64. Old Years Eve

4.1K 106 40
                                    

Bereid je voor op dit hoofdstuk :)

"Gelukkig Nieuwjaar"

POV Cato
Drie weken verder alweer. Nu zaten we op de bank te wachten tot het nieuwjaar was. "Luke, dit jaar wordt geweldig voor ons" zei ik. Bryana en Ashton zaten te zoenen. "Brashton" juichte ik. "Luca" zei Bryana die opkeek. We schoten allebei in de lach. "Nog een uurtje" zei Luke. "Tot 2016" giechelde ik. Calum en Michael gingen gitaar spelen. Michael had een meisje uitgenodigd, Melissa. Hij leerde haar gitaar spelen. Het was wel een schattig gezicht. Michael die was vorige maand 20 geworden. Op de afterparty hebben ze elkaar ontmoet. "Luke, de tour gaat weer verder morgen" zei Arzaylea die allemaal selfies maakte. Ik zuchtte van irritatie.

Na een kleine drie kwartier trokken Calum, Luke en ik onze jassen aan. Ze namen het gekochte vuurwerk mee naar buiten. "Luke, ik ben bang voor vuurwerk" zei ik. "Dat hoeft niet, je hebt twee sterkte jongens die je beschermen" zei Calum en sloeg een arm om me heen. "My girl" zei Luke en drukte een kusje op mijn wang. Calum pakte een vuurpijl en zette die in een keeg bierflesje. "Out of the way" gilde hij en de vuurpijl schoot omhoog. "Ik heb special vuurwerk voor ons" zei Luke in mijn oor. "Om middernacht afsteken". Ik grinnikte. Meerdere vuurpijlen volgden de eerste. Ik hoorde de mensen binnen aftellen. Ik keek op mijn mobiel. "10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1" zei ik. Luke drukte zijn lippen op de mijne. "Gelukkig nieuwjaar, baby" zei hij. "Happy newyear" zei ik. "Gelukkig nieuwjaar, Calum" zei ik en gaf hem een knuffel. Michael was de volgende. En daarna Melissa. Zij was 1 jaar ouder dan ik. Ashton en Bryana waren de volgende. Arzaylea hing om Luke's nek. Ik wenste haar gelukkig nieuwjaar. Luke kwam naar me toe. "We moeten dat vuurwerk afsteken" glimlachte hij. "Oke, kom Lukey" zei ik. "Jij mag het doen" zei ik. "Nee, dat gaat niet" zei hij snel. "Geef me eens een aansteeklont" zei ik tegen Melissa die me er eentje in mijn handen duwde. Ze knipoogde. Ik stak het lontje aan. Luke haalde iets uit zijn jaszak. Het vuurwerk begon af te spelen. Er stond een tekst in de lucht. "Lieve Cato, wil je met me trouwen?" Ik keek naar Luke die voor me zat met een ring in een doosje. Ik sloeg mijn handen voor mijn mond. De tranen begonnen te stromen. Melissa en Bryana begonnen te glimlachen. "Lieve Cato, wil je met me trouwen?" Vroeg Luke. "Luke, ik hou van je, JA" zei ik. Hij had tranen in zijn ogen. Hij schoof de ring om mijn vinger. "Aaaaahhhh, ik ben verloofd" zei ik en gaf Bryana een knuffel. Melissa begon te huilen van blijheid. "Proficiat jongens" zei ze snikkend. We zijn wel wat jong, dat weet ik, maar zodra het geregeld is ben ik 18 en hij 20, dus dan mag het. "Luke, ik hou zoveel van je" zei ik. "Ik ook van jou" zei hij. Ik ging Zoë bellen. "Zoë, gelukkig nieuwjaar" zei ik. "Gelukkig nieuwjaar" zei ze vrolijk. "Zoë, ik ben net ten huwelijk gevraagd door Luke" gilde ik. "OMG, CAAT, WAT HEB JE GEZEGD?" Gilde ze. "Ik heb ja gezegd" zei ik. Zoë begon te gillen aan de andere kant van de telefoon. Ze huilde. "Wat is er?" Vroeg ik. "Ik ben zo blij voor je" snikte ze. "Zodra we in Nederland zijn, kom ik je opzoeken schatje" zei ik. "Ik hou van je Caat" zei ze. "Ik hou van je Zoë" zei ik. We gingen weer naar binnen. Arzaylea kwam me een knuffel geven. "Proficiaat" zei ze. "Dankjewel" zei ik gemeend.

Om half vier lag ik nog steeds te kijken naar mijn ring. Hij was zo mooi. Een lichtblauwe diamant fonkelde in het midden. Luke lag naast me en keek me aan. "Ben je er blij mee?" Vroeg hij. "Heel erg" zei ik en had alweer tranen in mijn ogen. "Wat is er?" Vroeg hij ongerust. "Ik besefte me ineens dat Sanne er niet bij kon zijn" snikte ik. Hij sloot me in zijn armen. "Babe, we gaan een onvergetelijke dag hebben" zei hij. Ik viel weer in slaap op zijn borst.

Een paar uur later ging de wekker. We stonden zuchtend op. Fleur stond aan mijn bed te rammelen met die irritante rammelaar van haar. Om de beurt gingen we douchen en daarna met z'n allen ontbijten. En daarna naar het vliegveld. Daar stonden heel veel fotografen te wachten. Luke hield mijn hand vast en hij grijnsde van oor tot oor. Ik bedekte mijn gezicht, want ik zag er echt niet uit vandaag. We stapten in het vliegtuig en we vlogen richting Amerika. We kwamen daar aan en horden fans stonden te wachten. Even snel wat foto's gemaakt en daarna naar het hotel. Er was er eentje die vroeg naar mijn ring. Ik tikte op internet mijn naam in en schrok. "Cato en Luke, what's going on?" Stond er. Er stond een foto bij. Luke met een grote grijns en ik die mijn gezicht verberg. En die ring om mijn vinger. "Leadzanger en gitarist Luke Hemmings (19) en zijn vriendin Cato Verbrug (17) zijn gezien op het vliegveld in Sydney. Cato had een ring om haar vinger. Hebben de twee trouwplannen of is het een gewoon cadeautje?" Was de tekst die erbij stond. Luke las mee. "Don't worry" zei hij. "Ze komen er toch wel achter".

Die avond was er weer een concert. De jongens deden het weer super zoals altijd. Er was een meisje in het publiek die een bord omhoog hield met een ring erop en met de tekst: "Luca Is Just Married". Ik moest wel lachen. Luke ook. Na het concert bij de afterparty kregen we bezoek van niemand minder dan One Direction. "Cato, wat heb jij om je vinger?" Vroeg Harry. "Een verlovingsring?" Vroeg Liam en ik knikte. Niall en Louis kwamen mij en Luke knuffels geven. Harry en Liam ook. Het liedje Hello van Adele speelde door de speakers. Ik begon zachtjes mee te zingen. "Hello from the other side, I must have called a thousand times" zong ik. Luke begon mee te spelen op zijn gitaar totdat Calum die uit zijn handen trok en zei: "shut up". We reden naar het hotel en ik viel taxi in slaap.

A/N
Ik ben doodmoe, maar wilde gwn updaten, sorry als er veel spelfouten instaan. Oke, dit was weer slecht. Ik ga slapen. Dag schatjes x

✔Sexlessons ft. L.H✔ Where stories live. Discover now