Deel 9

739 29 5
                                    

Kan niet slapen dus nog maar een hoofdstuk😂

Pov Edisona
Ik hoor nog een harde knal de 2e. Cassius drukt zich stevig tegen zich aan en ik houd mijn ogen dicht. Cassius is het niet. Ik open mijn ogen en zie Dana en Dioni. Die ook niet. Ik hoor Samuel schreeuwen om hulp. Brechje komt er in me op. Ik draai me om en zie Marloes en Brechje liggen met een plas bloed. Eerst komt er woede en dan verdriet.. Ambulance komt roept Jai. Jai houd Sinnety stevig vast. Dan pas voel ik de tranen. Voor het eerst in 4 jaar toon in emotie. Cassius troost me en ik kijk hoe Kaj en Samuel mee gaan naar het ziekenhuis.

Pov Kaj
Ik loop het ziekenhuis in met Samuel. Jullie moeten hier wachten. Samuel loopt koppig door. Meneer stop zegt de zuster en houd Samuel tegen. Gozer kom mee zeg ik en duw hem de wachtkamer in.

Meneer van der Voort en Leijten? Samuel en ik staan direct op. Ze zijn buiten levens gevaar maar liggen in een coma. We willen ze in coma houden tot dat we weten of ze niet zijn verlamd. Jullie komen toch erachter als ze wakker zijn sis ik boos. Nee we willen eerst zo proefjes doen zegt de Dokter. Mogen we bij ze vraagt Samuel. Tuurlijk ze liggen bijelkaar.

Bad girl, Brave boy. (B-Brave)Where stories live. Discover now