39. 5SOS To Holland

4.2K 120 67
                                    

Omg, soms heb ik zo hard gelachen. Om jullie reacties. De volgende komt bij 50 reacties. Heel veel leesplezier!

"Whahaha, dat ene kleine meisje heeft nu een stukje Calum shirt"

POV Cato
Morgen zou ik Zoë weer zien. Ik mis haar. We gaan zoveel praten. Ik begon een liedje te zingen. Summer Love van One Direction.

"Cause you were mine, for the summer. Now we know it's nearly over. Feels like snow in September. But I always will remember. You were my summer love. You always will be my summer love" zong ik. Het was een super mooi liedje over een zomerliefde die voorbij is. Ik ging de laatste dingen halen. Bedankjes voor Joey. En een cadeautje voor Clare. Ik hoorde opeens een 1D liedje. De fangirl in me kwam naar boven. Ik zong mee met Little Things. Na dat liedje ging ik koken. Een uitgebreid drie gangen menu. Eenvoudig te maken. Joey en Clare waren de deur uit. Ik deed het eten in de koelkast. Er waren nog liedjes. Heartbreak girl, Amnesia, Beside you en don't stop. Ik luisterde ze allemaal en ging toen buiten zitten. Ik keek op twitter. Ashton had een selfie met Calum, Luke en Michael geplaatst. "Naar Nederlands met de boys. Zin in optreden!" Stond erbij. De selfie was super leuk.

POV Luke
Ik zat met de jongens in het vliegtuig. Ik keek foto's op mijn telefoon. Cato en ik, Ash en ik, meer Cato en ik. Ik besloot een film te kijken. The Fault In Our Stars, ik heb die met Cato bekeken. Maar we hebben nooit echt wat gezien van die film. We zaten elkaar toen alleen maar te zoenen. De gedachte zette een glimlach op mijn gezicht. Ashton zat naast me. Hij had totaal de slappe lach. Calum en Michael zaten achter ons. Zij lachten mee. "Luke, moet je zien wat Calum doet" zei Ash en stootte me aan. Ik keek om en proestte het uit. Voor het eerst sinds dagen lachte ik weer hardop. Calum zat achterstevoren op zijn stoel. En zat in het Engels te schreeuwen tegen een man die blijkbaar tegen zijn stoel schopte. Het zag er zo grappig uit. Calum ging weer gewoon zitten en zette zijn stoel naar achteren in ligsteun. We kregen een lachbui. Ashton had gefilmd. Voor twitter. Hij postte het meteen.

POV Cato
Ashton had weer iets nieuws gepost. Een filmpje. Calum zat achterstevoren op zijn stoel en was aan het schelden. In Engels. De andere jongens lachten zich dood. Luke lachte weer. Dat is fijn om te zien. Dat vinden de fans ook. Er waren reacties als:
"Yes, Luke lacht weer"
"OMG, Calum, whahahaha, ik zat me dood te lachen"
"Lukey's lach is so cute ❤"
"Laughing again"
"Yes, Hij lacht weer"

Ik ben blij dat hij weer lacht. Waar ik me wel zorgen om maak is dat snijden. Maar hij zou stoppen. Ik zou ook stoppen met eten uitkotsen. Hebben we elkaar beloofd. Ik vroeg het op app.
"Srry Luke, dat ik dit vraag. Maar eh... snij jij je nog? Sorry, maak me zorgen. Verder laat ik je met rust".

Ik kreeg snel een bericht terug. "Ja, Caat, sorry, ik kan niet stoppen xLuke"

Shit, hij moet stoppen. Ik zat in paniek iets te bedenken. "Luke, stop, ik ben gestopt met dat ene en nu moet jij stoppen. Please" stuurde ik. "Ik zal het proberen, voor jou, because I Love You" kreeg ik terug.

POV Luke
"Ash, ik zou haar met rust laten. En nu stuur je I Love You met mijn telefoon" zei ik. "Sorry mate, ik moet toch iets doen" lachte Ash. "Ashton, je bent gek" zei Michael. Calum lag te slapen nog steeds achteruit op die stoel. Die man was inmiddels weggelopen naar een andere plek. Het is wel waar wat Ashton naar haar stuurde. Ik hou van haar. Ik wil haar terugzien. En terug als de mijne. Ik hoop dat het het helpt op het feest. De jongens hopen het ook want ze zijn de depressieve mij moe.

POV Ashton
Luke houdt echt van haar. Je ziet het als je hem ziet. Als je het over haar hebt is hij zo stil. En zachtjes bloost hij. De man die achter Calum zat was weggegaan. Hij zat wat te mopperen in een hoekje. "Bereid uit voor op de landing in Nederland, bedankt voor het reizen met dit voertuig" hoorden we. Ik pakte mijn tas en maakte Calum wakker. Luke en Michael waren hem al gepeerd. We haalden onze spullen op bij de lopende banden. En liepen met onze cappuchon op naar de taxi. Niemand herkende ons gelukkig. "OMG" gilde iemand. We liepen iets sneller. We waren net op tijd bij de taxi. Heel veel fans stonden bij de auto. We konden niet weg totdat een grote man de fans weghaalde. Sommige stonden te huilen van vreugde. We reden weg. Sommige renden achter de taxi aan maar gaven het als snel op. "OMG, mijn shirt is stuk" zei Calum. "Whahaha, dat ene kleine meisje heeft nu een stukje Calum shirt" zei Michael. We werden in het hotel afgezet. Nog een paar daagjes wachten. Drie nachtjes. Dan zou hij haar weer zien. We gingen repeteren. Het ging goed. Daarna mochten we eten. En daarna ging Luke lopen door Amsterdam.

POV Luke
Ik zag Cato's school. Hier zouden wij optreden. Cato vertelde me ooit dat ze om de hoek van haar school woonde. Ik liep de hoek om en las de naambordjes.
Sandy Verbrug stond er op eentje. De andere namen waren doorgekrast. Ik kon nog net lezen wat er stond. Cato en Kaj stonden er ook op. Caat woonde hier dus. Ik ging terug naar het hotel. "Ik weet waar Cato woont" zei ik. De jongens keken op. Ik vertelde hun alles. Ze lachten. "Zullen we haar kamer zoeken en daar wat veranderen?" Vroeg Ashton met zijn slappe lach bui. "Stalker, nee tuurlijk niet" zei ik lachend.

POV Cato
Ik pakte de laatste beetjes in. Ik vond het rot dat ik Joey moest achterlaten. Maar wel super dat ik Zoë weer zag. Ik ging vroeg slapen. Nog een uurtje. Ik zat Daylight te luisteren. Super leuk liedje. Clare en ik gingen samen selfie's maken. "We bellen, sms'en, appen" zei ze. "Altijd contact houden" zei ik. We gaven elkaar een knuffel. Ik ging slapen. Morgen een lange dag.

POV Clare
Ik kreeg een bericht via twitter. Van Luke! OMG. "Hey, je bent vrienden met Caat, weet ze al dat we op haar eindfeest zijn?" Stuurde hij. "Allereerst, OMG, JIJ BENT LUKE HEMMINGS en ten tweede, nee ze weet het nog niet, ik wilde niks zeggen" stuurde ik. "Goed gedaan" zei hij weer. "Geen probleem, Luke, enne maak het goed" zei ik. "Zal ik zeker doen, bedankt Clare" zei hij. Ik ging ook slapen.

A/N
Als ik opeens een bericht via twitter zou krijgen zou ik niet meer te kalmeren zijn. *Zit nog steeds in de kast waar niemand haar vind voor school*.

Byeeexxx

✔Sexlessons ft. L.H✔ Where stories live. Discover now