Deel 28

497 18 1
                                    

Dit hoofdstuk kan seksuele scenes hebben..

Pov Brechje

We liggen nog op het strand. De 1e dag, en nou al verbrand :) We lopen weer terug naar het hotel. Ik sta voor de spiegel. Oh jezus Samuel moet je zien zeg ik. Ik trek mijn broekje iets naar beneden. Kreeft grinnikt hij. Ik geef hem een speelse tik tegen zijn arm. Hij knijpt in mijn bil. Ik duw hem op bed. Ik ga boven op hem zitten. Hij trekt mijn shirtje omhoog en trekt het uit. Nu lig ik onder, Zijn hand gaat vanaf mijn buik naar beneden. Ik kreun zachtjes en hij grijnst. In een keer is mijn broekje uit en lig ik naakt. Ik doe snel zijn broek uit, zijn boxer gaat mee. Hij pakt een condoom en doe het om zijn zaakje. Hij komt weer boven op me liggen. Hij komt langzaam in me.. Sam kreun ik in zijn nek en druk mijn nagels in zijn rug.. Oh jezus hijgt hij. We komen allebei gillend klaar en stappen onder de douche.

Pov Samuel

Woow ik wist niet dat Brechje zo goed zal zijn in bed. Ze staat tegen me aan want de douche is niet zo groot. Elk plekje die ze aanraakt bezorgt me een rilling. Ga je nog iets doen of blijven staren lacht Brechje met haar geweldige lach. Ik was mijn haar en spoel het uit.. We lopen naar de kamer van Marloes want daar hadden we afgesproken. We horen gekreun uit de kamer komen.

Pov Jorik

Ik kom langzaam in Marloes. Jorik kreunt ze hard. Ze zoent me en we draaien om en ze zit nou boven. Er word op de deur geklopt. Godver hoelaat is het kreunt ze en stap van mijn zaakje af. Ze doet een badjas aan en ik ren snel naar de badkamer. Oh we waren de tijd vergeten hoor ik haar zeggen. Ik moet nog even douchen ga hier maar zitten waarschijnlijk wijst ze nu naar de bank. Ze komt lachend de badkamer in. Ze duwt me tegen de muur. Ze pakt mijn zaakje vast, je bent schattig kreun ik. Weet ik toch. Ze loopt weg en laat haar badjas vallen en zet de douche aan. Ik stap samen met haar de douche in. Ze staat tegen de muur met haar nagels te spelen. Ik ga voor haar staan en leg mijn hand tegen de muur naast haar hoofd. Mijn andere hand leg ik op haar heup.. Ze kijkt op waardoor onze neuzen tegen elkaar komen. Ze zoent me, ze duwt haar lichaam tegen die van mij. Ik hou van je hijgt ze tegen mijn lippen. Ik meer van jou hijg ik.

Bad girl, Brave boy. (B-Brave)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu