Deel 73

379 17 3
                                    

Pov Edisona
Ik loop een plekje bij de rotsen. Laten we hier gaan liggen stel ik voor. Iedereen stemt in. De meisjes liggen op een rij en voor ons liggen de jongens. Dus de meisjes kijken de jongens aan en de jongens kijken de meisjes aan. (Ingewikkeld?) We liggen zo. Marloes, Brechje, ik. Dana en Dioni zijn naar Nederland naar hun ouders met de baby. Tegen over Marloes liggen: Jorik,Ronell en Bokoe. Tegen over Brechje ligt Samuel. Als dat maar goed komt want het is oorlog tussen hun.. Tegen over mij ligt Cassius. Amal en Kaj komen er ook aan. Helluh zeggen ze. Maj zeg ik.

Pov Brechje
Waarom moet die klootviool nou weer tegen over mij liggen. Ik kijk naast me en zie dat Marloes haar gezicht ook op onweer staat. Nu kunnen we rustig praten zegt Samuel. Er zit tussen elkaar sowieso 2 meter afstand dus niemand kan iets horen. Nou vertel het eens ik hoef de details niet weten hoe de seks was met iemand anders snauw ik. Hij trek zijn wenkbrauw omhoog. Van wie heb je dat gehoord dan? Vraagt hij. Iemand snauw ik weer. Hij zucht. Ik hou alleen van jou Brechje fluistert hij. Mijn hard maakt een sprongetje. Je voelt toch niks meer voor me fluister ik. Nou eigelijk nog heel veel deze dagen ik kan niet zonder je Brech. Oke reageer ik alleen. Hij drukt zijn lippen op die van mij.

Pov Jorik
Babe laten we praten zeg ik tegen Marloes als Bokoe en Ronell naar het water lopen. Vertel zegt ze en kijkt me aan. Ik mis je super erg fluister ik. Oke en dan zegt ze. Ik hou van je grijns ik. Ik zie al meer twijfeling in haar ogen. Het spijt me heel erg zeg ik. Zonder antwoord zoen ik haar. Ik hou van je en je krijgt nog 1 kans zegt ze.

Bad girl, Brave boy. (B-Brave)حيث تعيش القصص. اكتشف الآن