31. Interview On TV

5.2K 119 22
                                    

"Vertel maar, erger dan Cato verliezen kan het niet worden"

A/N
De foto bij dit hoofdstuk is de nieuwe cover voor mijn andere boek. Bij ons is het kermis. YESSS! Wat is jullie mening? Veel leesplezier!

POV Joey
Had ik dat moet doen? Vroeg ik me af. Ik lag de hele nacht wakker. Over die kus. Het was maar een kleintje maar toch. Ik heb Luke verraden. Of niet. Ze waren toch uit elkaar. "Joey, waar liggen de handdoeken?" Vroeg Cato. "Oh, sorry" zei ze. Ik lag shirtless te slapen. "Dat geeft niks" zei ik. Ik gooide een handdoek naar haar toe. Ik hoorde haar zingen. Ze heeft een mooie stem. Ik liep naar de keuken. Cato liep net de badkamer uit. Ze had een handdoek omgebonden. "Sorry, ik ben al weg" zei ik. Ze veegde haar haren uit haar gezicht. Ze is zo mooi. Ik maakte ontbijt voor ons beide. Cato legde opeens geld op tafel. "Voor de huur" zei ze. "Neenee, dit doe ik voor vrienden" zei ik. "Maar dan voel ik me schuldig" zei ze. "Dat hoeft niet" zei ik. Ze gaf me een knuffel. Na tijdje keken we elkaar in onze ogen aan. En heel voorzichtig drukte ik mijn lippen op die van haar. Ik duwde haar zachtjes tegen de muur aan. Vol passie zoende ze me terug. Opeens trok ze terug. "Joey, ik kan dit niet" zei ze. "Ik snap het" zei ik gemeend. "Ik kan dit Luke niet aandoen" zei hij. "Zullen we vergeten dat dit gebeurd is?" Vroeg ik. Ze knikte. "Ik vertel het hem wel" zei ik. "Dankje" zei ze. Ze gaf me een knuffel. "Je bent zo lief" zei ze.

POV Cato
Hij is echt lief. "Ik ga even shoppeee" zei ik. Hij knikte. Ik pakte mijn portemonnee. In de stad waren zoveel winkeltjes. Ik zag een One Direction winkel. Ik ging kijken. Ze hadden zo'n leuk shirt. Ik kocht hem. "Hi Cato" fluisterde iemand in mijn oor. Ik keek om en zag een jongen met een zonnebril. "Niall, wat doe jij nou weer hier?" Vroeg ik. "Op zoek naar jou, ik hoorde dat je in Engeland was" zei hij. "Kom even, we gaan wat drinken" zei hij en sleurde me mee. We gingen naar Nando's. Niall zag er zo anders uit. Hij had een donkere kleur blond en een grote zonnebril op. En een pet op met capuchon eroverheen. "Je ziet er zo anders uit" zei ik. "Ja, ik kan niet normaal over straat" zei hij. "Hoe gaat het tussen jou en Luke?" Vroeg hij. Ik kreeg een verdrietige blik in mijn ogen. "Het is uit" zei ik. "Sorry" zei hij. "Dat maakt niks uit" zei ik. "Mag ik een selfie voor insta?" Vroeg ik. Hij knikte. We maakten een leuke foto. Ik tagde Niall erin. En opeens stonden honderden fans voor de deur van Nando's. Ze waren allemaal aan het schreeuwen. "Niall, i love you" zeiden er een hele boel. De meiden die vooraan stonden waren aan het huilen van vreugde. Niall zwaaide naar hun. "Caat, zou je ze kunnen weglokken? Ik ben een beetje moe vandaag" zei hij. Ik knikte. We gingen naar de wc. Niall had een tas met extra kleren die hij waarschijnlijk geshopt had. Ik deed zijn kleren over die van mij aan. Je zag niet dat ik het was. Ik kreeg die plastic tas voor mijn schoenen. Ik liep via de achterdeur naar buiten. Alle fans van Niall renden achter me aan. Ik zag de echte Niall in een taxi stappen. "OMG Niall" zeiden ze allemaal. Ik werd vastgegrepen en de taxi in getrokken. "Dankje" hijgde ik. Hij zette me af bij Joey's appartement. Ik liep naar binnen. "Hee, ben je er weer?" Vroeg hij. Ik knikte. "Ik werd aangesproken door Niall. Ik heb hem helpen ontsnappen" vertelde ik. Joey proestte het uit.

POV Luke
Ik zat in het vliegtuig op weg naar Duitsland. We hebben daar een interview morgen. Ik zag op Cato's insta dat ze met Niall bij Nando's zat. Ik ben benieuwd hoe het met hun gaat. Het vliegtuig landde op het vliegveld in Duitsland. "OMG, DAT IS LUKE VAN 5SOS" Gilde een meisje. Ik toverde een lach op mijn gezicht. Van fans werd ik zo blij. Shit, ze leek zoveel op Cato. Ik gaf haar een handtekening en ging met haar op de foto en ging naar het 5SOS huis. Ashton, Calum en Michael waren er ook. "Waar is Cato?" Vroeg Ashton. "Het is uit" zei ik. "Shit, what happened?" Vroeg Calum. "Melanie zoende me en ik zoende terug" zei ik. "Waarom?" Vroeg Ashton. "Ze is een slet" zei Calum droog. "Zullen we je helpen haar terug te winnen?" Vroeg Michael. Ik knikte. "We zeggen tijdens het interview wel iets fso" zei Ashton. "Niet iets ergs, jongens" zei ik. Ze schudden hun hoofd.

POV Joey
Ik werd gebeld. "Luke" zei ik zacht. "Mag ik meeluisteren?" Vroeg Cato. "Je houdt echt nog van hem" zei ik. Ze glimlachte. "Hee, Luke, je staat op de speaker" zei ik. "Ik kom morgen op MTV" zei hij. "OMG, ik wil wel kijken" zei Cato. "Caat" zei hij zacht. "Het spijt me" zei hij. De manier waarop hij het zei brak haar. Duidelijk te zien."Mag ik Joey even spreken onder vier ogen?" Vroeg hij. Ik zette hem van de speaker af en liep naar mijn slaapkamer. "Ik moet je wat vertellen, Luke en je gaat er niet blij mee zijn" zei ik. "Vertel maar, erger dan Cato verliezen kan het niet worden" zei hij. Hij is totaal gebroken. "Ik ben verliefd op Cato" zei hij. "Wat voelt ze voor jou?" Vroeg hij. "Ze houdt nog van je" zei ik. "Ik ook van haar" zei hij. "Ik zou niet met haar nemen, omdat ze jouw ex is" zei ik. "Je bent echt een goeie vriend" zei hij. En nog een ding, dit doet je vast erg pijn" zei ik. "Vertel maar, je bent en blijft een goede vriend" zei hij. "Daar ga je vast anders over denken" zei ik. "Vertel maar gewoon" zei hij. "Ik heb Cato een kusje op haar mond gegeven toen ze sliep en toen straks hebben we gezoend" zei ik. "Oh, en wat deed zij?" Het doet veel pijn, maar het geeft niet. Ik heb het verpest. Ze moet weer gelukkig worden. Wat deed Cato toen je haar zoende? Vroeg hij. "Ze glimlachte in haar slaap. Ze dacht vast aan jou en toen net zoende ze terug. We trokken terug. We konden het jou niet aandoen" zei ik. "Het spijt me heel erg, Luke" zei ik meteen. "Je bent eerlijk, dankjewel, ik ben jaloers" zei hij. Ik schoot in de lach. "Je wilt Cato spreken, hè?" Vroeg ik. "Als zij dat wilt" zei hij. "Catooo, wil je Luke spreken?" Vroeg ik. Ze schudde nee.

POV Cato
"Lieverd, wat is er?" Vroeg Joey nadat hij opgehangen had. "Wat gebeurt er met me?" Vroeg ik. "Je mist hem" zei hij en drukte me tegen zich aan. "Ik wil even geen contact met hem, misschien dat ik hem zo vergeet" zei ik. "You'll get over it" zei hij. Zijn gezicht was zo dichtbij. En hij zag er helemaal niet slecht uit. "Ik kan hem niet vergeten" zei ik. "Ik snap het, ik ben er voor je om te praten" zei hij. "Je houdt teveel van hem om het los te laten" zei Joey. "Hopelijk begrijpt hij het" zei ik en mijn telefoon piepte. Luke had een foto gestuurd. Met trillende handen en kloppend hart in mijn keel opende ik hem. "Shit... wat doe je jezelf aan?" Vroeg ik en barstte in huilen uit. Diepe sneeen overal op zijn arm. Bloed droop over zijn arm. Dit doet zo erg pijn. Joey greep mijn telefoon en keek naar de foto. "Waarom doet hij dit zichzelf aan?" Vroeg hij. "Dan voelt hij de pijn in zijn hart niet" zei ik huilend. Ik appte terug. "Doe dit nooit meer". En daarna gooide ik mijn telefoon op de bank. Ik pakte een kussen en gilde mijn verdriet eruit. "Sorry Joey" zei ik. "Ik snap je heel goed" zei hij. "Ik ga slapen" zei ik en vertrok verslagen naar de slaapkamer. "Welterusten Joey" zei ik. "Trusten babe" zei hij. Ik deed mijn rode topje met pyjama broek aan en ging liggen en viel in slaap.

A/N
Aaaahwwww, Cato en Joey. Cutee. Ik zit jullie te plagen, sorry. Arme Luke... ze zitten niet meer in Amerika. Jammeeer, dat was leuk. Maar jah. Ik heb al wat hoofdstukken vooruit geschreven. En ik kan beloven dat Luke en Cato elkaar op een bijzondere manier terugzien. Yas...

Byeeexxx

✔Sexlessons ft. L.H✔ Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu