⚠12. Lesson 4 And Dirty Talk...

16.1K 165 77
                                    

"Je moet hem hier instoppen"

A/N
De komende twee weken geen wifi dus daarom: Geprobeerd om nog snel een hoofdstuk te schrijven. En hier is ie dan. Omdat het zo snel is geschreven is het niet zo goed. Maar alsnog veel leesplezier!! Byee xx

POV Cato
"Ik weet niet hoe" zei ik. Hij sloeg zijn armen om me heen en duwde me naar voren en dan weer tegen hem aan. "Laat je heupen bewegen" fluisterde hij. Ik begon met mijn heupen bewegen. Hij ging zwaarder ademen. Ik voelde zijn vriend harder worden. Opeens stopte ik. "W-waarom stop je-e?" Kreunde hij zachtjes. "Het voelt zo gek" zei ik. Hij glimlachte. "Nu voel je hoe opgewonden ik raak van jou" fluisterde hij. "V-van mij?" Stotterde ik. "Nee, van je oma, natuurlijk van jou" zei hij lief. Ik ging weer verder bewegen. Hij bewoog zachtjes met me mee. Hij kreunde iets harder. En zette zijn nagels in mijn schouders. Ik voelde me ook best opewonden worden. "Oh, Caat" kreunde hij. "Door, door, alsjeblieft" smeekte hij. Hij gaf een kreun die niet alleen wij gehoord hebben. "Ben je nou net euh... klaargekomen?" Vroeg ik. Hij knikte. "En hard nog wel" grijnsde hij. "Kan ik me ergens euh.. een andere boxer aantrekken?" Vroeg hij. Ik wees naar de badkamer. Hij pakte iets uit zijn tas. Toen hij terug kwam, kuste hij me zachtjes op mijn mond. "Wat ik eigenlijk kwam doen is vragen of je mee wilt naar een hotel wilt. "Gaan we naar de filosoof?" Vroeg ik. "En over een paar dagen gaan we op vakantie naar LA" zei Luke. "OMG, nee Luke, dat is veel te duur" zei ik. "Maar wil je mee, ik betaal" zei hij. "Ik wil meebetalen" zei ik. "Nee, ik betaal" zei hij. Ik schudde nee. "Ik meen het, ik wil betalen" zei ik. "Maar dat laat ik niet toe" zei hij. "Echt niet?" Vroeg ik. Hij schudde nee. "Ik hou van je" zei ik. Hij gaf me een kusje op mijn neus. Hij pakte mijn hand en trok me mee.

Toen we beneden kwamen vroeg mijn vader wat er gebeurd was boven. "Niks" zei ik. Ik stootte mijn kop tegen de kast" zei Luke en wreef over zijn hoofd. "Dit is euh... mijn vriendje, Luke" zei ik. "Hallo Luke, welkom" zei Sanne. "Dankuwel" zei hij. Sanne keek me aan. "Hij is leuuuk" fluisterde ze. "Weet ik" zei ik. Mijn vader keek hem aan. "Luke, welkom in de familie" zei hij en schudde zijn hand. "Hij neemt me mee naar LA" zei ik. "Mag ik alsjeblieft mee?" Vroeg ik. "Als je maar voorzichtig bent" zei mijn vader. "Denk eraan wat ik altijd zeg" zei mijn vader. "Jaja, dat hoeft niet hardop gezegd te worden" zei ik snel. "Ik ga mijn spullen pakken" zei ik. "Ik help je" zei Luke. Hij pakte mijn hand en trok me mee naar boven. "Ik stopte kleding, het galajurkje, de tiara en de schoenen erbij en mijn laptop, mobiel en oplader stopte ik er ook nog bij. "I'm done" zei ik. "Ik ook" zei hij en sloeg zijn armen om me heen. "Hij droeg mijn tas naar beneden. "Gaat Cato al weg?" Vroeg Daan. Hij begon te huilen. "Over een paar weken ben ik er weer. Ik werd gebeld precies op het moment dat ik Daan knuffelde. "School" zei ik zacht. Luke kneep in mijn hand. "Alles komt goed" zei hij.

Mentor: Hallo Cato

Ik: h-hallo meneer

Mentor: ik moet je feliciteren, je bent geslaagd, je hebt een 8.2 gehaald. Proficiat!

Ik: OMG, dankuwel, ooooh, ik ben zo blij!

Mentor: fijne vakantie en tot over een paar weken!

Ik: hetzelfde

Ik liep terug naar de kamer waar drie paar ogen me aankeken. "IK BEN GESLAAGD" Gilde ik. Luke sprong als eerste op en gaf me een knuffel. "Proficiat" zei hij. Heel zachtjes drukte hij zijn lippen op de mijne. Mijn vader kuchte. Blozend liet hij me los. "Sorry" zeiden we. Mijn vader en Sanne gaven me een knuffel en een cadeautje. "Hoeveel geld is dit wel niet?" Vroeg ik verbaasd. "Maakt niet uit, je hebt het verdient" zeiden pap en Sanne tegelijk. "Bedankt, maar ik moet gaan" zei ik. Ze gaven me nog een knuffel. "Pas goed op jezelf" zei Sanne. Luke trok me mee. Ik stapte in de auto van hem en hij begon te rijden. "Welk hotel?" Vroeg ik. "De filosoof" zei Luke. "The fault in our stars" toeterde ik in zijn oor. Ik maakt een selfie van mij en zette die op insta.

