Deel 12

689 30 2
                                    

Pov Marloes
Ik word wakker en pak mijn mobiel.
Ik zie dat ik een bericht heb van David.. Ik wil het geld nu Marloes anders kom ik het persoonlijk halen staat in het bericht. Ik zal het even uitleggen. Ik zat aan drugs samen met Dana en Edisona. We moeten nog wat betalen maar hij werd opgepakt.

Kaj staat in de keuken en ik zit met Dana en Edisona aan de keuken tafel. Lang niet gezien hoor ik achter me. Mijn lichaam verstijft. David... Dana en Edisona springen op en gillen. David pakt mijn arm vast. Jongen pak hun zegt David tegen 2 andere jongens. Kaj, Cassius en Dioni komen binnen gerent. De andere zijn al buiten en David staat bij de deur. Kaj loopt dichter bij. Ik voel een stalen dingen tegen mijn hoofd aan. Een stap en ze is dood sist hij. David duwt me in de auto en scheurt weg. Ik kijk uit het raam. Maar wacht. Waar zijn Dana en Edisona?

Pov Brechje
ZE ZIJN WAT schreeuw ik. Je hoorde het wel zucht Kaj. Godver sis ik. Kon je verdomme niks doen schreeuw ik weer. HIJ HAD VERDOMME EEN PISTOOL BRECHJE schreeuw Kaj nu ook naar me. Ik zucht. Wat wou je dan haar dood hebben zucht Samuel.

Bad girl, Brave boy. (B-Brave)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu