⚠57. Back To Holland

6.9K 110 55
                                    

Dit hoofdstuk is slecht, ok doei. Maar die foto is heilig mensen. Ik ging toen echt dood.

"Hoe was Australië?"

POV Cato
Nadat hij me die flashback vertelde zat ik zo hard te huilen. Ik voelde me een beetje down. Ik laat hem nooit meer gaan. We zaten nog steeds te knuffelen aan het zwembad. We hadden wel onze kleren aangedaan. "Caatje?" Vroeg hij. Ik keek op. "Gaat het wel?" Vroeg hij. Ik knikte. "Babe, dat zal nooit meer gebeuren, je raakt me niet kwijt" zei hij. Ik liet de tranen weer lopen. "Ik had het beter niet kunnen vertellen" zei hij. "Nee, het is goed Luke, je hebt het goeie gedaan" zei ik en streelde zijn gezicht. "Hallo, is er iemand?" Vroeg een bekende stem. Calum. Ik stond op en vloog hem om zijn nek. "Calum, je bent geweldig" gilde ik. Hij keek me verbaasd aan. "Waarom?" Vroeg hij. "Je hebt Luke gered en voor hem gezorgd toen hij zelfmoord wilde plegen" zei ik. Luke kwam Calum redden. Nu knuffelde ik hem weer. "Ik ben weer weg" zei Calum en zwaaide. "Cato, ik hou van je" zei Luke opeens. "Ik hou meer van jou" zei ik. Hij drukte zijn zachte, warme lippen op de mijne en vroeg toestemming door op mijn onderlip te bijten. Ik gaf hem die toestemming maar al te graag. Zijn handen gleden onder mijn bloesje. "Oh jezus" kreunde ik. Eentje ging verder naar beneden. Hij grijnsde onder de zoen door. Ik voelde zijn vinger in me komen. "Luke, don't do that" kreunde ik. "You have to feel great, babe" zei hij. Ik voelde zijn vriend tegen mijn been duwen. Ik grijnsde gemeen. Opeens trok ik zijn broek omlaag. Hij had een staande ovatie. Ik greep hem vast en ging heel snel op en neer. Zijn vinger was ook nog steeds bezig. Hij stopte er twee vingers bij en begon zachtjes te kreunen. Ik kreunde op zijn tempo mee. Hij zoog zachtjes in mijn nek. "Waarom doen we dit zo vaak?" Vroeg hij hijgend. "Omdat het zo goed voelt" kreunde ik. Het o zo bekende gevoel in mijn onderbuik verscheen weer. "Ik kom" schreeuwde ik. "Ik ook" kreunde hij. Opeens spoot zijn goedje op mijn hand. Ik kwam ook. Allebei likten we onze vingers af. "Ben je weer oke?" Vroeg hij. Ik knikte. We gingen allebei naar boven. "Morgen gaan we terug" zei Luke. Ik knikte. We vielen in slaap. In elkaars armen.

De volgende ochtend werden we vroeg wakker gemaakt door Liz. We hadden de tassen gepakt en werden weggebracht. "Bedankt voor alles, Liz" zei ik en gaf haar een knuffel. "U ook Andrew" zei ik. Hij kreeg ookneen knuffel. Ben en Jack ook. Daarna gingen we het vliegtuig in. "OMG, is dat Luke Hemmings?" Hoorden we. "Dat meen je toch niet" zei Luke. Er kwamen twee meiden naar hem toe. "Hallo, wat kan ik voor de dames doen?" Vroeg hij. "Wil je op de foto?" Vroeg de blonde die haar haren naar achter zwiepte. "Tuurlijk" zei Luke. "OMG, Cato, jij moet erbij" zeinde andere en de blonde knikte ook. Ik glimlachte en er werd een foto gemaakt. Luke en ik kregen een knuffel en de meiden gingen weg. "Zie je, ze mogen je wel" lachte Luke. "Ik las weer wat haat op insta" zei ik. "Dat ik het voor de fame en het geld doe". Hij sloeg een arm om me heen. We maakten onze riemen vast. "Maar al was je de armste sloeber op aarde, ik zou van je houden, ik zou me het rijkste meisje ooit voelen" zei ik. "En geld boeit me geen zak" zei ik. "Het is wel handig, maar als je het niet zou hebben zou het me niet uitmaken" zei ik. Ik legde mijn hoofd op zijn schouden en vlocht mijn vingers met de zijne. "We gaan opstijgen" klonk er door de speaker. "Ik haat vliegen" zei Luke imiterend met mijn stem. "Fuck you" lachte ik. "Graag" zei hij grijnzend. We gingen een heel aantal films kijken. Zoë belde ook nog. "Diploma uitreiking is morgen, ben je er dan?" Vroeg ze. "Zeker, vanavond komen we aan" zei ik. Daarna viel ik in slaap op Luke's schoot. Hij speelde met mijn haar.

Toen ik wakker werd zaten er allemaal kleine vlechtjes in mijn haar. "Lu-huke, niet alweer" zuchtte ik en begon ze er weer uit te halen. Ik had allemaal krullen. "Wauw, je haar" zei Luke. "Doe dit vanavond, dan heb ik morgen met diploma uitreiking krullen" zei ik. Hij knikte. "Ik verpest het niet" zei hij. "Dat is je geraden ook, mannetje" zei ik.

Op het vliegveld stond Zoë te wachten. Ik vloog haar om haar nek. Luke gaf haar ook een knuffel. "Hoe was Australie?" Vroeg ze. "Super leuk" zei ik. "Oh ja?" Vroeg Luke. "Behalve jouw verhaal" zei ik. "En dat ik ziek was". "Maar straight to the point, Liz en Andrew zijn super aardige mensen" zei ik. Luke glimlachte. We gingen naar Zoë's huis. "Heb je genoeg slaapplek?" Vroeg ik. "Ohja zeker" zei ze. De logeerkamer was totaal veranderd, er stond een tweepersoonsbed, klein, lekker dicht op elkaar slapen. En een tv. "Hier mogen jullie 'slapen', nou ja slapen" lachte Zoë. Ik glimlachte. Luke grijnsde. "Ik ben moe" zei ik. "Ga slapen, princes, ik hou de wacht" zei hij stoer. Ik kleedde me om en plofte tussen de kussens in. Luke ging naast me zitten. Hij vroeg of hij mocht zingen voor me. "Dat mag allemaal" lachte ik. "Invisible van Sounds Good Feels Good?" Vroeg hij. Ik knikte. Ik luisterde naar zijn heldere stem en viel in slaap. Hij maakte weer die kleine vlechtjes in mijn haar. Ik voelde een kusje op mijn lippen en eentje op mijn wang. "Trusten baby" zei hij zachtjes en verliet de kamer.

POV Luke
Toen zij sliep ging ik met Zoë praten. "Luke, jullie moeten trouwen later" zei ze. Ik lachte. "Ik ga haar ook vragen" zei ik. "Jullie zijn nog zo jong" zei ze toen. "We houden van elkaar, ik ga het ook niet nu doen, als zij eenentwintig is ofso" zei ik. "En ik wil jou als haar bruidsmeisje, zelf wilt ze dat ook wel" zei ik. "Hoe ga je haar vragen?" Vroeg ze. "Ik vind dat het op een bijzondere manier moet" zei ik. Ze knikte. "Ik weet het niet" zei Zoë. Allebei bedachten we een heleboel manieren, maar geen eentje was speciaal genoeg voor haar. We waren de halve bruiloft al aan het plannen terwijl ik haar nog niet eens gevraagd heb. Ik weet 1 ding, het moet speciaal zijn. Speciaal, voor een speciaal meisje...

A/N
Ik heb geen idee over hoe slecht dit was. Hoe gaat Luke haar vragen voor te trouwen? Eigenlijk zou dit gisteren online gekomen zijn maar had teveel huiswerk en een schrijfopdracht van een vriendin. Sorry dat dit hoofdstuk later is en zo slecht. Doeixx

✔Sexlessons ft. L.H✔ Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu