17. First Fight...

6.8K 148 17
                                    

"Fuck that Bitch, You Have Me"

A/N
Komt self harm in voor. Sorry...

POV Cato
Ik werd wakker en merkte dat Luke weg was. "Luke?" Vroeg ik. "Ja, wat is er schatje?" Vroeg hij. "Waar ben je?" Vroeg ik. "In de badkamer" zei hij. Hij liep de kamer in. Hij had een handdoek omgebonden om zijn middel. En zijn haar was nog nat wat heel sexy was. "Wat is er?" Vroeg hij bezorgd. "Zie je Julia nog?" Vroeg ik. "Vertrouw je me niet?" Vroeg hij. Hij leek boos. "Jawel, maar haar niet" zei ik. "Je vertrouwt me niet" zei hij kwaad. Ik liep naar de badkamer en sloeg de deur dicht. Ik douchte me snel. Luke zat te appen. "Julia zeker" zei ik kwaad. "Toevallig wel ja" zei Luke. "Waarom doe je me dit aan?" Vroeg ik. "Heel toevallig hebben we gezoend" zei hij. Ik verliet de kamer en rende naar het restaurant.

POV Luke
Hoe ik ook kwaad kan worden op Cato snap ik ook niet. Maar ik app inderdaad met Julia. Ze wilt me zien. Ik haar eigenlijk ook wel. Kan ik haar fijn vertellen dat ze me met rust laat. En ik heb niet met haar gezoend. Het floepre eruit. Cato heeft de kamer verlaten. Ik snap wel een beetje dat ze kwaad is. Ik ben vreemdgegaan met haar. En daar heb ik zo'n spijt van. Ik heb haar echt gekwetst. Ze moet me vertrouwen. Ik ben kwaad op haar omdat ze me niet vertrouwt.

POV Cato
Kaj is er over tien minuten. Wat denkt Luke wel niet? Ik app hem.
Hi Luke,
Ik weet niet of ik je nog kan vertrouwen. Je bent al eens vreemdgegaan. Dat deed erg pijn. Ik weet niet of ik de lessen nog wil doorzetten. Ik maak het uit. Het spijt me, Luke.

Ik kreeg tranen in mijn ogen. "Hee, gaat het?" Vroeg Kaj die opeens achter me stond. "Ja, prima" zei ik. "Je huilt" zei Kaj. "Is het Luke?" Vroeg hij. Ik knikte. "Het is uit" zei ik. "Kom hier" zei hij. Hij gaf me een knuffel en troostte me. "Wat heeft hij gedaan?" Vroeg hij. "Hij is een keer vreemd gegaan met een meisje en appt met haar, ik weet niet eens waarom ik me zorgen maak" zei ik. "Vreemdgegaan?" Vroeg Kaj kwaad. "Waar is die klootzak?" Vroeg hij. "Nee, hij is geen klootzak, ik hou heel veel van hem" zei ik. Kaj rende de trap op. "Ojee" zuchtte ik. Kaj heeft me al eens eerder beschermd. Een jongen op school pestte me. Kaj had die jongen een schop onder zijn kont verkocht. En opgehangen aan de kapstok. Ik lachte om die gedachte.

POV Luke
Wat deed Julia in LA? Vanmiddag had ik een afspraak met haar. Ik hoop dat ze zich gedraagt. Waarom werkt die verdomde wifi niet?

POV Cato
Ik mis Luke nu al. Kaj zit het uit te foeteren nu. Ik appte Zoë.

Ik: Luke gaat miss weer vreemd met die trut Julia... Heb het uitgemaakt. Ik mis hem nu al x

Zij: Fuck That Bitch, you have me. I never wanna lose u, Hoe is Amerika verder? x

Ik: Super mooi x

Zij: Kaj is er ook hè?

Ik: hij is Luke uitfoeteren

Zij: Net als toen op school? Arme Luke, hij krijgt het nog zwaar...

Ik: jep, arme Luke

Zij: mam roept. We gaan naar Sam...

Ik: waarom?

Zij: onze ouders zijn vrienden... app je wel als er iets gebeurt byeexx

Ik: okii byeexx

Ik sloot whatsapp.

POV Kaj
Hoe durft hij Cato te bedriegen? Ik stapte de kamer binnen. "WAAROM BEDRIEG JE CATO?" Schreeuwde ik. "Ik doe niks" zei Luke die in elkaar dook. "Je bedriegt de liefste meid op de aardbol" zei ik. Hij keek naar beneden. "Ik geef je een schop onder je kont als je haar ook maar 1 keer pijn doet" zei ik. Hij knikte. "Begrijpelijk" zei hij. "Man, ze houdt van je" zei ik. "Ik ook van haar, nog meer zelfs" zei hij. "Waarom doe je dit haar aan?" Vroeg ik. "Ze valt me lastig" zei hij. "Julia valt me lastig, ze is me achterna gegaan naar LA. Ze wilt me zien, ik heb vanmiddag een afspraakje. We gaan het oplossen. Ik zorg ervoor dat ze me niet lastig valt" zei Luke.

