Deel 33

405 20 2
                                    

Pov Dana
Het is zo lang geleden dat Marloes zo boos is geweest. Jorik zit de heletijd naar een meisje te kijken op het strand. Marloes ziet het ook. Ik weet zeker dat meisje doet zich stoer enzo voor maar ze is een onzeker meisje. Ze heeft lang anorexia gehad. Ronell ziet aan Marloes dat ze zich niet op dr gemak voelt.

Pov Ronell (Ronnie Flex)
Ik zie aan Marloes dat ze zich onzeker voelt door Jorik die naar andere meisjes zit te kijken. Ik stoot Kleine (bijnaam Jorik) aan. Hij kijkt me aan. Je hebt al een meisje fluister ik. Marloes haalt een hand doe haar haar. Ze is zo knap en Jorik ziet het niet.. Ze speelt met haar te lange nagels. Jorik haalt zijn schouders op. Hij loopt naar het water. Ik loop hem achterna. Je hebt een lief knap meisje ze heeft een goed lichaam en je wilt haar laten lopen sis ik naar hem. Ik laat haar niet lopen Ronnie.

Pov Jorik
Ik hou van haar begrijp me niet verkeerd maar ze veranderd.. Ze was lief enzo en net sloeg ze een jongen inelkaar. Kleine je moet voor haar gaan voordat ik het doe of Bokoe. Hij lacht even en loopt terug. Marloes speelt met haar nagels en ik zie dat ze haar tranen tegenhoud. Ze gaat op haar buik liggen. Ik kijk naar haar kont en ik voel onder weer iets zwellen. Ronnie heeft gelijk. Ze leunt op haar ellebogen. Ik sla mijn arm om haar heen. Ze kijkt me aan. Ik lach naar haar. Ze legt haar hoofd op mijn borst. Ik hou van je fluister ik. Ik van jou zegt ze zacht.

Bad girl, Brave boy. (B-Brave)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu