Q&A Answers

3.1K 74 31
                                    

Ik schrijf gewoon vanuit Cato's POV. Schuingedrukte zijn de gestelde vragen. De antwoorden staan er direct achter. Als dit irritant is om te lezen maak ik er een andere versie van. Zeg het maar hoor :) Ik maak er een paar delen van omdat ik teveel vragen had ahahhahaa.

POV Cato
"Heyhey, zijn jullie klaar voor een paar vragen" Vroeg de interviewer. Iedereen knikte. "Mijn naam is Fenna. Luke, we beginnen met jou". Iedereen zat op een grote rode bank. Natuurlijk zat ik naast Luke.

"Van wie zijn die drugs? Of heeft iemand ze je gegeven?" Vroeg Fenna. Ik keek Luke aan. "Iemand heeft die drugs in mijn drankje gedaan, ik doe niet aan drugs. Ik heb een drug en daar heb ik genoeg aan" zei Luke. "Mijn eigen drug is mijn meisje". Hij gaf me een kusje op mijn wang.

"Oke, maar wie heeft ze je dan gegeven?" Vroeg Fenna. "Als ik dat toch eens wist, dan zou het allemaal veel makkelijker zijn. Maar ik weet het nog niet" zei Luke. (Heh, ikke wel).

"Van een fan, waarom ben jij zo knap?" Vroeg Fenna. Luke lachte. "Dankjewel en ehm... ik probeer me zo natuurlijk mogelijk te houden, behalve die lipring dan" zei Luke. "Die trouwens echt heel leuk staat" zei ik. Hij grijnsde.

"Hoe gaat het met jou?". "Met mij gaat het prima" zei Luke.

"Wat vind je van Cato?" Vroeg Fenna. "Cato is het meest lieve meisje dat ik ooit heb ontmoet, ze heeft met iedereen het beste voor. Daarbij is zo ook nog eens super mooi. Ze is slim. Grappig. Alles in 1. En voor altijd van mij" gaf Luke als antwoord. Ik gaf hem een kusje op zijn lippen.

"Waarom ging je vreemd met Melanie?". "Dat is een goeie vraag, ehm... ik zou het eerlijk gezegd niet weten. Maar ik heb er ook nog steeds spijt van" zei Luke.

"Doe Cato nooit meer zoiets aan". Luke kijkt me aan. "Nee, dat was ik ook niet van plan". Ik leg mijn hoofd op zijn schouder. "Aahww" zei Fenna.

"Wat is je leukste herinnering aan Cato?" . "Kun je dat hardop zeggen op tv" lachte hij. "Alles kan gezegd worden" zei Fenna. "Dat dus en op haar schoolfeest toen ze me terug wilde, ik laat haar nooit meer gaan, nu is ze voor altijd van mij" zei hij. "Ohja, en toen ze me het ja woord gaf toen ik haar ten huwelijk vroeg".

"Waarom bood je die lessen aan?" . "Omdat ik haar wat wilde leren daarover en haar stiekem toch wel een beetje leuk vond" zei Luke.

"Weer eentje van een fan: Waarom heb je zo'n lekker kontje?". Luke kijkt om naar zijn kontje. "Was jij degene met dat bord?" Vroeg hij lachend. "Ehm... moet je mijn moeder maar vragen" zei Luke uiteindelijk. "Deze fan heeft 100% gelijk. Luke's kontje is inderdaad lekker" zei ik lachend.

"Waar gaan jullie heen op Honeymoon?" "Cato en ik gaan op huwelijksreis naar Hawaii. We hebben geboekt. Een huisje aan de zee" zei Luke.

"Wat ben je allemaal van plan daar?". "Ik denk dat het wel ongeveer duidelijk is toch?" Vroeg hij. "Maar de huwelijksnacht is eigenlijk gewoon, wat je altijd in een huwelijksnacht uitspookt, heh. De rest is gewoon gezellig samen zijn, en ja, vakantie vieren, met mijn lieftallige echtgenote" zei Luke. Ik schoot in de lach.

"Weer eentje van een fan: Trouw met me". "Haha bedankt, maar ik heb al een verloofde, maar toch bedankt" zei Luke en sloeg een arm om me heen.

"Wat vind je leuk aan Cato?". "Cato is heel erg lief, mooi, slim, ze heeft mooie ogen, een lekker lijf, ze is gewoon perfect voor mij. Alles is perfect" zei hij. Hij is zo lief.

"De laatste is weer van een fan: verander je instanaam terug in luke_is_a_penguin". "Dat kan niet, al zou ik willen. Mijn manager zegt dat ik volwassen moet worden, en dat kan niet met zo'n instanaam" zei hij. Ik keek hem sip aan.

✔Sexlessons ft. L.H✔ Onde histórias criam vida. Descubra agora