47. Preparing For Party

3.6K 107 72
                                    

Okay, sooo, party today in the book. But tomorrow maybe a chapter. I'm maybe gone. Not at home. Fuck mijn slechte Engels. Najaaa. Spam dit hoofdstuk maar vol. Hoe meer comments, hoe beter mijn leven, en hoe sneller de updates ! Xx

Luke And Melanie, Back Together?!

POV Cato
Ik stond op en tilde Fleur uit bed. Ik dacht meteen aan Bo. Ze kwam om kwart voor twaalf. Voor alle uitleg. Zoë was al opgestaan. Ze had al gedoucht. Ze zat ontbijt te maken. Voor iedereen. Ik douchte snel. En deed Fleur in bad. Daarna aten we ons ontbijt. Zoë had iets lekkers gemaakt. "Mama, wanneer komt de oppas?" Vroeg Fleur. "Over twee uurtjes" zei ik.

Twee uur later werd er aangebeld. "Hi, ik ben Bo, de babysitter" zei een meisje rond de achttien. "Hi, dit is Fleur en ik ben Cato" zei ik. "OMG, jou ken ik ergens van" zei ze. "Waarvan?" Vroeg ik. "Je bent de ex van Luke" zei ze. Ik zuchtte en knikte. Ze kwam naar binnen. "Fleur heeft iedere middag rond drie uur een middagdutje van een uurtje. Ze moet om een uur eten. Dat staat in de koelkast. Ze moet vanavond om 7 uur in bed liggen. Ik heb een boek dat ze heel leuk vind, ze wilt dat je voorleest" begon ik. "Wat doe ik als ze in bed ligt?" Vroeg ze. "TV kijken, ik geef je zo de wifi code, dan kun je internetten" zei ik. "Je mag alles doen, maar laat het huis heel, er ligt chips in het kastje, mag je pakken" zei ik. Zoë stond bij de deur. Ik liet Bo en Fleur alleen.

We begonnen bij de kapper. "Dit is leven" zei Zoë toen onze haren gewassen werden. Ze pakte een tijdschrift. Haar mond viel open. "Luke en Melanie, Back Together?" Stond er op de voorpagina. "Dat was die ene keer in de stad" zei ik. "Wat nou als ze weer bij elkaar zijn?" Vroeg Zoë. Ik haalde mijn schouders op. "Mag hij zelf weten, het is zijn leven, maar het is wel moeilijk om te zien" zei ik. Toen onze haren afgedroogd werden las ik het artikeltje over Luke. "Luke Hemmings (19) is in LA gezien met Melanie, een ex van hem. Zouden ze terug bij elkaar zijn, of kiest hij voor dat lieve meisje, Cato (16)?" Stond er. "Lieve meisje?" Vroeg ik. Zoë glimlachte. "En ik ben helemaal geen 16" zei ik lachend. Ik legde het tijdschrift terug. Mijn haar werd gestijld. En bovenop werden er allemaal kleine vlechtjes gemaakt. Het werd opgestoken. Het was een serieus kunstwerk. Ze kapster was vliegensvlug. Ik dronk mijn koffie op terwijl ik dacht aan vanavond. Zoë's haar was precies hetzelfe als bij mij alleen gekruld met vlechtjes. We rekenden af en gingen door naar de nagelstudio. Onze nagels werden als eerste schoongemaakt. Dat gebeurde met alcohol waardoor ik erg moet niezen altijd. Ik kreeg een niesbui. Ik glimlachte. Daarna werden onze nagels gevijld en geknipt. Er werden geen gelnagels opgedaan omdat je niet goed dingen kon vastpakken. Wel werden ze helemaal versierd met glittertjes. Mijne waren mintgroen met donkergroene glitter. Nadat we naar de nagelsalon waren geweest liepen we door naar de make-up studio. We moesten even wachten. Ik werd als eerste geroepen. Ze deed eerst met een watje mijn gezicht schoonmaken met reiniger. Daarna deed ze lichte blush op. En eyeliner met zo'n haakje aan het einde. En lichte oogschaduw. Ze deed ook mijn mascara. Ik herkende mezelf niet meer terug. Zoë herkende zichzelf ook niet meer.

