Deel 26

535 21 1
                                    

Pov Marloes
Ik doe een rokje aan een shirt met open rug ( zie media ) Jorik komt binnen in zijn blootje. Ik kijk snel weg en voel je bloed naar mijn hoofd stijgen. Je ziet er goed uit zegt hij. Dankje fluister ik. Ik loop naar de badkamer. Als ik die kan vinden dan want deze villa is groot niet normaal. Ik loop een kamer in. Samuel staat er bloot. Sorry roep ik en sla de deur snel weer dicht. Wauw akward. Kom maar roept hij. Ik loop de badkamer in. Je ziet er goed uit fluistert hij. Ik schenk hem een glimlach maar focus me weer op mijn haar. Samuel legt zijn hand op mijn kont. Niet doen Sam fluister ik. Je hebt Brechje doe het maar bij haar. Ik loop snel terug naar de kamer van Jorik en mij. Hij zit nu met een broek op bed. Kom eens fluistert hij serieus. Ik ga naar hem zitten. Bokoesam en ronell zijn ook op ibiza. Ja? En? Vraag ik. Oh gewoon zegt die snel. Ik sta op maar word terug getrokken door Jorik. Hij trekt mijn rokje omhoog en zijn hand schuift tussen mijn benen. Jorik kreun ik. Vind je lekker he fluistert hij in me oor. We gaan naar het strand klaar schreeuwt Brechje door de deur. Jorik laat me snel los en loopt naar onze eigen badkamer. Ik doe mijn kleren weer goed. Oh kut schreeuw ik bijna. Ah kleed je daar gewoon om zegt Jorik en opent de deur. Ik loop voor hem en ik voel zijn ogen op mijn kont.

Pov Jorik
Godver er zijn hier geen kleed hokjes vloekt Marloes. Achter een handdoek dan maar zegt Samuel. Ja poep in je reet Leijten roept ze. Ik lach even. Kom op Brechje en ik houden de handdoek wel vast zeg ik. Oke zucht ze. Ik blijf gewoon kijken want ja dat kan allemaal. Ze doet haar rokje uit en haar billen komen tevoorschijn ik voel iets onder. (Sorry als jullie het vies vinden) Het groeit al daar beneden. Nu doet ze haar hempje uit en haar bh. Ze doet het topje om. Ze doet haar string uit. Oh fuck ik ben bij broekje vergeten gilt ze. Ik hoor iedereen lachen. Ineens valt ze en alles handdoeken zijn weg. Fuck gilt ze nog harder dan net. Doe dat gewoon je string aan zegt Dana. Ze doet die snel aan. Nu zie je er sexy uit fluister ik in haar oor.

Pov Samuel
Oh jezus beheers je Sam zeg ik tegen mezelf. Marloes ziet er zo mooi uit. Volgens mij zijn alle jongens wel blij dat ze haar broekje is vergeten. Ze zit te kroelen met Jorik. Wat mij weer een jaloezie gevoel geeft. Jorik gaat tussen haar benen en Marloes tussen zijn benen. Jongens doe dit ergens anders zucht Jai overdreven. Ze lachen en Marloes gaat op haar buik liggen. Niet zo staren Leijten hoor ik in mijn oor. Het is Kaj. Je vind haar nog leuk he zegt Kaj. Ik knik langzaam mijn hoofd. Ineens staan er 2 jongens bij ons. Bokoesam en Ronell.( ronnie flex) Jo gappies zegt Jorik en gaat staan. Wie is dat vraagt Ronell en wijst naar Marloes. Mijn vriendin zegt Jorik trots. Ze is wel kleiner dan jou he lacht Bokoesam. Ze pakken haar zachtjes op en lopen naar de zee. Ze goeien haar erin ze gilt het uit en komt boven. Haar topje is los geschoten ofzo dus ze grijpt naar haar borsten zodat die niet los gaat. Ik haat jullie hoor ik haar grommen. Ze loopt terug en de jongens kijken haar met open mond na. Natuurlijk hun ogen op haar kont gericht. Wil iemand dit vast maken zegt ze boos. Ik wel zeg ik. Ik krijg een dodelijke blik van Brechje. Ik maak haar topje vast. Dankje zegt ze en gaat weer zitten op haar handdoek.

Bad girl, Brave boy. (B-Brave)Where stories live. Discover now