40. Going To Holland

4.1K 118 35
                                    

Nieuw hoofdstuk omdat mijn lezers zo lief zijn!

"Wat doet Luke altijd met zijn handen als jullie zoenen?"

POV Cato
Ik moest om vijf uur al opstaan. Joey en Clare stonden ook op. Voor mij. Ik gaf Joey de zakken met chocoladebroodjes. Hij gaf me spontaan een knuffel en rukte een zak open. Voor Clare had ik oorbellen die ze zo leuk vond. Ze was zo blij. Ik ging douchen. Na het douchen ging ik ontbijten. Daarna nam ik afscheid van Joey en Clare. Ik werd naar het vliegtuig gebracht. Ook door hun. Maar omdat het een drama zou worden. Je kent het verhaal. Op het vliegveld nog een knuffel. En dan vertrok ik naar Nederland. Net een uurtje vliegen.

Een uur later kwam ik aan. Ik zag Zoë al staan. Ik vloog haar om de hals. "Ik heb je zooooo gemist" zei ik. "Ik jou ook, schat" zei ze. We pakten mijn tassen en liepen naar de taxi. "Zullen we langs school rijden?" Vroeg Zoë en wees naar Sam achter het stuur. Ik knikte. We reden langs school. Daar is het overmorgen. "Ik heb er zooo veel zin in" zei Zoë. "Ik heb een kamer voor ons gehuurd" zei Sam. Zoë glunderde. "En met wie ga jij?" Vroeg ze. Ik keek haar sip aan. "Ik zou met Luke gaan, maar alleen dus" zei ik. "Ga gezellig met ons mee" zei Sam en knipoogde naar Zoë.

POV Zoë
Ik wist ook al dat Luke met zijn band naar school kwam. Sam ook. Iedereen wist het. Daphne had zo'n sletterig jurkje gekocht. "Om hem te verleiden" zei ze. Tuurlijk. Als Cato er is kijkt hij echt niet naar Daphne. "JE BENT BIJNA JAAAARUUUUG" zei ik. Ze was echt blij. "17 jaar?" Vroeg Sam. Ze knikte. "Dan wordt het eens tijd, weet je de weddenschap nog?" Vroeg Sam. "Sam, nee" sis ik. "Ja, Sam, maar aangezien ik geen date heb" zei ze. "Sorry, Caat" zei hij. "Geeft niks" zei ze. We kwamen aan bij mijn huis. "Sam woont bij me voor een tijdje" zei ik. Sam knikte en zoende me. "Jullie zijn zooo schattig" zei ze. "Niet zo schattig als jij en Luke" zei Sam. Ze bloosde. "Heb je ons samen gezien?" Vroeg ze. Sam knikte. "Op internet, tv" zei hij.

POV Cato
We gingen naar binnen. Ik kreeg de logeerkamer. "Pak niet uit, we gaan na het feest op vakantie met mijn ouders" zei Zoë. "Mag ik mee?" Vroeg ik ongelovig. "Ja, hebben ze zelf aangeboden, sinds je moeder" begon ze. "Je moeder is opgenomen in een kliniek" zei Sam. Ik schudde mijn hoofd. "OMG, ze is veel te ver gegaan" zei ik. Ik vertelde Sam en Zoë alles over Amerika en Engeland. "Je hebt met Joey gezoend?" Vroeg Zoë ongelovig. "Ja, het gebeurde gewoon" zei ik. "Weet Luke het?" Vroeg Sam. Ik knikte. "Joey vertelde het" zei ik. "Hij was er niet blij mee, maar ik mocht doen wat ik wilde omdat het uit was, hij was stikjaloers, ik hoorde het in zijn stem" zei ik. "En je hebt Luke een blowjob gegeven?" Vroeg Sam grinnikend. "Ja, wat is daar mis mee?" Vroeg ik lachend. "Niks" zei Sam. Ik ging even een klein dutje doen.

POV Zoë
Cato was even aan het slapen. Ik appte even met Luke. Ik had zijn nummer gekregen via twitter. OMG, was mijn eerste reactie.

Luke: hee, had ze uitgepakt bij jou thuis?

Ik: nee, heb ik voor gezorgd, ze ziet er verdrietig uit, Luke. Je hebt haar echt pijn gedaan.

Luke: ik weet het, ik ook maar zij is degene die verdrietig mag zijn.

Ik: jij ook, maar je houdt van haar, maak het goed, Luke

Luke: ja, dat ben ik zeker van plan. Ik hoop zo dat het gaat werken.

Ik: er is nog iets dat je moet weten. Er is een meisje, Daphne, ze is verliefd op je sinds je met Cato had. Ze pest haar altijd. Negeer haar, dan komt het wel goed. EN twee andere meiden, Juliet en Mirjam moet je ook geen aandacht aan besteden. Cato en hun hebben dikke ruzie.

Luke: oke, ik geef ze wel een handtekening fso. Maar ik ben er voor Caat, omdat ik van haar hou. Ik wil haar zo graag terug.

Ik: ze houdt van je, nog steeds. Of ze je terug wilt weet ik niet.

POV Kaj
Julia en ik zitten in het vliegtuig. We gaan Clare, Joey en Bella bellen. We verschijnen op haar feest. Vicki zal er ook zijn. Julia is zwanger van me. We hebben het wel veilig gedaan, maar toch is het misgegaan. Ze is het beste vriendinnetje die ik ooit heb gehad. Ik ga haar ten huwelijk vragen. Over een halfjaar. Julia had gebeld. "Ze zitten ook in het vliegtuig, alledrie samen" zei ze. Ik gaf haar een zoen op haar wang en legde een hand op haar buik. Je zag nog niks maar het voelde alsof ik in de hemel was. Ze was ook pas een maand zwanger. Ik legde mijn hoofd op haar schouder. Onze vingers verstrengelden. Samen vielen we in slaap.

POV Clare
We gingen naar Caat's eindfeest. We hadden de school gebeld. Het mocht van hun. Omdat Cato altijd gepest werd daar. Zo zielig. Joey en ik zaten in het vliegtuig. We waren gebeld door Julia. Vicki zit al in Nederland. Morgen ging zij Cato afleiden zodat de jongens alles klaar konden maken. Ze stopten Caat's koffer in de auto en al die dingen.

POV Cato
Vicki belde me. Morgen gaan we afspreken. "Jij en Luke waren zo schattig" zei ze. "Dankje" zei ik. We gingen nog een halfuur kletsen. Sam ging uit met zijn vrienden. We hadden de hele avond om gezellig te kletsen. Ik vertelde Zoë over de depressie. "My God, Caat" zei ze. Ik glimlachte. "Wat doet Luke altijd met zijn handen als jullie zoenen?" Vroeg Zoë. Ik keek haar bevreemd aan. "Waarom die vraag?" Vroeg ik. "Dat is heel normaal, en aangezien jij uit jezelf niks zegt, vraag ik het maar" zei ze. "Oke, eh... zijn handen liggen op mijn heupen en heel soms op mijn kont" zei ik twijfelend. Zoë keek me aan met een glunderende blik. "Ik heb een spirituele gave" zei ze opeens. "Ik kan je gedachte lezen" zei ze opeens. "Waar denk ik aan?" Vroeg ik glimlachend. "Luke" zei ze simpel. "Hoe de fuck weet je dat zo snel?" Vroeg ik. "Je verliefde gezichtsuitdrukking" zei ze. "Oke, nu heb ik iets anders" zei ik. Ik dacht aan mijn moeder die in een kliniek zat. Niet de leukste gedachte maar ja. Na een tijdje kreeg ik antwoord. "Je denkt aan drugs" zei ze. "Nee, ik dacht aan mijn moeder in de kliniek" zei ik. "Waarvoor zou ze in de kliniek zitten?" Vroeg Zoë simpel. "Niet voor drugs toch?" Vroeg ik zacht. Ze knikte. "Ze had cocaïne" zei Zoë. Ik schrok. Dit is wel heel erg om te horen. "Schat, binnenkort mag ze bezoek" zei ze. "Ga je mee?" Vroeg ik. Zoë knikte. "Maar eerst, het feest" gilde ze. "Ik heb er totaal geen zin in" zei ik. "Waarom niet?" Vroeg ze. "Omdat ik Luke mis" zei ik. "We zouden samen gaan". "Maar Caat, hij is vreemdgegaan" zei Zoë. "Maar toch hou ik van hem" zei ik. "En hij van jou, weet ik zeker" zei ze. "Ik ga zo even slingers ophangen" zei ze. "Nee, dat hoeft niet" zei ik snel. Zoë knikte. "Jawel, dat hoeft wel" zei ze. Ik zuchtte. " Zoë, ik ga slapen" zei ik. "Is goed, babe" zei ze. Ik ging naar het matras en plofte neer. Ik deed mijn ogen dicht en viel in slaap.

A/N
Het feest is bijna. Hopelijk is dit hoofdstuk een beetje oke. Haar moeder is in de kliniek. Het komt allemaal goed.

Byeeexxx

✔Sexlessons ft. L.H✔ Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt