Deel 16

588 28 2
                                    

Pov Brechje

Samuel heeft het bekend gemaakt over ons. We zijn officieel samen. De jongens hebben gisteren te horen gekregen dat ze zijn geslaagd vandaag horen wij het (de meiden). We worden gebeld als we zijn geslaagd. Ik kijk een beetje op twitter. Ik kom een foto tegen van Marloes die een joint rookt. Is ze weer begonnen zeg ik hardop want Samuel vraagt wie is waarmee begonnen. Niks zeg ik snel en wil gaan staan. Geen geheimen zegt Samuel serieus. Samuel pakt mijn mobiel af en zijn ogen worden groot. Kaj komt binnen hij lijkt boos. Wat is er bro vraagt Jai die lang uit op de bank ligt. Marloes zucht hij en gaat zitten met zijn handen in zijn haar. Marloes komt binnen lopen. Kaj staat direct op. Nu begint de hel en we zitten er midden in. Ze maken vaak ruzie.

Pov Kaj

Ze is weer eens begonnen met joints roken. Wat gebruik je allemaal zeg ik als ze binnen komt. Ze kijkt geschrokken maar herstelt zich al weer snel. Waarmee zegt ze schijnheilig. Godver Marloes je weet donders goed wat ik bedoel zeg ik. Ze legt haar tas weg en er valt een joint uit. Iedereen kijkt haar nu aan, heterdaad. Ik pak haar tas en zie allemaal zakjes met wit spul. SERIEUS roep ik boos. Ze kijkt beschamend naar beneden. GA JE OOK NOG MET ANDERE JONGENS NAAR BED NEUKEN VOOR HET GELD roep ik boos. Ik zie Brechje haar hand voor dr mond slaan. Ze kijkt op en haar ogen spugen vuur. Ik voel een harde klap tegen mijn wang. IK GA NOOIT VREEMD KAJ roept ze.

Pov Dana

We zitten weer eens midden in een ruzie van Kaj en Marloes. Iemand zijn telefoon gaat. Het is die van mij gilt Edisona. IK BEN GESLAAGD schreeuwt ze. Niet veel later gaat die van mij. IK OOK zeg ik en spring op. Ik wil gaan zitten maar kom op een schoot terecht. Gefeliciteerd babe zegt Dioni.  Brechje is ook geslaagd maar Marloes staat nog steeds ruzie te maken met Kaj. 

Pov Marloes

Snuif je ook zegt Kaj wat kalmer. HET IS NIET VAN MIJ KAJ schreeuw ik. Van wie dan? vraagt hij. Vriendin zeg ik droog. Je gooit het weg en zegt tegen haar dat je niet meer koopt zegt hij kalm. Ik knuffel Kaj. Ik hou van je Kajtje zeg ik. Ik ook van jou zegt hij. Ik word gebeld. Ik ben geslaagd zeg ik blij. 

Bad girl, Brave boy. (B-Brave)Where stories live. Discover now