POV Luke
Die middag kwam Julia me halen in het hotel. Ze wilde me zoenen maar ik wendde mijn hoofd weg. "Lukey, I Love You" zei ze. "I want you" zei ze fluisterend. "You know you want me" zei ze. Ik schudde mijn hoofd. "Kom, we gaan" zei ik. We liepen het hotel uit, de stad in. We zaten bij een café. We praatten. Julia kon me niet met rust laten. Tenminste dat zei ze. Met Cato kan ik het wel vergeten denk ik. We liepen terug naar het hotel. Opeens duwde ze me tegen de muur en begon me te zoenen. Not again dacht ik. Ze klemde mijn armen tegen de muur zodat ik haar niet kon wegduwen. "Haa Luke" zei Cato. Ik schrok. "Dit was niet de afspraak" zei Kaj boos. Julia grijnsde gemeen naar me. "Luke is sinds nu weer de mijne" zei ze. "Nee, Julia, ik ben de jouwe niet meer en dat zal ik nooit meer worden" zei ik fel. Cato keek me even aan en liep weg. "You love me" zei Julia. "Niet meer" zei ik. Cato en Kaj waren alweer weg. Ik zag Kaj, Cato troostten. "Vergeet hem" zei Kaj en keek me aan. Ik ging naar onze kamer. Julia sloeg me. "Bitch, go away" zei ik kwaad. Toen liep ik verder naar onze kamer. Ik zakte tegen de muur in elkaar en liet mijn tranen lopen. "Ik heb het versprutst" zei ik hardop. Ik dacht weer aan vroeger. Nee, ik ga niet weer beginnen. Ja, fuck it. Ik zocht mijn toilettas. Ik zag het mesje en zette het in mijn pols. Het mesje sneed moeiteloos door mijn bleke huid. Ik voelde de pijn. Maar mijn hart deed veel meer pijn waardoor ik de pijn op mijn pols niet voelde. Bloed stroomde uit de eerste snee. Ik maakte er nog een bij. Er druppelde wat bloed op het dekbed. "Hallo?" Vroeg iemand. "Wie is daar?" Vroeg ik. "Roomservice" zei degene. "Zet maar neer" zei ik. De deur ging dicht. Ik stroopte mijn mouwen weer omlaag. De deur ging open. Van schrik liet ik het mesje vallen. "Luke?" Vroeg Cato. "Gaat het?" Vroeg ze. "Jah, prima" zei ik half snikkend. Ze liep verder de kamer in. Ze schrok. "Wat is dit?" Vroeg ze. Ze hield het mesje omhoog. Er liep een traan over haar wang. "S-sorry" zei ik. Ze zag het bloed op het dekbed ook. "Luke, laat me je polsen zien" zei ze. Ik schudde mijn hoofd. "Luke, nu" zei ze dwingend. Ze rende naar me toe. Ik hield mijn armen boven mijn hoofd. Ze greep mijn pols en ik gaf een kreet van de pijn. Ze stroopte mijn mouwen op. "OMG, Luke, w-wat heb je gedaan? Niet doen, OMG" zei ze. Ik keek haar aan. "Waarom doe je dit jezelf aan?" Vroeg ze met tranen in haar ogen. "Ik...mis je zo" begon ik. Ze liep de badkamer in en spoelde het bloed van mijn polsen af. Er zaten allemaal kleine sneetjes in. Ze bond verband eromheen. Ze huilde. Ik heb zo'n spijt. "Waarom vertrouwde je me niet?" Vroeg ik. "Je bent al eens vreemdgegaan, dat deed pijn en ik wilde dat niet nog eens voelen" zei ze kalm. "Luke, ik weet niet of ik doorga met de lessen" zei ze.

A/N
Oeeeeh, Luke, waarom nou weer? Als ik je zie pak ik je. No just kidding XD. Zou ze doorgaan met de lessen??
Byeee xxx

P.S. Maandag begint school weer. I wish that I could move to Austalia, and forget about all this little things (school). *sluit zichzelf op in de kast, niemand kan haar vinden voor school* ik zal gewoon updaten al moet ik 's nachts om half vier gaan schrijven. Heb het voor jullie over. :)
Ly all xx

✔Sexlessons ft. L.H✔ Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu