Deel 45

386 19 1
                                    

Pov Marloes
Ik zit bij Jorik op schoot. Ik denk nog steeds na waarom hij zojuist Bokoe op me afstuurde. Vind hij het leuk mij met een van zijn vrienden. Heeft Bokoe een oogje voor me? Ik besluit nog maar een drankje achterover te slaan.

Pov Brechje
Ik word wakker op de grond. In lig gewoon in de club. Wat is er gisteren gebeurd? Ik kan me niks meer herinneren. Ik sta op met enorme hoofdpijn. Ik zie Samuel met Kaj liggen. Cutee. Focus Brechje. Ik maak ze wakker. Ze kreunen en gaan recht op zitten. Ik zoek naar de anderen. Ik zie achter de bank nog iemand liggen. Dana en Edisona liggen daar. Ik maak ze ook wakker. Laat me liggen Cassius roept Edisona. Schat we zijn in de club zegt Cassius die aan komt lopen. Waar was jij lach ik. Wc. Nu Jorik en Marloes nog. Moet je zien hoe schattig lacht Samuel en wijst naar de bank. Jorik ligt onder letterlijk ligt Marloes erop. Bokoe gebruikt Marloes haar kont als kussen. Ronell ligt op de bank erachter. Het ziet er heel schattig uit hoe Marloes en Jorik liggen. Samuel pakt een ijskoude beker met water. Hij maakt eerst nog een foto van hun. Film voor Snap zegt hij en geeft zijn mobiel. Ik druk en knopje in en Sam gooit het over ze heen. Godver Samuel gilt Marloes en kijkt verbaast naar Jorik onder haar. Dan pas ziet ze dat ik film. Ze duikt in Jorik zijn nek. Samuel zet het op snapchat en instagram. Ze rolt van Jorik af wat moeilijk gaat omdat Bokoe op haar kont ligt. Godver Bokoe flikker ff op man snauwt ze. Iemand chagi lacht Jorik.

Pov Jorik
Ik ga hem zo hard terug pakken zegt Marloes. Ze pakt wat scheerschuim van mij en spuit het op haar hand. Film jij ff zegt ze tegen mij. Bokoe, Ronell en ik lopen haar achterna. Payback gilt ze en slaat op zijn wang. Samuel staat op en rent achter Marloes aan. Ze staan in de tuin bij het zwembad. Marloes aan 1 kant en Samuel aan 1 kant. Iedereen filmt ondertussen. Wow een grote vlinder zegt Samuel en wijst achter Marloes. Marloes is zo dom om er in te trappen. Samuel rent naar haar toe en duwt haar in het zwembad. Ze komt proestent en lachend boven. Wat schattig ook he.

Bad girl, Brave boy. (B-Brave)Where stories live. Discover now