Deel 22

500 23 1
                                    

Pov Samuel

Marloes ik vind Brechje ook nog leuk zucht ik. Het was gewoon niks tussen ons zegt ze boos en staat op. Jawel maar ik voel ook nog iets voor haar. Best ga naar haar toe dan zegt ze boos op een Amsterdams accent, dat doet ze als ze echt boos is. Ik loop naar de deur. Het spijt me zeg ik nog als ik weg loop. Ga weg sist ze. Ik loop naar Brechje haar huis. Ze doet de deur huilend open. Ze kijkt me geschrokken aan en slaat de deur weer dicht. Niet veel later gaat de deur weer open. Sorry lacht ze ongemakkelijk. Ik zoen haar direct. Ik wil je Brechje zeg ik tegen haar lippen aan. Maar je hebt toch met Marloes fluistert ze. Had zeg ik en zoen haar weer.

Pov Marloes

De bel gaat en ik doe huilend open boeit me niet wie het is. Ik hoef geen krant schreeuw ik. Maar als ik opkijk zie ik pas dat het Jorik is. Wat is er vraagt hij. Niks zeg ik en wil de deur weer dicht doen. Maar Jorik duwt hem open en loopt naar binnen. Hij opent zijn armen. Kom hier zegt hij. Ik loop zijn armen in en huil uit bij mijn ex. Jorik tilt me op en legt me op de bank. Hij gaat bij me liggen want we hebben een grote bank. Ik leg mijn hoofd tegen zijn borst aan. Wat is er nou vraagt hij voorzichtig. Samuel hij vind zijn ex nog leuk snik ik. Ik kijk omhoog. Zijn lippen komen dichter bij. Hij zoent me.. We belanden in bed..

Pov Jorik

Ik word wakker 'naakt' naast het mooiste meisje van de wereld. Ze ligt nog heel schattig te slapen. De bel gaat. Ik doe alleen een broek aan en loop naar beneden. Wat doe jij hier zegt Samuel als ik open doe. Marloes troosten zeg ik droog terug. Waar is ze sist hij. Boven Leijten sis ik nu ook. Laat haar met rust ze wacht niet op je zeg ik boos. Iemand komt naar beneden kan maar 1 iemand zijn, Marloes.. Ze heeft mijn shirt aan en ziet er mooi uit ook al is ze net wakker. Wat moet je Samuel zegt ze boos. Het spijt me echt zucht hij. Hebben jullie wat vraagt hij daarna. Ik knik mijn hoofd tegelijk met die van Marloes. Samuel knuffelt Marloes en geeft mij een bro hug. Ik sla mijn arm om Marloes.. 

Bad girl, Brave boy. (B-Brave)Where stories live. Discover now