn handdoek gilt ze weer. Jorik haal weg

Bad girl, Brave boy. (B-Brave)Where stories live. Discover now