25. Last Day With Joey

5.5K 133 39
                                    

A/N
De foto hierboven. Ik wil jullie heel erg bedanken. Als bedankje een update. Bij 15 comments een update :) Veel leesplezier!

"Een blowjob geef je zonder broek aan"

POV Cato
Luke had de krant gehaald toen ik wakker werd. Hij wees naar een artikel in de krant. Ik schrok me rot.

Man (28) aangevallen in eigen hotelkamer
Een man van 28 jaar is op 25 juli aangevallen in zijn eigen hotelkamer. De man (Henry) kan zelf niks meer herinneren van die avond. Er is een plukje haar gevonden. We zoeken uit wie de dader is.

"Waarom in het Nederlands?" Vroeg ik. "Ze hebben een Nederlandse krant" zei hij. Hij omhelsde me. "Babe, zeg eens, morgen of vandaag?" Vroeg hij. "Ik zie wel" zei ik. "Laat je me het weten?" Vroeg hij. Ik knikte. Hij grijnsde. "Haal die gedachte uit je hoofd" zei ik lachend. "Jaja, ik haal me niks geks in mijn kop" zei hij lachend. "Dat is je geraden mannetje" lachte ik. Hij schoot in de lach. "Jij altijd met je mannetje" zei hij. "Mijn woord" zei ik. Hij sloeg zijn armen om me heen terwijl ik ontbijt maakte. "Zo kan ik niet werken" zei ik. "Maakt me niks uit" zei hij grijnzend. "Lu-huke, ik heb hongeeer" zei ik. "Ik niet" zei hij. "Je hebt al gegeten, hè?" Vroeg ik. "Drie American Pancakes" zei hij. "Ik wil ook" zei ik. "Bestel ze dan" zei hij. Ik rende naar de telefoon. "Three American Pancakes, please" zei ik. "Yes with Chocolat" zei ik. Luke keek me aan met grote ogen. Ik legde de telefoon weer neer. "Chocolat?" Vroeg hij. Ik knikte. "Waar de fuck is Joey?" Vroeg ik. "Weg, hij is aan het ontbijten" zei hij. "Dus we hebben de kamer voor onszelf" zei ik. Hij likte over zijn lippen. "Yes, babe" zei hij en tilde me op. "Wacht, even douchen" zei ik.

Binnen twee minuten was ik weer klaar. Ik had mijn korte jurkje aan getrokken. "Ik moet wel zo naar de kapper" zei ik toen hij me weer optilde. "We hebben alle tijd" zei hij en gaf kusjes in mijn nek totdat hij het juiste plekje weer vond. Ik gaf een kreun. Nu lag ik bovenop hem. Ik deed precies hetzelfde als hij deed bij mij.

Hij zat op de bedrand en ik zat op de grond tussen zijn knieen. Ik leunde op zijn bovenbenen. We keken elkaar diep in de ogen aan. "Een tip Caat" begon Joey die binnenliep. "Een blowjob geef je zonder broek aan" grijnsde hij. "Bedankt voor de tip, mate" zei ik en gooide een kussen naar zijn hoofd. Mijn pannenkoeken kwamen aan. Ik at ze snel op omdat ik naar de kapper moest. "Ik ben zo terug" zei ik. "Neem een bewaker mee" zei Luke. Ik knikte.

Na een uur kwam ik terug met blauwe dip dye. "Wauw" zei Luke toen ik terug binnenkwam. "Wat is er?" Vroeg ik. "Je haar is wauw" zei hij. "Dankjewel, vriendje" zei ik. "No problem prinses" zei hij. "Waar is Joey alweer?" Vroeg ik. "Zijn tassen pakken, hij moet morgen weg" zei Luke. "Waarom?" Vroeg ik. "Hij heeft een of ander feest" zei Luke. Joey kwam langswandelen met heel veel broodjes. "Terug" zei Luke. Hij legde drie pakken terug. De rest mocht hij meenemen.

