Deel 49

398 20 1
                                    

Pov Dana
Pffoe het kindje is wel druk. Het doet pijn als ze trapt. Gaat het babe vraagt Dioni. Ik kan niet eens zitten man zeg ik. Ja ze groeit goed lacht Dioni. Weet je al een naam? Vraagt hij. Ik vind dat het iets met een D moet zijn zeggen we tegelijk. We lachen. Danielle? Dani? Dasha? Wacht ik weet het gil ik. Daphne! Mmmh dat ik wel een leuke naam lacht Dioni. Ik wist niet dat het zo moeilijk is om een naam te kiezen zucht Dioni. Ik knik. Ik sta op om naar de wc te gaan. Flets een plas water. Dioni. Ja babe? De vliezen ze zijn gebroken. Ik hoor Dioni iedereen roepen. Marloes, Brechje help Dana met lopen. Samuel rij de auto voor. De anderen help maar met spullen pakken. Ik hoor allemaal voetstappen snel heen en weer lopen. Dana waar ben je hoor ik de stem van Brechje roepen. Hier puf ik. Kijk me aan zegt Marloes. Adem diep in en uit. Goedzo zegt ze als ik doe wat ze vroeg. We lopen de trap af. Ik gil en krijs.

Pov Marloes
Dana gilt en krijst. Doet het dan echt zo pijn? Focus. Dana diep in en uit ademen zeg ik. Ik zet haar op de achterbank. Daphne rustig spreekt Dana tegen haar buik. Ze word rustiger. Rijden Sam gilt Brechje.

We komen bij het ziekenhuis aan. Dana word direct meegenomen en Dioni loopt er achteraan. We zitten voor de deur waar Dana bevalt. Soms hoor je haar hard gillen. Dioni komt met een grote lach de kamer uit. Ze is gezond zegt hij.

Bad girl, Brave boy. (B-Brave)Where stories live. Discover now