67. Making Plans

3.7K 91 48
                                    

I love Lashton ♡

Omdat 5SOS al 4 jaar bestaat. Ik kan me een leven zonder hen niet meer voorstellen. Ze hebben me vreugde, muziek, en happiness gebracht en waren er voor me als ik me slecht voelde. I Love You, guys, to the next 4, babes x

"I think Luke's ass is prettier than I"

POV Cato
We waren aangekomen in Amerika voor de volgende reeks concerten. Het was alweer April. Luke was nog steeds niet helemaal de oude. Hij was nog steeds bang voor 'de man en vrouw'. Ik moest hem beschermen. Hij was echt heel lief voor me. Hij kwam de kamer binnen. "Goeiemorgen lieve schat" zei hij vrolijk. "Luke, wat heb je nou weer gedaan?" Vroeg ik. Hij hurkte naast het bed. "Ontbijtje voor mijn prinsesje" zei hij. Hij gaf me een kusje op mijn mond en vroeg tongtoegang die ik hem meteen gaf, tja bij Luke en mij is zoenen in de ochtend zeer gebruikelijk. "Big show tonight" zei Arzaylea die binnenkwam. Ik zuchtte van irritatie, Luke en ik kunnen nooit eens een kus afmaken omdat zij altijd binnenwaggelt. "Zullen we naar The Nice Guy gaan?" Vroeg ik aan Luke. "Na de show?" Vroeg hij. Ik knikte. Ik ging me douchen en pakte mijn 5SOS shirt. Met een korte broek. "Babe, you are so pretty" zei hij. "Zullen we eens wat gaan regelen voor ons huwelijk?". Ik begon enthousiast te knikken. We keken eerst op internet of er nieuwe roddels waren. Ja, tuurlijk waren die er.

"Luke Hemmings' girlfriend pregnant?"

"Luke Hemmings cheated on his girlfriend with an unknown girl by the Nice Guy"

"Luke Hemmings girlfriend pregnant? 2"
"Waarom denken ze dat ik zwanger ben?" Vroeg ik. Hij klikte erop. Er stond een foto van mij en Luke. We stonden te zoenen in de regen voor een cafe. De volgende foto stond ik kotsend voor datzelfde cafe. En de foto daarna stond ik met mijn handen op mijn buik. "Dat herinner ik me nog, je was echt dronken" zei hij. "En Arzaylea en ik waren bij The Nice Guy, want jij was ziek van de drank". Er stond nog een foto. Ik die Luke iets influisterde. En nog eentje waar Luke duidelijk schrok. "Ohw, ik snap het" zei ik lachend. "Ik was je in aan het fluisteren dat er iets gebeurd was" zei ik. "Oh ja, ik weet het weer" zei hij. "Je fluisterde me in wie jij denkt dat die drugs in mijn drankje heeft gedaan" zei hij. Hij keek boos. Arzaylea was weggevlucht. We keken op de site. "OMG, dat is zo mooi" zei ik en wees naar een zaal die versiert was met wit en mintgroen. "Je hebt een goeie smaak" zei hij. Hij klikte erop. "Het is prachtig" zei hij en kuste me zachtjes. Ik zweer het, als die trut nu binnenkomt flip ik uit. Eindelijk konden we weer eens een zoen afmaken. "Kom, honeymoon boeken" zei hij. "Waar wil je heen?". "Dat maakt me niet uit, zolang ik maar met jou samen ben" zei ik. "Ik vind Hawaii wel leuk" zei hij. "Gek, dat is echt fucking duur" zei ik. "Op de rekening van onze ouders, heb ze al gebeld" zei hij. "Je bent zo lief" zei ik. Hij zocht een leuk huisje uit. Het was aan de zee. Met een grote slaapkamer en een veranda. "Geboekt, de prijs is nog redelijk" zei hij. Ik gaf hem een knuffel. "Luke, we moeten nog een datum prikken, een locatie vinden, mensen uitnodigen" zei ik gestresst. "Rustig babe" zei hij. "Ik heb een locatie" zei hij. "In Nederland, het is een zaal in Amsterdam" zei hij en ging bellen. "We moeten een datum hebben" zei hij. "Augustus?" Stelde ik voor. "Dan is er pauze met de tour" zei ik. "Dat is goed, en welke dag?" Vroeg hij. "23" zei ik. "Waarom die specifieke dag?" Vroeg hij. "Op die dag was het schoolfeest, kreeg ik je terug als mijn vriendje, en hebben we het gedaan" zei ik. "Als ik daar aan terug denk was alles een droom" zei hij en sloeg zijn armen om me heen. "Inderdaad, why can we start it all over again?" Vroeg ik. "We can" zei hij. "Come on, we have to go on with this" zei ik en wees naar de computer.

Na twee uur waren we klaar met alles behalve de gasten. De datum bleef 23 Augustus. We gingen de geprinte uitnodigingen halen bij de printshop. En we begonnen enveloppen te schrijven. "Hoeveel heb je er?" Vroeg hij. "Een stuk of 50" zei ik. "Oops, maak er maar 120 mensen van" zei hij. "Plus fotografen en nog wat mensen die we nu vergeten zijn" zei hij. Ik knikte. "Zullen we wat gaan eten bij KFC?" Vroeg hij. Ik knikte. We liepen hand in hand naar de KFC. De lucht was half donker, en het was heel romantisch. Ik ben zo blij met hem. "Ik hou van je" zei ik. "Ik hou ook van jou" zei hij. Voor heel even zaten zijn lippen op de mijne. "Kom, ik heb honger" zei hij en trok me mee naar binnen. De cassiere keek op en haar mond viel open. Ze keek ons aan."L-Luke Hemmings-s" stotterde ze. Luke knikte zachtjes. Ze nam onze bestelling op, Luke nam een selfie en we gingen eten. "OMG, dit voedsel is zo fucking geweldig en zooo lekker" zei ik. "Net als jij" zei hij en pakte mijn hand. "Luke, ik wil geen spelbreker zijn, maar we moeten zo gaan, de show begint zo" zei ik. Luke at zijn eten snel op. "Rustig" lachte ik. "Eey, mijn voedsel" zei ik toen hij kip wilde afpakken. Hij lachte naar me. Nadat ik mijn eten ophad, met hulp van Luke, gingen we terug naar het hotel en kleedde Luke zich om. We vertrokken naar het Stadium waar ze moesten optreden. "Waar heb jij gezeten?" Flipte Calum. Hij gaf Luke een knuffel. "KFC" zei hij droog. "Luke, je haar" zei een van de kapsters. Ze zetten zijn haar in een modieuze kuif. Zijn haar begint terug te groeien. Ik hou van quiff Luke. Van Luke in het algemeen. Ik gaf Luke een zoen en toen moesten ze op. "Goodluck, i love you" gilde ik ze nog na. "Bryana" riep ik. "Hi, waar was je?" Vroeg ze blij. "Ik was bij de KFC, met Luke. We moesten ons haasten, maar omdat iemand kuch Luke kuch niet wilde opschieten met aankleden" lachte ik. "Hey Everybody, we don't have to live this way, we can all get some, we can all get paid" zongen de jongens. Het is altijd leuk om naar de borden te kijken die de mensen hebben. Eentje luidde: "We Have Cookies For Ashton". En nog eentje met: "Michael Clifford is awesome". Maar om deze moest ik lachen omdat ik mezelf erin kon vinden. "I think Luke's ass is prettier than I". Luke zag het bord en schoot in de lach. Hij draaide zijn kontje naar de camera. "I like your ass" gilde iedereen.

Na de show kwamen ze bezweet van het podium af. "Cato" zei hij. "Kom jij eens eventjes hier, jongedame" zei hij. Hij tilde me aan mijn heupen op. Ik sloeg mijn benen om hem heen. Hij ondersteunde bij mijn onderrug "I think Luke's ass is prettier than I" lachte ik. "Hoe is het met mijn favoriete kontje?" Vroeg ik. "Gezond en lekker" lachte hij. "Hoe is het met mijn favoriete meisje?" Vroeg hij. "Ik weet niet hoe het met Bryana gaat, moet je zelf even vragen" plaagde ik. "You fucking tease" zei hij. "Luke, zullen we naar The Nice Guy?" Vroeg ik. Hij knikte. Hij zette een petje op. Ik ook. Een snapback met L.H. erop, die ik van hem 'geleend' had.

Toen we bij The Nice Guy kwamen was er een fotograaf. Alweer. Ik schermde mijn gezicht af toen de lens op me gericht was. Luke deed hetzelfde. "Go away, we want a drink" zei Luke geïrriteerd. "Can I have two drinks?" Vroeg hij aan de barman. "What do you want?" Vroeg hij. "Two times number 69" zei hij. "Sex And The City, are you serious, Luke?" Lachte ik. Hij pakte het glas aan. "Op ons" zei ik. Hij tikte mijn glas aan. We dronken verschillende drankjes. Totdat we allebei dronken waren. En erg dronken nog wel. We bleven maar lachen en giechelen en konden niet meer rechtop lopen. "Luke, waar gaan we heen?" Vroeg ik. "Hihi, mijn haha favoriete plek in haha deze stad" zei hij. We vielen allebei op de grond. Hij viel bovenop me. We begonnen weer te lachen. En daarna zoende hij me heel ruig. En toen begon het ook nog eens te regenen. We waren zo dronken dat het niet eens opviel. Zijn haar was doorweekt. We stonden op en probeerden normaal te lopen. We hadden wel de slappe lach. Aangekomen in het hotel gingen we douchen en ploften we op bed. "Luke, Luke, Luke, Luke, Luke" giechelde ik. "Wat, wat, wat, wat, wat?" Lachte hij. "Wil je een spelletje doen?" Vroeg ik speels en trok een condoom uit mijn broekzak. Hij liet het zich geen tweede keer zeggen en trok zijn broek uit.

Luke was in slaap gevallen na dat we klaar waren. Hij was wel erg dronken. Ik ook, maar iets minder. Ik maakte wat te eten. "Hey, wat doe je?" Vroeg Luke met een schorre stem. Damn, dat klonk sexy. "Ik heb honger" zei ik. "Heb je een tweede portie?" Vroeg hij. Ik knikte. Ik gaf hem een portie. Zwijgend aten we ons eten op. "Ik heb koppijn" zei hij. "Ik ook, zullen we gaan slapen?" Vroeg ik. We lieten alles staan en kropen onder de dekens. "Luke, ik heb het koud" zei ik. Hij ging dicht achter me liggen en knuffelde me. "Mijn eigen kleine, zachte teddybeer" fluisterde hij in mijn oor. "Welterusten" zei ik giechelend. "Goodnight honey" zei hij en allebei vielen we in een diepe slaap.

A/N
Oke, een van de laatste vijf a zes hoofdstukken. :( Ik wil helemaal niet stoppen met dit boek. Het is moeilijk, ik hou teveel van dit boek. De Q&A wordt in het weekend geschreven. Denk ik. Kut proefwerkweek. Ben sad omdat het bijna afgelopen is. Daarna het vervolg. Ik hoop echt dat het een beetje op dit lijkt.

!!Spoiler!!
Het boek begint leuk en vrolijk. Daarna wordt het een beetje depressief. Dus jah, dat wordt het zo'n beetje.

xMe

✔Sexlessons ft. L.H✔ Where stories live. Discover now