Deel 20

520 22 0
                                    

Pov Brechje
Mag ik Jasha bellen zucht ik. Vraag maar of die komt zucht Kaj ook. Hij komt zeg ik na dat ik heb gebeld. Super zegt hij niet echt vrolijk. Kaj wat is er zeg ik en leg mijn hand op zijn arm. Raak me niet aan zegt hij en loopt snel door. We liggen op het strand als iemand voor mijn zon staat. Jasha en een meisje. Haii ik ben Amal zegt ze en legt haar handdoek naast Kaj.

Pov Dana
Ik zie Kaj wel zijn naar Amal. Ik stoot Dioni aan. Hij kijkt boos maar al snel veranderd dat als hij ziet dat ik het ben. Ik knik naar Kaj en Amal. Hij wilt iets zeggen maar ik druk mijn lippen snel op die van hem. Ik lig boven op hem. Kaj kan ik even met je praten hoor ik Marloes zeggen. Sure.

Pov Kaj
Amal is een mooi meisje. Kaj kan ik even met je praten zegt Marloes. Sure zeg ik en sta op. We lopen een stukje verder. Ik het was mijn bedoeling niet om jou en mij uitelkaar. Nou graag nederlands zeg ik lachend. Ik vind Samuel leuk zegt ze zacht. Ik Amal zeg ik. Maar ik vind jou ook nog leuk Kaj zegt ze en kijk naar beneden. Probeer het met Sam hij is een lieve jongen. Kaj ik wil geen ruzie met je zegt ze weer. Wat een schat. Het is goed en ik knuffel haar.

Pov Marloes
Ik loop weer terug naar mijn handdoek als Brechje met als een bitch aankijkt. Samuel kijkt me lachend aan. Ik lach maar terug. Hij zal eens moeten weten hoe ik me voel. Samuel en Dioni gaan zwemmen. Je vind hem leuk he fluiterd Dana naar me. Ik knik langzaam. Heel leuk zeg ik daarna. Ik ga op mijn buik liggen en sluit mijn ogen.

Er gaat iemand met een nat lichaam op me liggen. Ik open mijn ogen maar zie niet wie het is. Ah ik krijg geen lucht proest ik. Hij gaat van me af ik zie Samuel lachen. Jij weer he lach ik en ga op zijn buik zitten. Waar kan hij niet tegen. Kusjes in zijn nek.. Ik buig naar voren en geef kusjes in zijn nek. Ik voel hem grijnsen. Oeeeh check dat kontje hoor ik een jongen zeggen. Ik stop en Samuel kijkt woedend naar de jongen. Ik sta op. Wat wil je dan kleuter roep ik. Hij komt op me af.. Jorik?!

Bad girl, Brave boy. (B-Brave)Donde viven las historias. Descúbrelo ahora