44. Little Child

4.1K 112 94
                                    

Bedankt voor de spam. @YourePerfectAsYouAre. Zij had de meeste spam geplaatst. Alle andere ook super bedankt. Ik hou van jullie allemaal ♡. X

Jullie mogen weer spammen als je wilt. X

"ONE DIRECTION" Gilde ik.

POV Cato
Toen ik wakker werd dacht ik meteen weer aan die droom. Het was een mooie droom. Maar waarom droomde ik over Luke? "Omdat je van hem houdt" zei een stemmetje in mijn hoofd. Ik douchte en ging ontbijt maken voor Sam en Zoë. Pancakes zoals in Amerika. Ik bracht ze ontbijt op bed. Ze hadden zich verloofd dus. "Goeiemorgen" zei ik en zette het dienblad op hun bed. Ik deed de gordijnen open. Toen Zoë Sam zag, gaf ze hem een kusje. Cute. Ik liep weg en ging eens nadenken. Over het feest. Vandaag was 18 augustus. Het feest was 21 Augustus. Voor de meeste begon school alweer bijna. Ik heb een studie gevonden in Australie. Ik wilde Actrice worden. Of zangeres. Die begon pas in December/Januari. Zoë kwam naar beneden. "Wat ga je studeren?" Vroeg ik. "Kunstgeschiedenis" zei Zoë. "Ik ga denk ik een acteur beurs doen" zei ik. "Waar?" Vroeg ze. "Australie" zei ik. "Mijne is in Sydney" zei ze. "Mijne ook" zei ik. "We gaan samen op kamers" gilden we allebei. "Maar je gaat toch met Sam trouwen" zei ik. "We wachten er nog even mee, we zijn pas 18 en 17" zei ze. Ik knikte. "We gaan wel ooit trouwen" zei ze. "Schattig" zei ik. "Jij bent schattig als je aan Luke denkt" zei ze. "En met hem" maakte ze de zin af. We gingen shoppen voor Zoë. Ze wilde een leuk jurkje voor het feest. Ze had er nog geen. En de dag voor dat het feest verplaatst werd wilde ze niet meer. "Die is leuk" zei ik. Ze had een roze aan met kant. Ze kocht hem. Ik zag zwarte Vans in een etalage. Ik keek welke maat. 38, klein. Alles aan mij is klein. Ze hadden 38 en ze zaten als gegoten. Ik kocht ze en gingen naar de primark. We vonden zoveel leuke dingen. Een setje lingerie voor Zoë en een voor mij. Een lichte spijkerbroek. Een rood leren jasje. Kortom super veel. Na het shoppen gingen we terug naar huis. Daar zat een onaangename verrassing op ons te wachten. Sam vertelde ons het nieuws. One Direction gaat stoppen voor een paar jaar. (Het spijt me zo erg mensen, i'm crying so hard). Zoë en ik zaten voor een paar uur te huilen. Uiteindelijk accepteerden we het omdat hun het willen. Ik appte Harry wel even.

"Hee, ik hoorde het nieuws. Super veel respect, ook voor Niall, Liam en Louis en Zayn niet te vergeten"

Hij reageerde. "Dankje Caat :)"

Het is wel jammer. Ik hou van ze. Ik ging verder lezen in mijn boek. The Truth About Being A Vampire. Super spannend. (IDK of dit boek bestaat). Zoë huilde nog steeds. Ze wist dat het kon gebeuren maar het kwam zo onverwachts. Nou ja, English Love Affair stond op. Ik dacht aan Luke. Hij zong dit ook dus kon het niet anders. Ik miste hem nu zo erg. Ik voelde me heel eenzaam. Iedereen was terug gegaan na het feestje. Ik besloot langs te gaan bij mijn oude huis.

Ik maakte de deur open en hoorde gehuil van een kind. "Huh?!" Dacht ik hardop. Ik liep op het gehuil af. Er lag een briefje bij. "In dit huis woont tijdelijk niemand meer, ik hoop dat iemand haar vind. Ik kan niet voor haar zorgen, ik ben pas 14 jaar, Fleur, ik hou van je" stond er. Ik kreeg tranen in mijn ogen. Arm ding. Ik maakte een flesje warm. Ze was meteen stil. Daarna deed ik haar in bad. Ze was zo lief. Ik besloot haar mee te nemen. Ik pakte haar kinderwagen. Zoë keek me raar aan. "Dit is Fleur, ze is vanaf nu mijn zusje" zei ik. "Bel eerst de kinderbescherming" zei Sam. Ik belde. De kinderbescherming vroeg of ik haar wilde hebben. Ik vertelde dat ik dat graag wilde. Ik mocht haar houden. Wat ging dat makkelijk. Ik legde haar in bed. Ze viel als een blok in slaap. Ik maakte ook foto's van alles wat ze deed. Dat veertien jarige meisje heeft een beetje gelijk. Veertien is te jong, maar had dan adoptie gedaan fso. Fleur was een schatje. Blond haar. Niall blond. En kuiltjes als ze lachte. Dat meisje werd gezocht en ging zeker de cel in. Zoë keek naar de slapende Fleur. "Wil je er ook een?" Vroeg Sam. "Later" zei Zoë en duwde hem zachtjes aan de kant.

✔Sexlessons ft. L.H✔ Where stories live. Discover now