11. Luke Cheats On Cato!?

11K 164 26
                                    

En opeens ging de deur open en kwam Daan binnen. "Shit" zei ik en Luke liet me los.

A/N
Srry lange titel. Veel leesplezier! Zoals beloofd nog een hoofdstuk. Ik zit in het hotel en ga morgen verder. Misschien zet ik morgen nog een erop. Als ik hem af krijg. Byee xx

POV Luke
Wat heb ik gedaan? Ik heb met Julia gezoend. Denk ik. Ik was dronken. We hebben toch niet... nee toch.

*flashback*
Julia, ik en vrienden van Joey (de vriend waar ik logeer) liepen van café naar café. We waren aardig dronken. Julia zoende me. Ik weet dat ik haar wegduwde. Julia keek me kwaad aan. Ze zoende mij weer en duwde me tegen de muur. Ze duwde mijn polsen tegen de muur, zodst ik niet weg kon. Ze aaide zachtjes mijn bobbel. Ik gaf een kreun. Voor haar het teken om haar hand in mijn broek te doen. Ze begon me af te trekken. Ik hield alle kreunen binnen behalve de laatste. Die kwam eruit als een harde brul. Vrienden van Joey maakten een selfie voor twitter. Julia werd bij mij weggehaald door Joey. Ik voelde me niet goed tegenover Cato. Ik sleepte mezelf naar huis. "Hai schatje" zei Julia die alleen haar ondergoed nog aanhad. "Ik slaap" zei ik. Ik keek niet naar haar. Julia stond naast mijn bed. Ze wierp zich op me. En weer zoende ze me. Ze zat aan me. Overal. Jaja, zelfs mijn geval, alweer. "Julia, stop" zei ik. "I want you, I need you" zei ze. "Ik heb een vriendin" zei ik. "I don't see her" zei ze. "J-O-E-Y, haal je zusje hier weg" schreeuwde ik. Joey keek Julia boos aan. "Meekomen" siste hij. Ik hoorde ze schreeuwen tegen elkaar. "Laat hem met rust" gilde Joey. "Ik vind m leuk" zei Julia. Ik viel langzaam in slaap. Ik droomde over Cato, gelukkig!

*Einde Flashback*

Gelukkig, we hebben geen seks gehad. Maar ze had me gezoend en afgetrokken.

POV Cato
Ik keek op Lukes twitter. Hij was getagd in een bericht van ene Joey. "Best friends going out, amazing evening with the guys" stond er. En op de foto stond Luke, Luke en een meisje, er stond dat ze Julia heette. Ze zoenden! Op de achtergrond. Zoë zag mij en vroeg: "Wat is er?" Ik liet haar mijn mobiel zien. "OMG, hij bedriegt je" zei
Zoë. De tranen liepen over mijn wangen. "Ik hou van hem, hield, hou, hield" zei ik. Ik gaf Zoë een knuffel. Ik besloot te gaan slapen. Morgen zou ik Luke bellen en hem uithoren!

De volgende ochtend voelde ik me beroerd. Luke was vreemdgegaan. Ik belde hem meteen.

Luke: hi schatje

Ik: hallo Luke

Luke: is er iets?

Ik: nee niks, behalve dat je met Julia gezoend hebt. Ben je verder gegaan met haar?

Luke: nee, laat me het uitleggen...

Ik: ik wil gewoon dat je me even met rust laat.

Luke: zij zoende mij, ik duwde haar weg. Ik geef je Joeys nummer. Hij was erbij.

Ik: alsjeblieft, over zes dagen zien we elkaar, laten we het dan uitpraten.

Luke: nee, ik wil het nu uitpraten.

Ik: praat, brand los

Luke: We waren uit, ik was dronken. Zij ook. We waren bij ons laatste café aangekomen. Ze had me twee keer gezoend. De tweede keer zette ze me klem tegen de muur. Ze had me afgetrokken. Joey haalde haar van me af. Ik ben weggegaan. Toen zat ze opeens in haar ondergoed bij mijn kamer. Ze zat aan me. Overal.

Ik: overal?

Luke: ja, laat me even praten please. Ze zat dus aan me en zoende me. Haar tong is niet in mijn mond geweest. I swear. Maar haar hand wel in mijn broek.

Ik: okee, dat wilde ik juist niet weten.

Luke: ik had Joey geroepen en hij en Julia hadden zware ruzie. Het schijnt dat Julia een tijdje in therapie is geweest. Ze was geobserdeerd door mij.

Ik: ik wil nu gewoon even alleen zijn

Luke: oke, dat begrijp ik

Ik: ik ga naar Duitsland

Luke: oke tot volgende week

Ik: doei

Ik hing op. Ik voelde me vreselijk. Ik liep naar het station en bestelde een kaartje. Ik pakte de eerste trein naar Duitsland. Ik belde mijn vader. Hij haalde me op. "Shit" zei ik. Kaj is weg. Ik mis hem. Kaj en Luke zijn belangrijk voor mij.

Een paar uur later zat ik in Duitsland. Komt goed uit, Daan wordt drie. "SURPRISEEE" zei ik toen ik de kamer binnenliep. "Cato" schreeuwde Daan. Mijn vader kwam binnen. Hij zag iets anders aan me. "Wat is dat?" Vroeg hij en wees naar mijn nek. Ik legde er meteen een hand overheen. "Wie zit er met zijn tengels aan mijn dochter?" Vroeg hij. "Niks" zei ik. "Wie, wie is het?" Vroeg pap. "Max" zei ik. Ik liet een selfie van ons zien. "Onthoud wat ik altijd zeg" zei hij. "Jaja, always use a condom" zei ik zuchtend. Daan kwam weer aanlopen. Ik tilde hem op en knuffelde hem. Ik hou van hem. Hij is mijn halfbroertje. Ik ging naar mijn kamer. Ik werd gebeld. MineLuke❤ stond op het scherm. Ik pakte niet op. "Ik ga ff de stad in" zei ik tegen Sanne. "Waarvoor?" Vroeg ze. "Binnenkort examenbal" zei ik. "Hier heb je 100 euro" zei Sanne. "Dankje mam" zei ik. Ik sloeg een hand voor mijn mond. "Sorry" zei ik. "Dat geeft niks, dat is alleen maar goed toch" Zei Sanne. "Je bent mijn moederfiguur" zei ik. Sanne gaf me een knuffel. Ik nam de 100 euro aan en wandelde naar de stad. Ik liep een winkel in Keulen in. Hier hadden ze heel veel verschillende. Ik vroeg aan de verkoper om een jurkje. "Wat voor jurkje moet het zijn?" Vroeg hij. "Straples, maatje 36, kort" zei ik. Gelukkig is hij Nederlands. Hij kwam terug met 5 jurkjes. Een blauwe met steentjes, een roze, een donkerblauwe, een zalmroze en een mintgroene met steentjes. Ik paste ze allemaal. De roze paste niet. Te wijd bij mijn middel. De donkerblauwe stond mij niet. De lichtblauwe ging wel, de zalmroze kreeg ik niet aan. De mintgroene ging ook wel. De mintgroene vond ik mooier. Al zat daar veel inkijk in. I don't care. Ik nam de mintgroene. Met een tiara erbij. En witte schoenen met een hak eronder. Ik bedankte de verkoper. "Dat is dan 110 euro. Ik gaf hem dat 100 euro briefje. Ik pakte mijn portemonnee en pakte nog een briefje van 10. Ik kreeg een plastic zak.

Toen ik thuis was trok ik mijn jurkje aan en maakte een spiegelselfie en zette die op instagram. Ik kreeg een reactie. Van Luke.
You're so pretty ❤

Ik voelde me slecht. Er werd geklopt. "Er is iemand voor je" zei Sanne. "Hi Honey" zei degene. Die stem stond gebrand in mijn hersenen. "Luke?" Vroeg ik. Hij gaf me een knuffel. "Ik hou van je" zei hij. "Wat doe je hier?" Vroeg ik. "Jouw vertellen dat ik je nooit meer kwijt wil" zei hij. "I love you" zei ik. Hij tilde me op en sloeg mijn benen om zijn heupen. Hij zette me neer op mijn bed. "Wil je les 4 doen?" Vroeg hij. Ik knikte. "Bij knikken twijfel je" zei Luke. "Shut up, ik wil les 4 doen" zei ik lachend. Hij drukte zijn lippen glimlachend op de mijne. En beet in mijn onderlip. Ik opende mijn mond en zijn tong draaide rond om mijne. Hij zocht het plekje in mijn nek weer op. Een tintelend gevoel kwam tevoorechijn. Ik greep in zijn haar. De deur ging open en Daan kwam binnen. "Shit" zei ik. Luke liet me meteen los. "Wat doen jullie?" Kwam er moeizaam uit Daans mond. "Ik hou van je zus" zei Luke. "Oke" zei Daan. Ik lachte me suf om Luke's gezicht. Hij droeg Daan de kamer uit. Ik lag op de grond van het lachen. Hij sloot de deur en zette mij op zijn schoot. "Wat is les 4?" Vroeg ik. "Schuren/rijden" zei Luke. "Ik weet niet hoe" zei ik.

A/N
Was het toch bijna uit. Foei Luke . Niet meer doen. Cato is beter dan Julia. Wacht maar.

Byeee xxx

✔Sexlessons ft. L.H✔ Where stories live. Discover now