Deel 58

454 22 2
                                    

Pov Edisona
Ik loop met Cassius naar het water. Ah het is koud. Hij pakt me vast en laat me met hem in het water vallen. Ik lach naar hem. Brechje en Samuel zoenen in het water. Marloes ligt nog op haar handdoek want ze mag de zee niet in vanwege haar wond door een schelpje. Ik snap niet wat er die ene nacht tussen Bokoe, Ronnie, Jorik en haar is gebeurd. Ik weet alleen dat Marloes Ronnie zoende maar zij weten het zelf ook niet.

Pov Marloes
Iedereen loopt naar het water behalve ik. Ik kijk naar Jorik die het water in loopt. Hij weet niet dat ik naar hem kijk vanwege mijn zonnebril. Bokoe duwt Jorik het water in. Ik trek mijn bikini topje iets naar boven. Ik ga op mijn buik liggen dus nu zie ik ze niet meer.

Pov Jorik
Ik plof weer op mijn handdoek. Ik doe mijn ogen dicht en voel dat we iemand op me ligt. Ik open mijn ogen een beetje en zie dat het Marloes is. (Zie media als je niet snapt wat ik bedoel) ze heeft een mega grijns op dr smoel. Ze begint kusjes in mijn nek te geven. Dat langzaam naar mijn kaak gaat. Ze komt aan bij mijn mond maar stopt dan. Ze gaat naar mijn oor. Je zaakje komt erboven uit fluistert ze. Ik duw haar van me af en kijk. Ze is boven op Bokoe gekomen. Wat doe jij lacht hij. Niks hoor lacht ze naar hem. Ik wil het er weer in stoppen maar ze duwt me naar achter en gaat weer op met zitten net als net. Laat mij het nou doen zegt ze. Ze gaat met haar hand der heen.. Ze doet m er goed in maar gaat er dan op zitten schuiven. Tjeeeez Marloes. Ik til haar op en nu lig ik boven. Aha madam wat wou je doen. Huhmm we zijn niet thuis lacht Brechje.

Bad girl, Brave boy. (B-Brave)Where stories live. Discover now