Deel 69

346 17 1
                                    

Pov Brechje
Vandaag vliegen we terug naar Ibiza. Marloes heeft zich gisteren helemaal lam gezopen door Jorik. Ze zal wel een kater hebben.. Ik naar de kast en haal mijn kleren eruit en stop het in mijn koffer. Ik ga op mijn koffer zitten maar krijg m niet dicht. Moet je schatje je helpen hoor ik Sam vragen. Ja zeg ik kinderlijk. Sam heeft mijn koffer in een keer dicht. We hebben in de lobby afgesproken dus daar zullen ze wel zijn zegt Sam en neemt zijn koffer mee. Ik doe de deur dicht.

We staan beneden. Marloes ziet er niet uit. Ze is wit heeft wallen en rode ogen. We rijden naar schiphol.

We stappen in het vliegtuig. Ik zit naast Sam. Voor ons zitten. Ronnie Marloes Bokoe en Jorik. We gaan landen roept er iemand door de speakers. Als we terug in de kamer zijn drukt Samuel me tegen de muur.. (Vul zelf maar verder in)

Pov Marloes
Ronell pakt mij hand vast. Ik laat het maar gewoon. Gaat het wel vraagt hij daarna. Hij vecht niet eens voor me Ron. Ik barst weer in huilen uit maar dit keer bij Ronell. Hé gast blijf van haar af hoor ik iemand zeggen. Jorik.. Sorry man zegt Ronell. Jorik duwt me tegen de muur. Ik mis je zegt hij.

Bad girl, Brave boy. (B-Brave)Where stories live. Discover now