De hele middag regende het. "Rotweer" zei ik. Ik zat wat chagerijnig voor me uit te kijken. Fucking buikpijn. Luke had zijn hand al op mijn buik gelegd maar het hielp niet. Ik pakte maar een pilletje ervoor. Dat hielp wel. Daarna werd ik een stuk vrolijker. "Zullen we een spelletje doen?" Vroeg ik. De jongens knikten. "Laten we elkaar vragen stellen" zei Joey. Ik knikte. Luke ook. "Cato, hoeveel vriendjes heb je al gehad?" Vroeg Joey. "Eentje genaamd Luke" zei ik. "Maar één?" Vroeg hij ongelovig. "Joey, hoeveel meisjes heb je gekust?" Vroeg ik. "26, nee 27" zei hij. "Luke hebben jij en Caat het al gedaan?" Vroeg Joey. "Niet het" zei Luke grijnzend. Ik porde hem in zijn zij. Hij schoot in de lach. En op dat niveau bleven ze vragen stellen aan elkaar. Ik zuchtte en ging verder lezen in mijn boek. Ik viel langzaam in slaap en droomde over wat er gebeurd zou zijn als Luke niet op tijd binnen gekomen was. Blijkbaar schreeuwde en huilde ik in mijn slaap. "Caat?" Vroeg Luke. "Caat" schreeuwde hij.
Ik schrok wakker. "Wat is er?" Vroeg ik. Er liepen allemaal tranen over mijn wangen. "Je schreeuwde en ik werd ongerust" zei Luke. "Ik droomde over wat er gebeurd zou zijn als je niet op tijd binnen gekomen was" zei ik. "Maar dat is toch niet gebeurd" zei hij. "Maar als het wel gebeurt was" zei ik. Ik sloeg mijn armen om mijn knieen en legde mijn hoofd op mijn arm. Hij sloeg zijn armen om me heen. "You'll get over it, babe" zei hij. We bleven gezellig naast elkaar zitten. "Joey, waarom moet je weg?" Vroeg ik. "Bruiloft van mijn tante" zei hij verveeld. "Joey, je bent echt een van mijn beste vrienden geworden" zei ik. "Jij ook de mijne" zei hij. Ik gaf hem een knuffel. "Zal jou en je broodjes missen" grapte ik. "Maar vooral jou" zei ik. Luke en Joey lachten naar me. "Cato, succes met hem, ik weet hoe hij is" zei Joey. Luke keek beledigd. "Ik ook" zei ik grijnzend. "Hij is super lief, leuk, knap, gespierd, hij heeft mooie ogen en kan super goed zingen" zei ik. Luke grijnsde naar me. "En denkt bij alles door en is irritant" zei Joey. "Ja ook wel een beetje" gaf ik toe. "Ik ga heel even weg, even nadenken over wat ik moet met Kaj" zei ik. "Moet iemand mee?" Vroeg hij. "Nee, ik moet zelf nadenken" zei ik en sloot de deur.

POV Luke
"Hoe ga je haar verrassen?" Vroeg Joey. "Tjaaa... thats a surprise" zei ik. "Wilt ze het doen met jou?" Vroeg hij. "Ik denk het, ik hoop het" zei ik. "Ik denk van wel, zie hoe ze naar je kijkt" zei Joey. "Hoe dan?" Vroeg ik. "Super verliefd, en een beetje opgewonden" zei hij. Ik glimlachte en voelde dat ik rood werd. "Oeh, je bloost" zei Joey en sprong door de kamer. "Jaa, duh, Cato is zo mooi" zei ik. Ik was zo trots dat ze de mijne was.

POV Cato
In het park zat ik op een bankje. Moet hij die operatie doen of niet? Hij gaat binnen een maand dood of hij heeft 35% overlevingskans. Maar als het misgaat is het meteen gedaan met hem. Dit is zo moeilijk. Ik wil dat hij blijft leven.

Twee uur later was ik eruit. Hij ging de operatie doen. Dan is er nog een kleine kans dat hij overleeft. Ik ging terug naar het hotel. En hoorde gelach uit onze kamer. Ik deed de deur open. Joey en Luke hadden een paar flesjes bier op. Zo zagen ze eruit tenminste. "Hee Caat, kom meedoen met fissa" zei Joey. "Luke, kijk me eens aan" zei ik. Hij keek me aan. Rode ogen. "Jullie zijn dronken" zei ik. Ze schoten in de lach. En zongen het Amerikaanse volkslied. Ik zette het bier weg en ruimde op. "Drink gerust, maar let er alsjeblieft op" zei ik ongerust. Ze knikten. Ze hadden muziek opstaan. Luke en Joey sprongen als 5 jarigen door de kamer. Ik deed oortjes in en luisterde mijn eigen muziek. Ik luisterde Teenage Dirtbag van One Direction. Hier werd ik gewoon vrolijk van. Ik hoorde door de muziek heen dat de badkamerdeur openging. Ik keek op. "Luke is aan het kotsen" zei Joey. Ik rende de badkamer in. "Jezus, gaat het?" Vroeg ik. "Voel me slecht, net zoals in Duitsland" zei hij. Ik legde hem op bed en deed de deken over hem heen. Joey zag hem kokhalzen en gaf hem een emmer. "Joey, ga maar slapen" zei ik. Hij knikte. Hij ging op de grond liggen en viel in diepe slaap. Ik bekommerde me weer om Luke. Hij lag half te slapen en half wakker. Ik legde een nat washandje op zijn voorhoofd. Hij zweette helemaal. "Luke, slimmerik" zei ik grinnikend. "Wel een knappe slimmerik?" Vroeg hij. Ik glimlachte. Hij gaf me een zwakke glimlach. "T gaat wel" zei hij. "Ga maar slapen" zei ik. Ik streelde door zijn haar net zolang tot hij in slaap viel. Ikzelf ging me omkleden en kroop naast Luke. Ik sloeg mijn arm om hem heen en viel in slaap. Heel langzaam.

A/N
Neee, Joey gaat weg. Jammeeeer!!!
Arme Luke heeft weer een vette kater. Niet meer drinken! Foei...

Maar Kaj gaat de operatie doen. Zou het wel goed gaan?

Reactie??? Pleaseeee :)

Byeeexxx

✔Sexlessons ft. L.H✔ Donde viven las historias. Descúbrelo ahora