Deel 39

468 18 12
                                    

Pov Marloes
We hebben met alle meiden afgesproken. Dana, Edisona, Brechje en ik. Sinnety is weg met Jai. We lopen over Ibiza heen. We komen bij een afgelegen plekje. We horen een auto achter ons. Een busje op precies te zijn. Ik krijg een zak over mijn hoofd en hoor gegil. Langzaam word alles zwart..

Pov Dana
Ik kreeg zojuist een zak over mijn hoofd en hoor wat gegil. Daarna word ik ergens in gegooit waarschijnlijk een busje. Ik voel nog een lichaam maar verder niks. Wie is dit fluister ik. Ik hoor gekreun. Au hoor ik iemand zeggen. Ik trek de zak van mijn hoofd wat net wil. Marloes fluister ik. Dana komt uit de zak. Ik trek met mijn handen haar zak eraf. Oh my god je oog fluister ik. Wat zegt ze geschrokken. Helemaal rood en blauw. Wat gebeurt hier hoor ik iemand anders zuchten. EDISONA fluisterd Marloes. Meiden waar zijn jullie het is hier donker zegt ze. Dombo je hebt een zak op. Kom hier heen fluistert Marloes. Brechje ligt hier ook fluistert Edisona. We schuiven naar hun omdat Brechje nog niet wakker is.

Pov Edisona
Het busje word met een ruk gestopt en niet veel later worden de deuren open gedaan. Alex fluistert Marloes. Ken je hem fluister ik naar hem. Ze knikt langzaam en haar ogen vullen met tranen. Ik dacht dat ik je kom vertrouwen lul sis ik. Nou pas zie ik de andere jongens. Max, Wesley, Mick en Lens. Fock you fluister ik naar Mick. Hij lacht even maar is dan weer serieus. We worden een huisje ingeduwd. Doe eens voorzichtiger met onze gasten lacht Max.

Pov Brechje
Wij zijn geen gasten sis ik. Lens lacht hard en slaat een arm om me heen. Waag het roep ik. Ik krijg een vuist tegen mijn hoofd. Au fluister ik. Marloes komt met Max binnen. Au Max doe rustig gilt ze. Ik zie tranen over haar wangen lopen. Ze is bond en blauw. Schat gil ik. Omg Brechje je bent helemaal blauw. Max en Lens beginnen te lachen. Jullie horen in een cel hoor ik Dana zeggen. We zijn vrijgelaten lacht Wesley.

Pov Samuel
Amal huilt. Waar zijn ze dan huilt ze. Max sis ik. Dit is niet goed jongens roept Ronell. Wacht zegt Jorik ineens. Marloes zei tegen me als Max met haalt kijk in je notitie zegt hij. Wat dan vraagt Kaj. Hij pakt zijn mobiel en opent notitie. Ga naar zoek mijn iphone en voer dit nummer in 89670 zegt hij. Cassius pakt zijn laptop en vult die nummer in. Ze zijn is het bos zegt Cassius. Lets go than gilt Amal. Ik rij roep ik. Ik maak me echt zorgen om Brechje. Ook om de anderen hoor. Gelukkig hebben we er 2 sterke jongens bij. "Ronell en Bokoesam" bokoesam heet ook Samuel. Grappig joowh. Ik rijd zo snel mogelijk naar het bos. Hier moet het zijn. De politie rijd achter ons. We rennen in een bosje vlak bij het huisje waar ze waarschijnlijk zijn.

Pov Max
Ze zijn hier sis ik naar Lens. Niet sist hij terug. Kelder fluistert Wesley. We stoppen ze in de kelder en vluchten zeg ik. We gooien ze in de kelder. Ze vinden ze nooit hier want je ziet niet dat hier een kelder zit. Later komen we terug. We rennen vooruit. Ik hoor schoten en geschreeuw. Auu schreeuwen Lens en Welsey. Roy kom hier roep ik. Godver Max houd je bek zegt hij maar word gepakt door een politie agent. Ik ren regel recht op een politie agent af. Hebbes lacht hij. We worden afgevoerd waar zijn die meisjes Max vraagt een Politie agent. Ik weet het niet grijns ik. Je weet het wel zegt hij. In het huisje lach ik. De meisjes moeten in het huisje zitten roept hij door.

Pov Jorik
Ik loop door het huis. Ik loop over een stukje waar het hol klinkt. Jongens kom hier eens roep ik. Ze komen er allemaal aan. Ik klop op de grond. Hier zit iets zeg ik. Ik ga met mijn vingers over de grond als ik ineens een luik voel. Ik open het luik. Bokoe, Samuel, Ronell en ik gaan erin. Hallo roep ik. Ik loop langzaam door. Ik zie mensen liggen. Met een zak op hun hoofd. Hier schreeuw ik. Brechje huilt Samuel. Ronell heeft Dana en Bokoe heeft Marloes, ik heb Edisona. We slepen ze mee waar boven ambulance broeders staan. Nu pas dringt het door dat we ze hebben gevonden. Alles is goed ze moeten wel goed uitrusten. Ze mogen mee naar huis.

Marloes word langzaam wakker op het hotel bed. Jorik zegt ze. Schatje huil ik bijna. Ik ga op bed liggen. Ze heeft een blauw oog allemaal blauwe plekken over haar lichaam maar het was erger gisteren. Ik knuffel haar zachtjes. Jorik huilt ze nu. Schatje fluister ik. Ronell en bokoe komen de kamer in. We hebben een hotel gedaan omdat we dan 24 uur bij de girls kunnen zijn.

Pov Samuel

Schatje fluister ik in Brechje haar oor. Sam ik was zo bang huilt ze. Ik snap het.. Ik was namelijk ook bang schatje fluister ik. Sam hij sloeg me gewoon huilt ze.

Pov Dioni

Dana word langzaam wakker. Dioni fluistert ze en barst in huilen uit. Dana zeg ik ook met tranen. Ik knuffel haar zachtjes. Hebben ze je pijn gedaan fluister ik. Ze knikt langzaam. Hij sloeg me en duwde maar waardoor ik steeds viel Dion.. Je bent nu veilig fluister ik.

Pov Cassius
Babe gil ik bijna als Edisona bij komt. Cass gilt ze. Ze wil opstaan maar vergaat van de pijn. Ik kom wel naar jou lach ik. Ik knuffel haar. Ik laat je nooit maar los schat. Ik jou ook niet Cass.. Ik hou van je.. En ik van jou.

--
Wauww 970 woorden 👏🏼

Bad girl, Brave boy. (B-Brave)Where stories live. Discover now