Deel 93

321 13 2
                                    

Pov Edisona
We gaan met z'n allen naar het strand. Amal is helaas naar Nederland op familie ofzo. Zoë is mee met Cassius. Ik mis hem wel. Als je gaat slapen geen arm meer om me heen die beschermt voelt.. Cassius kijkt me kort aan maar ik kijk snel ergens anders heen.

Kaj komt naast me liggen. Gaat alles wel goed vraagt hij bezorgt. Ik haal mijn schouders op. Ik kijk in zijn mooie ogen. Hij glimlacht naar me. Kaj trekt me mee naar het water. Zijn hoofd komt dichter bij. Zijn zacht lippen geplaatst op mijn lippen..

Pov Brechje
Uhhg Rosa huilt weer eens. Samuel komt lachend binnen. Ik neem Rosa op mijn arm. Ssst fluister ik. Ze stopt met huilen en ik loop naar beneden. Ik maak een flesje voor haar. Mylene staat naast me. Ga maar op de bank zitten zeg ik tegem Mylene. Ik hoor haar voeten op de grond stampen naar de kamer. Ik loop met Rosa naar de kamer. Ik leg Rosa in mijn armen en Mylene komt op mijn schoot zitten met haar hoofd naar Roosje. Ze pakt de fles en houd het tegen Rosa haar lipjes aan. Rosa begint gulzig te drinken.

Bad girl, Brave boy. (B-Brave)Where stories live. Discover now