35. Dangerous Phone Call

4.7K 112 21
                                    

"Dat zijn blonde troela's die denken dat alles in de wereld om hun draait"

Guess who's back!!

POV Cato
Nog een week tot het feest. Over vijf dagen ga ik naar Nederland. Ik logeer bij Zoë. Ze is zo blij dat ze me weer gaat zien. Ik ook. Ik heb haar gemist. Ik heb chocolade broodjes voor Joey als bedankje. Bij de winkel vond ik een penguin knuffel. "Die is voor Luke, als ik hem ooit weer zie" zei ik tegen mezelf. Ik keek op zijn insta. Er stond een selfie van hem op. Ik schreef een reactie.
You are soo hot, i love you x. Moet ik dat plaatsen? Ja. Ik plaatste de reactie en kreeg er eentje terug. I love you too @ @caatjeee_hemmingsxx.

De deurbel ging weer. Ik stond zuchtend op en liep naar de deur. "Pakketje voor Cato" zei de postbode weer. "That's me" zei ik. "Goodluck with it" zei hij. Ik sleepte het pakketje mee naar binnen. Ik opende het. "Sjezus, Wie de fuck stuurt me dit?" Vroeg ik aan mezelf. Ik las het briefje dat erbij zat.

"Caat,
Sorry voor dit. Ik moest aan je denken toen ik dit kocht. Ook zitten er chocolaatjes bij. Veel succes ermee! XLuke

Alweer van hem. Ik opende de doos. Er zat een zo'n zelfde pakje in dan ik al had. Toen voor zijn verjaardag. Alleen nog erger. "Mijn god, Luke" zei ik hardop. Ik stuurde een appje. "What the fuck moet ik daarmee?". Hij was aan het typen. "Ik weet er wel raad mee ;)" kreeg ik terug. "Mijn god, Luke" stuurde ik en sloot whatsapp af.

Toen Clare binnenkwam lag ze dubbel van de lach. "Wauw, Caat, hoe kom je daar nou weer aan?" Vroeg ze. "Cadeautje van Luke" zei ik. Ze begon nog harder te lachen. "Ik ga even weer weg" zei ik en legde mijn cadeau in mijn kamer. Ik liep de deur uit en vol tegen iemand aan. "I'm so sorry" zei ik. "Caat?" Vroeg hij. "Lou" zei ik en gaf hem een knuffel. "Oh wauw, allevier de leden van 1D tegengekomen" zei ik. "Hoe is het verder?" Vroeg hij. "Het gaat goed, nog vijf dagen en dan zit ik in Nederland" zei ik. "Zullen we even bijpraten?" Vroeg hij. Ik knikte en we liepen naar de Burger King. Louis bestelde wat en ik keek naar een poster. Na het bestellen maakte ik weer een selfie voor instagram die ik later pas erop zou zetten. We kletsten weer over vanalles. En toen ons eten kwam aten we het op en kletsten we verder. Tot het opeens zes uur was. "Ik moet gaan, Clare wacht op me" zei ik. "Oke, byee" zei Louis en liep de andere kant op. Ik liep naar huis en ging het nieuwe liedje van 1D zingen.

"I've got fire for a heart, i'm not scared of the dark, you've never seen it look so easy. I got a river for a soul and baby you're a boat, baby you're my only reason. If I didn't have you there would be nothing left. The shell of a men who could never seen his best. If I didn't have you, I'd never sees the sun. You taught me how to be someone, yeah" zong ik. Drag me Down is perfect. "Caat, je stem is zo mooi" zei Clare die binnenkwam. "Dankjewel" zei ik. "Je zong Drag Me Down" zei ze. Ik knikte. "Hoe vind je de clip van She's kinda hot?" Vroeg ze. "Geweldig" zei ik. Ik keek de clip. "Luke is perfect in die clip" zei ik tegen Clare. "Je mist hem zo erg" zei ze. "Ja, als hij terugkomt uit Australie ga ik hem opzoeken, denk ik" zei ik. "Hij komt wel terug" zei Clare. "Al is het alleen voor jou" zei ze. "Hoe bedoel je?" Vroeg ik. "Op tv zei hij dat ie je terug wilt" zei ze. "App hem en zeg: als je me terug wilt kom dan naar Europa" zei Clare. "Nee, daar moet ie zelf maar op komen" zei ik. "Jaa, daar ben ik het mee eens" zei Clare. We praatten wat. Zij vroeg of ik al een jurkje had voor het feest. Ik haalde hem tevoorschijn. "Oh, wauw, die is super mooi" zei Clare. "Je bent waarschijnlijk de mooiste daar" zei ze. "Nee, want die rot wijven zijn er ook nog" zei ik. "Welke?" Vroeg ze. "Mirjam, Daphne en Juliet" zei ik. "Dat zijn blonde troela's die denken dat alles in de wereld om hun draait. Ze pestten me altijd door me 'de heilige maagd Maria' te noemen" zei ik. "Wat een kutwijven" zei Clare. "En het ergste is dat ik eerst vriendinnen was met Juliet" zei ik. "En waarom niet meer?" Vrieg ze. "Toen ik haar vertelde dat ik het nog nooit gedaan had, lachte ze me in mijn gezicht uit en vertelde het gelijk tegen Daphne" zei ik. "Daarom vertrouw ik mensen echt super moeilijk" zei ik. "Ik snap het" zei Clare. "Maar je wilt het wel doen?" Vroeg ze. Ik knikte. "Ik wacht tot ik de goeie jongen vind" zei ik. "Je hebt hem al gevonden, alleen hij is er niet" zei Clare. "Luke?" Vroeg ik. Clare knikte hevig. "Denk je?" Vroeg ik. "Nee, dat weet ik" zei ze. "Je zal hem vergeven, niet meteen, maar je zal hem vergeven". Ik glimlachte. "Ik hou van hem" zei ik. "Daarom zal je hem vergeven" zei ze. "Geloof mij nu maar" zei ze. "Oke, dankjewel, babe" zei ik. Ik gaf haar een knuffel. "Vicki appte me net, mag ik haar je telefoon nummer geven?" Vroeg ze. Ik knikte.

Een uur later kreeg ik een appje van Vicki.
"Hee Cato, ken je me nog? Ik wilde contact zoeken maar ik had je nummer niet meer. xVicki

Ik stuurde een appje terug.
"Hii Vicki, Het gaat goed met me. Ik ben over vijf dagen in Nederland, zullen we dan wat afspreken? xCaat

"Jaa, is goed, heb je veel te vertellen xVicki. En jij mij ook.

"Ik jou ook, jah. Over vanalles. xCaat

Ik legde mijn telefoon even weg. Clare kwam naar me toe. "Joey en ik gaan vanavond weer uit" zei ze. Ik knikte. "Veel plezier" zei ik. Ik plofte op de bank met een deken. Ik bereidde me voor op een avondje huilfilms. "Ik heb The Fault In Our Stars, Komt een vrouw bij de dokter, my sisters keeper en If I stay" zei ik tegen Clare. Ze glimlachte. "Succes met huilen!" Gilde ze. "Zal wel lukken" zei ik. Ik begon met TFIOS. Die heb ik al zovaak gezien, maar toch moet ik steeds huilen. Toen Joey en Clare weggingen was Gus net dood. Ik zat een kussen te knuffelen. De volgende film was zo zielig toen dat dochtertje afscheid ging nemen. Ik vond het zo'n kuteinde. Maar wel een mooie film. My sister keeper was in het algemeen super zielig. Een kind dat alleen geboren is om haar zus te redden die leukemie heeft. En If I Stay is gewoon mooi. Na de laatste film keek ik nog een keertje in de tuin. Ik ging even op het terras zitten. Ik deed het licht aan en schrok me dood. Er stond een enge tuinkabouter op het gras. Ik begon te lachen. De telefoon ging. "You know me" zei een stem. "No, tell me your name" zei ik. "Henry" zei de stem. "Laat me met rust" gilde ik. "Ik weet waar je bent. Ik wil alleen jou. Ik laat je vriendje met rust" zei hij. "Laat Luke met rust" zei ik. "Als je doet wat ik vraag" zei hij. "Ik hang op, hoor" zei ik. "Als je ophangt is het gedaan met Luke" zei hij. Ik gooide de hoorn op de haak. Ik appte Luke meteen. "Luke, kijk alsjeblieft uit, Henry zit achter je aan!" Stuurde ik. Daarna belde ik de politie. "Help me, ik wordt al maanden gestalkt" zei ik. "Wat is zijn naam?" Vroeg de politie. "Hij zegt dat het Henry is" zei ik. Ik vertelde alles aan de politie. Ze vertelden dat ze al lang opzoek zijn naar deze man en dag hij heel veel meisjes dit aangedaan heeft. Nu deed ik de tuinlichten uit en kroop ik in bed. Ik viel in een diepe slaap.

A/n
Fucking Henry is weer terug... maarjah. Nog een paar dagen tot het feest. Ik werk er naartoe. De volgende hoofdstukken kunnen wat slecht zijn. Maar als het feest is worden ze weer beter. Ik beloof het...

Byeeexxx

✔Sexlessons ft. L.H✔ Where stories live. Discover now