"Net te horen gekregen dat ik geslaagd ben, en om dat te vieren lekker op vakantie met mijn boyfriend. I love him ❤

Luke vroeg wat ik aan het doen was. "Selfie plaatsten op instagram" zei ik. Na een paar uur kwamen we aan bij de filosoof. Luke checkte in. Een enge creep knipoogde naar me. "Max" zei ik. "Ja honey" zei hij. "Hij is een enge creep" zei ik. Luke lachte en kuste me. Hij tilde me op in bruisstijl en droeg me naar de slaapkamer. "I want you" zei hij. Hij is opgewonden, ik merk het. "Luke, ik wil les 5 doen, NU" zei ik. Hij grijnsde. "Ik zet de douche aan, ik zie je zo" zei hij. Ik grinnikte. Hij deed de douche aan hoorde ik. Ik trok mijn shirt en broek uit en legde ze op het bed behalve mijn lingerie. Hij keek om het hoekje en zuchtte. "Damn je bent zo hot" zei hij. Hij had alleen nog maar een boxer aan. Ik hapte naar adem. Zijn schouders waren zo breed en zijn bovenlijf is zo gespierd. Zijn boxer is helemaal gevuld. Wel een sexy boxer. Met ninja turtles erop. Ik kwam de badkamer in en zag kaarsjes. "You are so perfect" zei ik en gaf hem een knuffel. "Zullen we maar eens douchen?" Vroeg hij. "Ik schaam me een beetje" gaf ik toe. "Waarom?" Vroeg hij. "Ik..." begon ik. "Je hebt een lekker lichaam" zei hij. "Niet" zei ik. "Welles" zei hij. "Ik neem het voortouw wel" zei Luke en liet zijn boxer zakken. Ik wendde mijn gezicht af. Ik durfde niet te kijken. Stel dat hij vier meter lang was. "May I?" Vroeg hij. Ik knikte. Hij maakte het slotje van mijn bh los. Hij viel op de grond. Hij bekeek me van top tot teen wat me liet blozen. Hij grijnsde en likte over zijn lippen. Ik deed mijn slipje uit en ging in de douche zitten. Hij ging achter mij zitten en sloeg zijn armen om mij heen. Ik voelde me nogal ongemakkelijk omdat ik zijn geslachtsdeel tegen mijn rug voelde. Ik durf niet te kijken. Maar dat gevoel verdween al snel toen hij mijn rug masseerde met een soort olie. Het voelde geweldig. Hij heeft zulke zachte handen. "Dit voelt goed" zei hij. "Ja, maar ik ben een beetje bang" zei ik. "Babe, hij is niet zo heel groot" lachte hij. "Vast wel, je hele boxer was gevuld" zei ik. "Hey, alles komt goed. Er is helemaal geen haast" zei hij. "Luke, wat gebeurt er met ons als jij meer wilt en ik niet?" Vroeg ik. "Alles komt goed, ik wacht op je" fluisterde hij. We knuffelden wat.

Na een halfuurtje droogden we ons af. Hij droeg me naar de slaapkamer. Ik had zijn shirt nog en deed die aan. En een slipje van mij. Ik ging zitten op zijn bed. "Heb je er problemen mee dat ik alleen in boxer slaap?" Vroeg hij. "Nee, geen problemen mee, je hebt een super goed lijf" zei ik. Hij werd rood. "Nietes" zei hij. "Jawel" protesteerde ik. Hij verabderde het onderwerp. "You look so hot in my shirt" zei hij. "Ahw, i love you" zei ik. "Do you want to watch TFIOS?" Vroeg hij. "JAAAAA" Schreeuwde ik. Hij zette mijn laptop aan en grijnsde. De achtergrond van mijn laptop was een foto van hem. Hij wilde de dvd in de laptop doen. "Hier moet je hem instoppen" zei ik en wees naar de andere kant. "Ik weet wel waar je hem moet instoppen" grijnsde hij. Ik lachte. "Ooh, iemand wil zijn dvd in een dvdspeler stoppen" zei ik speels. "Je maakt me opgewonden, honey" zei hij. Ik ging op zijn bed liggen en deed mijn shirt een stukje omhoog. "Shit, je wordt bedankt" zei hij. "Oeh, heeft iemand hier een stijve?" Vroeg ik. "Er valt geen serieus gesprek te voeren met jouw" zei Luke. Ik deed mijn shirt helemaal uit. Hij slikte. "Oei, zit je boxer een beetje strak?" Vroeg ik. Hij knikte en ademde nogal zwaar. Ik ging op zijn schoot zitten met mijn gezicht naar hem toe. Ik ging naar de plek in zijn nek. Hij gaf een kreun. "Oeh" zei hij. Ik duwde hem achterover en schuurde zachtjes langs zijn geslachtsdeel waardoor hij nog een kreun gaf. Zijn boxer zat echt te strak. ik bleef op hem schuren. Hij hield het niet lang. "OMG Cato" zei hij. Hij ademde heel erg snel. "Ik haal even een andere boxer" zei hij en vluchtte weg. Ik deed mijn shirt weer aan en ging weer op het bed zitten. Ondertussen in de film zaten ze in het hotel waar wij nu ook zitten. Luke kwam terug.

Na nog een uurtje viel ik in slaap.

POV Luke
Ik tilde haar in bruidsstijl op en legde haar naast mij in bed. Ik ben zo blij dat t weer goed is. Ik hou van haar. Ze is zo damn lekker. Morgen is er een nieuwe dag!!

A/N
Op dit moment kijk ik TFIOS. Ik zit te janken hier. Het is zo'n mooie film. .

Byeeexxx

✔Sexlessons ft. L.H✔ Where stories live. Discover now