14. Almost Raped...

9.1K 160 34
                                    

"Mijn vriendin is verkracht"

A/N
Nieuwe update!! Jeeej...

POV Cato
Ik voelde me weer een stuk beter. Ik stond op en ging douchen. Twee minuten later hoorde ik de deur opengaan. "Goeiemorgen" zei ik. "Hai babygirl" zei Luke. "Je bent zo sexy" zei ik. Hij deed zijn kleren uit en stapte achter me de douche in. Hij sloeg zijn armen om me heen. "Babe denk jij wel eens aan trouwen?" Vroeg hij. Ik draaide me om en keek hem aan. "Ja, sinds ik in groep 4 zat fantaseerde ik al over mijn bruiloft, met de perfecte man" zei ik. "En die heb ik gevonden" fluisterde ik en drukte mijn lippen op de zijne en likte zijn onderlip. Nam ik nou het initiatief? Wow, wat. Hij gaf meteen toegang en legde zijn handen op mijn rug. Ze gleden steeds verder naar beneden tot op mijn kont. "Is dat oké?" Vroeg hij. Ik knikte en kuste hem weer. Ik legde mijn hand in zijn nek en woelde met de andere hand flink door zijn haar. "Handdoeken?" Vroeg een man. "Leg maar op bed" zei Luke. Ik glimlachte. Ik droogde me af en liep naar de kledingkast. Ik greep een roze jumpsuit en rode lingerie. Luke pakte een shirt met een zwarte skinnyjeans. Hij keek me aan. "Hot, Caat" zei hij. "Hoezo opgewonden?" Vroeg ik. Hij lachte. "Ik ga even naar de receptie" zei ik. Ik liep naar de receptie. De enge creep was er weer. Hij was niet heel oud maar wel eng. Ik haalde twee kaartjes voor de show van vanavond. Daarna liep ik terug. Ik werd vastgepakt van achter. En werd weggesleept. Ik kon niet schreeuwen omdat er een hand voor mijn mond zat. Ik begon te huilen. Luke, please, red me. Ik werd op een bank gelegd. De man van de lobby stond voor me. Ik gilde: "LUKE, LUKE, HELP ME PLEASE". Hij scheurde mijn jumpsuit kapot en keek verlekkerd naar mijn lichaam. Ik zag zijn broek knellen. Ik huilde erg hard.

POV Luke
Cato bleef wel erg lang weg. Ik rende snel naar de receptie. Daar was niemand. Ik raakte in paniek.

POV Cato
De man was bijna helemaal naakt. "Pijp me, slet" zei hij. Ik schudde nee. Hij sloeg me. Ik gilde en huilde maar door. De man streelde mijn borsten. Ik voelde me zeker niet op mijn gemak. "LUKE, HELP" Gilde ik.

POV Luke
Ik hoorde haar om hulp roepen. Er moet iets gebeurd zijn. Ik rende helemaal in paniek rond. Ik hoorde haar roepen en huilen maar wist niet waar het vandaan kwam.

POV Cato
De man had mijn bh kapot gescheurd. Ik wist zeker dat dit een traumatische ervaring opriep. Ik zou hier nooit meer vanaf komen. De man fluisterde in mijn oor: "luister slet, ik ga je neuken, totdat je bloed". Ik huilde maar door. De man pakte geen eens een condoom. Paniek. "L-LUKE, HELP ME, HELP!" Schreeuwde ik.

POV Luke
"L-LUKE, HELP ME, HELP!" Hoorde ik Cato schreeuwen. Ik wist het opeens. De kelder. Ik rende naar de receptie en vroeg waar de kelder was. "Het spijt me, u mag daar niet heen" zei de receptionist. "Mijn vriendin is in gevaar" zei ik. Ik was totaal in paniek. "Hier de trap af, links" zei de receptionist uiteindelijk. Ik rende de trap af en hoorde het gehuil duidelijker.

POV Cato
De man zat me te zoenen maar ik deed mijn lippen nog geen milimeter van elkaar af. Hij kneep hard in mijn kont waardoor ik mijn mond opendeed en hij zijn tong naar binnen duwde. Ik beet hard op zijn tong. Hij sloeg me hard in mijn gezicht. Oeh, het brandde. "Cato?" Werd er geschreeuwd. "LUKE, HIER!" Schreeuwde ik.

POV Luke
Cato klonk erg in paniek. Ik moest haar vinden. Ze zit in de kelder. Maar welke kamer. Er zaten wel twintig deuren hier. "Vuile slet" zei een man. Ik balde mijn vuisten. Niemand noemt mijn Cato een slet. Ik kreeg tranen in mijn ogen als ik dacht aan wat ze haar aan zouden doen.
POV Cato
Ik huilde nog steeds. De man had me helemaal bont en blauw geslagen. Ik voelde de pijn. Ik keek naar de man. Hij zat zichzelf af te trekken. "DIT HOEF IK NIET TE ZIEN" Schreeuwde ik. Opeens kwam hij klaar en alles spoot over me heen. Ik schreeuwde en slorg om me heen.

POV Luke
Dit hoef ik niet te zien? Wat niet? Ik hoopte zo dat ze niet vermoord, verkracht en mishandeld zou worden. Ik maakte me echt zorgen. Ik ging tegen de muur zitten. En al mijn tranen liepen eruit. "IK WIL MIJN CATO TERUG" Schreeuwde ik.

POV Cato
"LUKE, KAMER 4, SNEL, RED ME, IK WORD VERKRACHT" zei ik in paniek. De man trok mijn slipje kapot. En toen voelde ik iets in me. Het deed pijn. Het voelde niet fijn. Het was zijn vinger en niet zijn lul. "AUWW!" Jammerde ik.

POV Luke
WIE durft het ook maar om Cato aan te raken, laat staan te verkrachten. Ik rende naar kamer 4. Hij zat op slot. "Verdomme" vloekte ik.

POV Cato
Zijn vinger zat nog steeds in me. Ik vond het niet fijn voelen. "Nu ga ik je neuken" zei hij. Hij ging boven me hangen. Ik kneep mijn ogen stijf dicht voor de pijn die ik fysiek en lichamelijk zou voelen. Voordat hij in me zou komen brak de deur open en viel Luke binnen. Hij had rode ogen van het huilen en ik zag zijn slaap kloppen van woede. "Je hebt mijn vriendin aangerand, vieze pedofiel" schreeuwde Luke naar hem. Hij gooide hem van me af. Luke sloeg hem op zijn neus. En hij gaf hem een trap in zijn plek waar de zon nooit schijnt. Hij was zo kwaad. Hij sloeg maar op het gezicht van die man. Ik huilde. Hij was zo geweldig. Die man had mijn maagdelijkheid bijna van me afgenomen. Luke moest dat doen. Ik hou zoveel van hem. Hij zat op de buik van die man en mepte hem. Luke's kleren waren een beetje gescheurd. Hij had een bloedlip en bloedneus. Zelfs zo zag hij er sexy uit. De man was bewusteloos. Luke keek me aan en kwam naar me toe. "Wat heeft hij gedaan?" Vroeg hij aan mij. Gelukkig was hij kalm. "Hij stak een vinger in me, kneep in mijn kont en borsten" huilde ik. "Is hij in je geweest?" Vroeg hij. Ik schudde nee. Hij knuffelde me voorzichtig. Hij trok zijn shirt uit en trok het bij mij aan. Het viel als een jurk over me heen. En tilde me op. Ik sloeg mijn armen om zijn nek. "Shhh, alles komt goed" zei Luke en streelde mijn haren. We kwamen langs de receptie. "Wat is er gebeurd?" Vroeg de receptionist. "Mijn vriendin is verkracht" zei Luke. "Degene die het deed ligt bewusteloos in de kelder" zei ik. Luke droeg me naar onze kamer. Hij zette me in bad. En waste mijn haren. Daarna mijn lichaam. Bij iedere aanraking verstijfde ik. Luke merkte het ook. "Sorry, ik doe je niks" zei hij. "Dat weet ik, maar ik ben bang dat het weer gebeurt" zei ik. Hij tilde me op en deed me een shirt aan en een boxer van hem. En legde me in bed. "Ik hou van je, ik doe niks tegen je wil in" zei Luke. Hij pakte mijn hand en drukte die tegen zijn gezicht. "Wil je wat water voor me halen?" Vroeg ik. Hij rende naar de badkamer. "Alles voor mijn prinses" zei ik. Ik kon niet drinken. Mijn handen trilden te erg. Hij zette de beker aan mijn lippen. Ik dronk een paar slokken. Hij zette de beker terug op het nachtkastje. Hij ging op het dekbed zitten. "Wil je naast me liggen?" Vroeg ik. "En me vasthouden" zei ik. "Always" zei Luke. Hij ging naast me liggen en sloeg zijn armen om me heen. "Weet je waar ik aan dacht toen hij me bijna ontmaagd had?" Vroeg ik. "Nee, vertel eens" zei Luke. "Ik dacht serieus: hij moet me niet ontmaagden, dat moet Luke doen" zei ik. Hij grijnsde. "Het is een eer" zei hij. "Wil je wel doorgaan met de lessen?" "Want je bent bang dat je weer aangerand word" zei Luke. "Luke, ik weet dat jij me niks aandoet, ik wil graag doorgaan met de lessen. Maar wel iets langzamer dan eerst" zei ik.

"Babe, you're so perfect, I want you so much" zei Luke. Ik zat op zijn schoot. "Hoevaak heb je het gedaan Luke?" Vroeg ik nieuwsgierig. "Weet ik niet, ik tel ze niet" zei Luke lachend. "Toen met Julia, ze had je afgetrokken toch?" Vroeg ik. Hij knikte. "Was dat fijn voor jouw?" Vroeg ik. "Eh ja... maar ik denk dat het fijner is als jij het doet" zei Luke grijnzend. Ik was even stil en zei toen:"Hij stopte een vinger in me, zeg maar" zei ik. "OMG, nee" zei Luke. "Het is pijnlijk" zei ik. "Maak je niet druk, dat is pas les 8" zei Luke. "En onthoud: ik doe niks wat jij niet wilt" zei hij en aaide mijn wang. "Doet het pijn?" Vroeg ik. "Wat?" Vroeg hij. "Seks" fluisterde ik. Er werd geklopt. "Ja?" Vroeg Luke. "Politie" zei degene achter de deur. Ik zag Luke slikken. Hij deed de deur open. "Ik ben hier voor Cato" hoorde ik de agent zeggen. "Hier" zei ik en zwaaide. De agent liep binnen. "Ik kom je een paar vragen stellen" zei hij.

A/N

Persoonlijk vind ik dit hoofdstuk tot nu toe het beste. Laat even weten wat je ervan vind.

Byeeexxx

✔Sexlessons ft. L.H✔ Donde viven las historias. Descúbrelo ahora