POV Luke
Ik was zo nerveus voor vanavond. De jongens hadden me mijn pak al aangedaan. Ashton was zelfs nog naar de bloemenwinkel gerend omdat het hoorde om een bloem te hebben. Ik deed mijn haar, gewoon normaal. Calum poetste mijn schoenen en Michael haalde de pluisjes van mijn jasje. "Cato gaat flauwvallen als ze je zo ziet" zei Ashton hijgend van het rennen. Ik lachte. "Je ziet er goed uit, man" zei Calum. De jongens gingen hun pak ook aandoen. "Have Fun at the party" schreef ik naar Cato en Zoë. Zoë gaf me een grappige reactie. "Dankjewel, jij ook, het wordt vast leuk, ik zie je daar wel, voor het optreden". "Dankjewel, zal eraan denken :)" schreef Cato. De jongens kregen hun dassen niet geknoopt. Dat kan ik nou net zo goed. Ik zag op Twitter dat Zoë en Cato in de nagelstudio, de kapper en de make-up salon zijn geweest. Ze zagen er super uit. Ik ging nog even tv kijken en daarna gingen we naar haar school toe voor een soundcheck. We moesten zingen. We wisten precies wat we gingen zingen. We beginnen met She's Kinda Hot. Beside You, She Looks So Perfect, Don't Stop, Never Be, Heartbreak Girl, Amnesia, Good Girls, Teenage Dirtbag, Close As Strangers, Social Casualty en End Up Here. Het ging allemaal goed. We deden alleen het eerste liedje oefenen omdat we moesten weten of het geluid goed was. De rest hadden we al twee weken gerepeteerd.

POV Cato
Ik was nerveus aan het worden. Zoë was haar jurkje aan het aantrekken. Ze kwam uit de badkamer. "Tadaaa" zei ze. "Wauw, je bent net een prinses" zei ik. Ze glunderde. "Sam ziet me op het feest straks pas. Hij gaat met zijn vrienden" zei Zoë. Ik vluchtte de badkamer in. Ik trok mijn jurkje aan en zette mijn tiara op. En mijn witte hakken. Fleur kwam op me aflopen. "Mama is zo mooi" zei ze. Ik gaf haar een knuffel. "Jij bent nog mooier" zei ik. Bo had eten voor Fleur warm gemaakt. "Tot morgen, Fleurtje" zei ik. Zoë en ik besloten om nog even een uurtje te wachten. "Er is een speciale verrassing" zei Zoë. "Wat lief, voor de mentoren?" Vroeg ik. "De leerlingen" zei ze. Ik keek haar aan. "Hoe weet jij dat dan?" Vroeg ik. "Omdat ik het geregeld had" zei ze. "Wat is het dan?" Vroeg ik nieuwsgierig. "Ja daag, dan is het toch geen verrassing meer" zei ze lachend. We kletsten en ik probeerde te vissen naar wat de verrassing was. Maar ze liet niks los. Het uur was zo voorbij. Ik gaf Fleur een kusje en we liepen naar Zoë's auto. "We kunnen ook lopen" zei ze.

POV Zoë
Oke even checken. Koffers van Cato in mijn auto, Check. Luke gezegd dat ie niet naar haar toe moet gaan voor het optreden, check. Ik mag al rijden. Maar eigenlijk moet er een volwassene bij zijn. Het is maar een klein stukje. We stapten in de auto en reden naar school. Ik zag Sam al bij het hek. Ik vloog hem om zijn nek. Cato stapte uit. Ze is zo mooi, als ze het maar wilt. "Dames, jullie zijn prachtig" zei Sam. We bloosden allebei. We praatten wat.

POV Cato
Ik zag Juliet staan. "JULIET" gilde ik. "CAAT?" Vroeg ze. We gaven elkaar een knuffel. "Je bent prachtig" zei ik. "Nee, jij dan" zei ik. Ze was prachtig. Een lichtblauw jurkje tot op haar knieen. Speciaal voor vandaag had ze een ander lipringetje in. Ik had een steentje in mijn neus die ook mintgroen was. En lange oorbellen. We liepen met vieren naar binnen. Het feesten kon beginnen!

A/N
Het feest begint bijna. Yaas. Het wordt super. Ik hoop dat ik het oke beschrijf
Laat het maar weten

Wat is goed aan dit boek?

Wat is slecht aan dit boek?

Byeexx

✔Sexlessons ft. L.H✔ Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu